Hakkari‘De Çatışma 26 Şehit 22 Yaralı
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------
maxel son cümleni düzenle ağır küfrederim..
Adaletini sikeyim tayyip demen gerekiyordu değil mi?
-----------------------------rappermcs ,
maxel 'in önceki mesajlarını incele , özellikle Türkiye ye küfür ediyor , bunu da aklı sıra alıntıladığı mesajların arkasına sığınarak yapıyor ,onun tuzağına düşme ,
-
Caliber bunu yazdı:
Üniversite komple yürüyüşe çıktı bugün yani tabi şehitlerle aynı şerefi taşıyanlar çıktı acil işmiş önemli değil bundan önemlisi ölümdür Allah için tabi. Ama birileri kaldı arkada hadi oğlum siz ne b*k yiyeceksiniz hadi dedim abi bi çay içcez dediler. İşte resimlerle, laf a erkeklik yapanlar, laflarıyla şöyle böyle diyenler bir yürüyüşe katılacağı da geçtim bana gelmiyorum diyecek cesareti bile bulamadı bugün. İşte karşımızdaki düşmanlar bu kadar kancık nefisli. Sokaktaki kancık köpeklerin nefsi bile bu köpeklerin nefislerinden daha üstün! [NOKTA]
-----------------------------neden katılıp boş boş bağırıyım ne yani vatan bölünmez diyince bişi mi oluyor yoo şehitler ölmez diyince ne değişyior ölmüycek mi bugun miting var sanırım burda gene katılmam hiç bir mitinge katılmadığım gibi boş boş ne yorulcam . okulum var zaten akşam lisesi oh ne güzel <3
-
student bunu yazdı:
rappermcs bunu yazdı:
maxel son cümleni düzenle ağır küfrederim..
Adaletini sikeyim tayyip demen gerekiyordu değil mi?
-----------------------------rappermcs ,
maxel 'in önceki mesajlarını incele , özellikle Türkiye ye küfür ediyor , bunu da aklı sıra alıntıladığı mesajların arkasına sığınarak yapıyor ,onun tuzağına düşme ,
-----------------------------yoo benim tüm mesajlarımı arat sadece bu konuda sövmüyom =) hocam merak etme. geçen haftada sövdüm 1 ay öncede
-
edit: sen okumuşsundur okuyacağını maxel..
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------okudum resim bile aldım =) merak etme canım benim yavru gurtcum benim <3
-
maxel in bu konuda tüm mesajları vatanı , şehitliği, Türkiye yi küçümsemekle , hakaret etmekle , arada söverek kinini kusmakla dolu ,
yönetim bir an önce müdahale etse iyi olur , böyle bir ortamda maxel ,ülkemizle , şehitlermizle alay geçmeye devam eder ,
-
:) komik piç seni..
neyse ağzımı daha fazla bozmayacağım imzamın gerçekleştiği günün korkusu (göt korkusu) yeter sizin gibi vatan hainlerine...
-
student bunu yazdı:
maxel in bu konuda tüm mesajları vatanı , şehitliği, Türkiye yi küçümsemekle , hakaret etmekle , arada söverek kinini kusmakla dolu ,
yönetim bir an önce müdahale etse iyi olur , böyle bir ortamda maxel ,ülkemizle , şehitlermizle taşşak geçmeye devam eder ,
-----------------------------emin ol şakirt mürit şehidime 1 lafım yok =) bundan sonrada yorum atmam sana
-
rappermcs bunu yazdı:
ban yemek istemiyorum. -
böyle bir konuda destek olcağınıza kawga mı ediyosunuz..