folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hakkari‘De Çatışma 26 Şehit 22 Yaralı

Hakkari‘De Çatışma 26 Şehit 22 Yaralı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Hükümete kendi adıma bir çağrım vardır. Ya bu terörist olayını bitir yada istifa et.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:
    -----------------------------

sokoban bunu yazdı:

HoLyCat bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

Polise ve askere "vur" yetkisi verilmelidir.Polise taş,molotof atan çoluk çocuk , genç , erkek , kadın ayırmadan hepsinin üstüne şarjörler boşaltılmalıdır.Doğuda ohal ilan edilerek teröristlerle ilişkisi olduğu istihbaratı alınan sivillere kan kusturulmalı gece sokakta dolaşanlar sorgusuz sualsiz vurulmalıdır.Madem kendi ülkemizde biz gece rahat uyuyamayacaksak doğudaki vatansızlarda rahat etmeyecekler.Bunlara ek olarak profesyonel bir kara harekatı ile ıraktaki kamplara bayrağımızı dikmemiz gerekmektedir biz bekledikçe kayıbımız daha çok artıyor ve boşuna gençlerimiz ölüyor.

zamaninda senin düsündüklerin yapılmıştı.

Bknz: 12 eylül darbesi :)

12 eylül darbesini ne kadar desteklemesemde sonucunda sükunet sağlanmıştır bunu inkar edemem.Eğer şimdi de sükunet sağlanacaksa bi 12 eylül'e daha hayır demem.

Az büyüklerine sor Bakalım 12 eylül nedir neyin nesidir nasıl atlatildi neler cekildi.? ondan sonra gel buraya onu bunu istiyorum yaz.. ok
    oyle Bilip bilinmeden Boş laflarla Bu aci günde insanlari Gaza getirmenin Bi anlami yok..

En basiti büyüklerin  sana anlatmiyorsa , sana bir kitap oneririm al oku.. Tarık AKAN - Anne Kafamda Bit var.
    neyse sabir..

Varsa senin mükemmel fikirlerini de dinleyelim ? Ne yapacağız ? Teröristlerle oturup müzakere mi yapalım ? Kürtler kardeşimizdir canımızdır ciğerimizdir diye bizi sırtımızdan vuranlarla kanka mı olalım ? Sen git sevgi barış kardeşlik öğütlerini şehit ailelerine ver de bakalım ne cevap verecekler sana.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

benim onerim yok oldugunuda belirtmedim.. konuyu saptmaninda bi anlami yok..

neyse iyi forumlar.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Bizi Sikseler hak bize kimse kızmasın..

%45 zam yapsın millette tık yok.

24 vatan evladı hayatını kaybetsin yine tık yok.

Bir bakın götü boklu avrupaya yunanistana abd`ye adamlar krizin k`sini duyduklarında kamp kurup sağ solu yakıyorlar..

Peki biz ne yapıyoruz bilgisayar başından sahte kabadayılık yapıyoruz..

İrana bakın iki günde pejak ateşkes ediyorum dedi iran tanımadı sonra silahlı eylemi bıraktıklarını söylediler yine tanımadı iran

gidin girin lan k.ıraka yokmu o kadar birikimi bu ülkenin fazlasıyla var ama onlar barzaniyi talabaniyi karşılasınlar haburdan gelenleri davul zurnayla karşılasınlar

gazzeyle uraşsınlar hizbullahçıları serbest bıraksınlar zam yapsınlar sigaraya yine zam yapsınlar kaçak sigaradan pkkyı zengin etsinler.

Kimse ağlayıp sızlamasın arkadaş biz bundan daha fazlasını hak ediyoruz ne gelse başımıza müstaak..!

FuCk yOu System..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Verilen sayılar büyük ihitmal doğru değil ancak inşallah yalan haberdir ve şehit sayımız artmaz .

http://www.haber7.com/haber/20 111019/Sag-kurtulan-asker-annesine-anlatti.php
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu gün daha da savaş isteyen ve intikam almak isteyenler için baskasının kan kokusunu duymaları için biraz daha savaş fantazisi...

Muhtemelen yine ölecek olanlar kendileri olmayacak, Oturdukları yerden ahkam kesmek çok kolay resmin tamamını göremiyorsunuz hatta görmemek için çaba sarf ediyorsunuz.

