Hakkari‘De Çatışma 26 Şehit 22 Yaralı
-
Allah rahmet eylesin.Allah ailelerine sabır versin.tüm türk dünyasının başı sağolsun.
Bu kadar büyük bir devlet bir PKK ile niye baş edemiyor anlamıyorum.
-
allah kalanlara uzun omur versin.
-
acaba gizli anlaşmalar mı var Türkiye söz mü verdi kuzey ırağa girmicez die ... Düşündürücü geliyor insana
-
olay sınır ötesi operasyon için birileri tarafından yaptırıldı. ısmarlama itlik yani. şimdi suriyeye girdiğimiz zaman insanların bam teli patladığı için suriyeye neden giriyoruz kardeşim ne gereği var demiyecek. haydi bismillah
-
Tesadüfler çok garip..Bugün Deniz Feneri sanıklarının mal varlıklarına koyulan tedbir kalktı ne hikmetse.Ama çoğu vatandaşın haberi yok bundan,çünkü bizler şehitlerimize ağlarken birileri boş durmayıp bundan faydalanıyorlar..
-
Allah rahmet eylesin , bugünlerde geçecek elbet
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
26 sehir 22 yarali olmus off off icim yaniyo gitti aslan gibi delikanlilar..
buda madalyonun diğer yüzü..
-----------------------------böyle lavuklarıda çok gördük tek kalınca sesleri çıkmaz hele birde kendi semtleerinde uzakta iseler külli susarlar
-
Ahh be Anadolu... Şimdi her bir köşen ağlayan "ANA"dolu !!!
-
hala aramızda karşıt görüşe saygıdan bahseden insanlar var.... adam şehit olmuş bunun karşıt görüşümü olur??? kimse merak etmesin bi dahaki seçime %70 alır bunlar gene.. akıllarının başlarına gelmesi için illa aileden birinin şehitmi olması lazım?? bende bunu anamıyorum. istatislikler ortada, akp geldi geleli şehit sayısında artış var. hala savunuyosanız bunları, hala vicdanınız sızlamıyosa gerçekten hepiniz hrantsınız, hepiniz DİNKsiniz! sizlere inat bende OGÜNÜM, SAMASTIM, MUSTAFAYIM, KEMALİM. o ağlayan şehit anneleri benimde annem, gözyaşlarını içeri akıtanlarda benim babam. her bayramda şehit aileleri derneğine giderim onlarında elini öperim onlarla ağlarım. bakın gocunmadan söylüyorum bende onlarla ağlıyorum. ama gün gelicek ağlayan taraf siz olacaksınız. bu lafımıda unutmayın.
-
cok berbat bir gündü..
Allah ailelerine sabir versin :/