folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hakkari‘De Çatışma 26 Şehit 22 Yaralı

Hakkari‘De Çatışma 26 Şehit 22 Yaralı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin.Allah ailelerine sabır versin.tüm türk dünyasının başı sağolsun.

Bu kadar büyük bir devlet bir PKK ile niye baş edemiyor anlamıyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

allah kalanlara uzun omur versin.

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

acaba gizli anlaşmalar mı var Türkiye söz mü verdi kuzey ırağa girmicez die ... Düşündürücü geliyor insana

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

olay sınır ötesi operasyon için birileri tarafından yaptırıldı. ısmarlama itlik yani. şimdi suriyeye girdiğimiz zaman insanların bam teli patladığı için suriyeye neden giriyoruz kardeşim ne gereği var demiyecek. haydi bismillah

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Tesadüfler çok garip..Bugün Deniz Feneri sanıklarının mal varlıklarına koyulan tedbir kalktı ne hikmetse.Ama çoğu vatandaşın haberi yok bundan,çünkü bizler şehitlerimize ağlarken birileri boş durmayıp bundan faydalanıyorlar..

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin , bugünlerde geçecek elbet

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------

26 sehir 22 yarali olmus off off icim yaniyo gitti aslan gibi delikanlilar..

buda madalyonun diğer yüzü..

-----------------------------

böyle lavuklarıda çok gördük tek kalınca sesleri çıkmaz hele birde kendi semtleerinde uzakta iseler külli susarlar

mademki türksün systeme göster ürksün
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Ahh be Anadolu... Şimdi her bir köşen ağlayan "ANA"dolu !!!

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

hala aramızda karşıt görüşe saygıdan bahseden insanlar var.... adam şehit olmuş bunun karşıt görüşümü olur??? kimse merak etmesin bi dahaki seçime %70 alır bunlar gene.. akıllarının başlarına gelmesi için illa aileden birinin şehitmi olması lazım?? bende bunu anamıyorum. istatislikler ortada, akp geldi geleli şehit sayısında artış var. hala savunuyosanız bunları, hala vicdanınız sızlamıyosa gerçekten hepiniz hrantsınız, hepiniz DİNKsiniz! sizlere inat bende OGÜNÜM, SAMASTIM, MUSTAFAYIM, KEMALİM. o ağlayan şehit anneleri benimde annem, gözyaşlarını içeri akıtanlarda benim babam. her bayramda şehit aileleri derneğine giderim onlarında elini öperim onlarla ağlarım. bakın gocunmadan söylüyorum bende onlarla ağlıyorum. ama gün gelicek ağlayan taraf siz olacaksınız. bu lafımıda unutmayın.

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

cok berbat bir gündü..

Allah ailelerine sabir versin :/

Toplam Hit: 28073 Toplam Mesaj: 177