Hakkari‘De Çatışma 26 Şehit 22 Yaralı
-
Tüm Şehitlerimizin Ailelerinin Başı Sağolsun...
-
1999 yılında PKK kendini fes etme kararı aldı
2000 yılında 0 şehit
2001 yılında 0 şehit
2002 de 13 şehit
2003 de 21 şehit
2004 de 73 şehit
2005 de 92 şehit
2006 da 121 şehit
2007 de 118 şehit
2008 de 150 şehit
2009 da 135 şehit
2010 da 141 şehit
Bu listeye polis, sivil, yolda yapılan infazlar ve resmi olarak açıklanmayan rakamları da eklemek size kalmış.
Ha şunu da söylemeden geçemiyeceğim yarın Fenerbahçe kesin kümeye düşürülür nede olsa ilginin yönünü değiştirmek lazım.....
-
habitrail bunu yazdı:
-----------------------------
Ha şunu da söylemeden geçemiyeceğim yarın Fenerbahçe kesin kümeye düşürülür nede olsa ilginin yönünü değiştirmek lazım.....
-----------------------------Evet bu saldırılardan sonra düşeceği kesinleşti.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
unutulanlar dışında birşey yok.
3 gün sonra bu koyun toplum unutacak. lanet olsunki unutacak.
45 saniyede kahraman ederler. sonra unuturlar.
-----------------------------Aynen öyle dostum 3 gün sonra bu koyun sürüsü hiç bişi olmamış gibi yaşayacak ne şehidini ne kullandığı en pahalı benzini ne malın değerini neredeyse 2 katı yapan vergileri nede diğerlerini hiçbir şeyi hatırlamayacaklar yine bizim koyun gidip bi güzel oylarını basacaklar akepe ye sonrada ne bu çektğimiz ya diyip düşünmeden yaşayacaklar..
-
Israil in de eli yoksa, bisey bilmiyorum. Zira gotu boklu pkk nerden bilcek eszamanlı operasyonu, niye durup dururken geriliyor aramız bu piclerle.
Uyuyoruz, ulkecek uyuyoruz.
-
twitter'da biri çok güzel özetlemiş.
" Irak Amerika'nın. Bu şerefsizler nerede saklanıyor? Irak'ta. Bizim "kankamız" kim? Amerika. Söyleyeceklerim bu kadar. #MackRulZ "
Yazık çok yazık.. Ulusumuzun başı sağ olsun. -
İçimden çok şey söylemek geliyor ama...
Bu halktan bir BOK olmaz.
Şehitlere Allahtan rahmet,bize sabır diliyorum.
-
Can yongalarımız gidiyor tek tek ya :( rabim diğer kardeşlerimizi korusun bune ya biz nasıl bir sınavdayız
-
-
Ana vardır it doğurur,ANA vardır YİĞİT doğurur.Bizim analarımız doğurdukları yiğitleri sapasağlam askere gönderdiler,ama geriye tabutları döndü.Vatan sağolsun kelimesi okadar saçma geliyor ki şu tabloyu görünce.Neyse pek diyecek bişey yok.Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.VATAN SAĞOLSUN.