folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hakkari‘De Çatışma 26 Şehit 22 Yaralı

Hakkari‘De Çatışma 26 Şehit 22 Yaralı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugragorkem
    bugragorkem's avatar
    Erkek

Bi yanda

‎-İzmir'de yalnızca 1 şehit olduğunda menemen'i yakın diyen Mustafa Kemal

Bi yanda

-Sukunet çağrısı yapan lavuklar 

ve var la
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

allah helak etsin diye dua etmen için mi verildi sana o koltuk arınç, öbür dünyada gelecek adaletin anasını sikim ben, gecikmiş adalet adalet değildir, ilhak istiyoruz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUARDIAN
    GUARDIAN's avatar
    Erkek
    Bu kadar şehit varken olayı siyasileştirmeyin diyen sik kafalılarında ta aq ben ya.Ulan hangi hümümet döneminde orspu çocuklarıyla pazarlık yapıldıda bunların böyle götü kalkıp elini kolunu sallaya sallaya saldırı düzenliyorlar.Bu hükümetin terör konusunda fiyaskosu değildirde nedir? Bunun neresi sıradanda konuya siyasi açıdan bakmıyacaz biz birader? Benmi yönetiyorum aqdum ülkesinide benim eşim dostum kardeşim çekiyor acısını ulan...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onbasi_yamtar
    onbasi_yamtar's avatar
    Erkek

bugragorkem bunu yazdı:
    -----------------------------

Bi yanda

‎-İzmir'de yalnızca 1 şehit olduğunda menemen'i yakın diyen Mustafa Kemal

Bi yanda

-Sukunet çağrısı yapan lavuklar 

bunun üstüne laf tanımam ve bu durumlara bizim halkımız müstehak derim

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik; baki kalır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

artik goz gore,gore sehitler oluyor,vatan bolunuyor.bizde profil resimlerini bayrakla degistirip,lanet okuyup kendimizi kandiriyoruz sadece.ne 32 ler ne 26 olacak daha neleri unuttuk biz buda gecer,gecirirler.

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

aref bunu yazdı:

SerYolcu bunu yazdı:

nevorapat bunu yazdı:

ŞEHİT SAYISI 31'E YÜKSELDİ;ÜLKEMDE İT SAYISI HALA DEĞİŞMEDİ!

Sen kime it diyon ?

Ben sana diyorum lan it , derdin mi var hain köpek . Ortalığımı karıştırcaksın aklınca.

Hocam akıllı olalım saygılı olun...

ZalımMadam.10.07.24
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Arachnophobia bunu yazdı:

Doğ, büyü, büyü, büyü, oku, oku, oku, bitir, hayatının baharı, askere git, 30 gün şınav çek, asker ol, 20'inde tabut olarak annene dön

Ondan sonra kürtlere neden kin besliyoruz ??? hem dağda hem şehirde canımıza yettiler.Nerde pislik altındalar.Kürtlerde hiç bana mı dedin demesin.%5 i ayrılır en  fazla ama çoğunun içinde kürdistan isteği yoksa bile ya devlete ya bayrağa yada TÜRK ırkına düşmandır.Hiç birşey yapmaza bile sırf kürt diyerek pkklıları kollay.

kimsede kusura bakmasın.

En kral hitler severim.Bu mesajımda kimseye küfür etmiyorum, kimseye saygısızlık yapmıyorum.Fakat gerçekler bunlar.Kürt arkadaşlarda birazcık kafalarını kaldırıp etrafını incelesin.iki taraftan da yetmedi mi bu kadar kan döküldüğü ? pkk kürt vatandaşları bile öldürdü, taradı.

bi yandan da devletin başındaki yavşakları sesleniyorum ; pkklıları meydanlarda kovalayan kürt halkına neden zamanında sahip çıkılmadı, hepsinin düşman olması beklendi ??

---

Allah, bu işlerde parmağı olan herkesin belasını versin.Kaldı ki bu işlerin ardı siyasettir.Siyasetin giripte bok etmediği birşey yok.

