Hakkari‘De Çatışma 26 Şehit 22 Yaralı
-
s2 çavuşu olarak yaptım askerliğimi. yok neresinden bakarsam bakayım aklım almıyor. alamaz da zaten. göz yumanında, çıkar uğruna ses çıkarmayanın Allah can evinden vursun.
Vatan bu şekilde sağ olmaz. Kimse kimseyi kandırmasın. Ne müslümanlık adına bir cihad ne de işgal altında yaşanan bir direniş bu. Gencecik kardeşlerimiz hayatlarının baharında solup gidiyor. Allah ailelerine sabır ihsan eylesin.
-
Çukurca ve çevresinde süren operasyonlarda şu ana kadar 21 PKK'lının öldürüldügü bildiriliyor
-
inception bunu yazdı:
-----------------------------
Çukurca ve çevresinde süren operasyonlarda şu ana kadar 21 PKK'lının öldürüldügü bildiriliyor
-----------------------------giden gittikden sonra isterse 1000 tane öldürülsün ne yazar
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------bence hiç tartışmayalım.. bi bokun değişeceği yok.. vatan sağolsun...
-
pkklı deme abi şunlara İT de
-
-
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------Ne dinleyim be hocamm fidanlar kırıldkdan sonra bu acıyı hangi söz hafifletebilir ki hangi başbakan hangi milletvekili tek bir şey dindirir bir nebze de olsa o canilerin kellesi alınmadıkdan snra ahh be Osman paşam bu ülke kıymetini bilemedi emekli ettilerr tek operasyonda 400 terorist öldürüldüğü günler aklıma geliyor da
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------Ne dinleyim be hocamm fidanlar kırıldkdan sonra bu acıyı hangi söz hafifletebilir ki hangi başbakan hangi milletvekili tek bir şey dindirir bir nebze de olsa o canilerin kellesi alınmadıkdan snra ahh be Osman paşam bu ülke kıymetini bilemedi emekli ettilerr tek operasyonda 400 terorist öldürüldüğü günler aklıma geliyor da
-----------------------------basbakanın gözler şişmiş ağlamakdan ah ah yazık
-
Doğrusu çok acı....
Şehitlerimize Allahtan rahmet aile ve sevdiklerine sabır diliyorum. Rabbim yaralılarımıza da şifa versin.. -
çok sinirlendim
intikamımızı alacak bi dikdatör çıkar umarım