Terör'ün arkasın da ki gücler belli, amacları belli yapmaya çalıştıkları şeyde belli. Hiçte 3-5 çapulcu değiller. Yıllarca bu şekilde küçümsedik ve üzerine gitmedik.

İstihbarat'ın adam akıllı calışıp bunların arkasındaki güçleri kamuoyuna duyurup o ülkelere (Önk; Yunanistan, Ermenistan, İsrail, Kıbrıs Rum Kesimi.) savaş açmalıdır.  Bu ülkelerin PKK'ya destek verdiğini ortada ama resmi olarak kimse çıkıp açıklamıyor.

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Siz bir bağımsız ülkenin ne olduğunu bilseydiniz önünüze ilk çıkan ajanlara satmazdınız..

Siz yaylaların ovaların dağların buğdayın yağın zeytinin ne olduğunu bilseydiniz önünüze ilk çıkan müteahhitlere dağ taş satmazdınız.

Siz kahpenin hainin terörünün zalimin kim olduğunu bilseydiniz ülkenizi onların masasına koyup pazarlık yapmazdınız..

Bağımsızlık toprak bayrak size çok fazla, size bir şeyh ve ağzının içine baktığınız bir kaç ajan gazeteci yeter artar bile..

Değil bir ülke, size Mersin portakalının kabukları bile fazla, Diyarbakır karpuzunun çekirdekleri bile size çok gelir, Allah kitap bağımsızlık toprak bilmeyen insanlara bu topraklarda yürümek konuşmak nefes almak çok fazla...

Nihat genç'in yazısından bir bölüm tamamı için tıklayınız

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı:

Polise ve askere "vur" yetkisi verilmelidir.Polise taş,molotof atan çoluk çocuk , genç , erkek , kadın ayırmadan hepsinin üstüne şarjörler boşaltılmalıdır.Doğuda ohal ilan edilerek teröristlerle ilişkisi olduğu istihbaratı alınan sivillere kan kusturulmalı gece sokakta dolaşanlar sorgusuz sualsiz vurulmalıdır.Madem kendi ülkemizde biz gece rahat uyuyamayacaksak doğudaki vatansızlarda rahat etmeyecekler.Bunlara ek olarak profesyonel bir kara harekatı ile ıraktaki kamplara bayrağımızı dikmemiz gerekmektedir biz bekledikçe kayıbımız daha çok artıyor ve boşuna gençlerimiz ölüyor.

daha fazla desteklediğim başka bir yorum yok. Tüm düşüncelerimi ifade etmişsin sokoban, tebrik ediyorum. Başka türlü bu şerefsizlerin desteği kesilmez çünkü.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

noluyo arkadaş?

ulan sabah bakıyorum 21 asker, öğlen bakıyorum 24 asker, akşam bakıyorum 26 asker şehit..!?

noluyo ya pkk dan zayiat yokmu? bizmi beceriksisiziz yoksa onlarmı çok iyi? ya da bu basının abartmasımı? onun bunun oyunumu? nedir bu noluyo?

bu halk daha neyi bekliyo? ülkenin bölünmesinimi? onların istekleri doğrultusunda ateşkes bizden gelmesini mi bekliyor nedir?

belli ki ordu, hükümet, bu pkk sorununa bişey yapmicak, eli kolu bağlı oturacak, belkide "yan gelip yatacak"..

canı yanan halk ama bu acıyı çekmeye devam etmeye engel olmayanda halk nasıl bi çelişkidir bu?

kim ne zaman çıkıp yeter diyecek? ilk silahı eline alıp ordunun hükümetin yapamadığını/yapmadığını çıkı ortalıkda pkklı avlayarak kim yapacak?

nereye kadar bu böle devam edecekki? bu kadar klavye başında hiç bişey olmaz pkk yı 2 günde bitirirz biz oyuz buyuz noldu onlarA?

kötü çok kötü, gidişat berbat. bi uyutmuşlar ki, ebedi uyku misali uyanmaya niyetimiz yok..

koyim hükümetinde ordununda amna, bu ülke Türk halkının. ordu hükümet korumuyosa halk koruyacak. ama ne zaman..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

şehit oldukça operasyon yapıldıkca 3 gunde hiç birşey yokmuş gibi davranılırsa  ülkenin hiç birderdi yokmuş gibi başka işlerle ğraşıldıkça bu  terör bitmez

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
Toplam Hit: 30019 Toplam Mesaj: 177