Öte yandan bu zamanda azmasının sebebi israildir, avrupadır diğer devletlerdir.onlarında belasını versin diyicem de, Türkiye den gidip oraları yeteri kadar karıştırıyor kürtlerde.

bu hayatta kötülük yapan hiç kimse cezasız kalmamştır.Öyle ölünce cehennemde hesaplaşırız modunada girmesinler.Hepsi burunlarından fitil fitil geliyor.

ilk olay mı ? dağda köpek gibi yaşamak, ayda 1 duş yapmak, yemek bulamamak.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

vatan matan sağolmasın.yeter lan.bu ne amk.hayatının bağarında daha kaç genç bok yoluna şehit olacak.bok yolunda diyorum.vatanımızı koruduğumuzu düşünüyoruz elimizde silah,dağda nöbet,kelle koltukta...

bir türlü uyanamıyoruz.bu PKK zımbırtısı çapulculardan ibaret.koskoca tsk biteremeyecekmi yani kısa zamanda?aptalca!!!

belliki bazılarının çıkarları PKK nın bitirilmesiyle çatışıyor.

biraz araştıralım.bu şehit kardeşlerimizin piyon misali bir oyunun parçası olduğunu göreceksiniz malesef...

her şehit haberinde canım yanıyor.ama daha çok canımı yakan hala Türkiye halkının her seferinde göz boyayarak uyutulması.ve herseferinde bunun işe yaraması.

Not:Bazı şehitlerimiz kürttür.PKK da da kürt vardır bu da doğru.Türk olanda var PKK lı.

o yüzden kimse PKK yüzünden türk-kürt kavgası yapmamalı.bu çocukça.

twitter.com/KezzapliMakarna
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

Polise ve askere "vur" yetkisi verilmelidir.Polise taş,molotof atan çoluk çocuk , genç , erkek , kadın ayırmadan hepsinin üstüne şarjörler boşaltılmalıdır.Doğuda ohal ilan edilerek teröristlerle ilişkisi olduğu istihbaratı alınan sivillere kan kusturulmalı gece sokakta dolaşanlar sorgusuz sualsiz vurulmalıdır.Madem kendi ülkemizde biz gece rahat uyuyamayacaksak doğudaki vatansızlarda rahat etmeyecekler.Bunlara ek olarak profesyonel bir kara harekatı ile ıraktaki kamplara bayrağımızı dikmemiz gerekmektedir biz bekledikçe kayıbımız daha çok artıyor ve boşuna gençlerimiz ölüyor.

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kapatın şu başlığı !

akıldan bilgiden uzak yorumlar,

Sanki Mossad uşağı Sözcü gazetesinin zihniyetini yansıtıyor.

Çözüm diye ortaya attığınız saçmalıklar PKK'nın uzak hedefleriyle uyumlu. 

Sizin zihniniz işgal altında..Zihninizi o işgalden kurtarmadıkça bu ülke'de PKK bitmeyecek.

Açın okuyun ya APO'yu dağa kim çıkarmış ? Bu Apo'ya kim destek vermiş ? 

APO'Nun Kenya da ne işi vardı ? Apo yakalandığından bu yana neden bu kadar rahat ?

PKK'nın merkezi Kandil mi KÖLN mü ?

Hakan Fidan öncesinde MİT bağımsız bir kurum muydu ?

Ergenekon'dan tutuklu subayların kaçı PKK'yla işbirliğinde idi ?

Türkiye'nin elinde kaç Kobra helikopteri var,kaç insansız hava aracı var ? 

Karakollarımız kasten savunmasız bırakılmasaydı PKK bugünkü saldırıyı yapabilir miydi ?

Afganistan'dan başlayan uyuşturucu ticaret yolunda PKK'nın görevi nedir ?

Kandil'e operasyon düzenlenirse PKK neden bundan memnuniyet duyar ?

Vatansever dediğiniz köşe yazarlarının PKK'nın reklamnı yapmasının sebebi nedir ?

Türk basın yayın organları hangi devletlerin istihbarat teşkilatlarıyla içli dışlı ? Eğer bu yazdığım cümle doğru ise sizler neden Türk basın yayın organlarının söyleyip yazdıklarına inanıyorsunuz ?

Sonsöz;

PKK diye bir örgüt yoktur.

PKK bir operasyonun adıdır.

Zihninizi yabancı istihbaratların taktığı prangalardan kurtarın.

Acaip derecede agresifim !
Toplam Hit: 28076 Toplam Mesaj: 177