Hakkari‘De Çatışma 26 Şehit 22 Yaralı
-
Ailelerine rahmet diliyorum. resmen bugun haberı duyunca günüm zehir oldu nasıl bir lanettir bir türlü bitmek bilmiyor , şu devletin amacı ne ? oturup sadece duamı edelim niye bitirmiyorlar şu illeti daha kaç ocağa ateş düşşün istiyorlar!
-
gün itibariyle iktidar yalakası kimse ile polemiğe girmeme ve siyasi hiçbir konuya yazmama kararı alıyorum.
taaa ki iç savaş resmi yahut gayriresmi başladığında elimde silah köşe başlarında vatan haini avlayana dek!
VATAN SAĞOLSUN!
-
Türk deyip geçmemeniz gerektiğini unutuyorsunuz!
Malesef, öncelikle insanız. Bazı çirkefliklerle gözlerimiz elbette boyanabilir. Ancak biz kanın, revanın evlatlarıyız. Tüylerimiz ürpermez kaos içinde, gardımız inmez feyatlarımız çoğalsa bile.
Yumurta göte dayansa bile, zamanın sonunun sonu gelse bile uyanacak bir Türk milleti var topraklarının içinde, boşuna endişe etme.
Gün gelir üniformanı giyersin, silahını kuşanıp ölüme bile koşarsın. Çünkü sen savaşçı bir milletin torunusun. Ölüm haberlerine için bile yanmasın. Biliyorsun inkar etme ! ÇÜNKÜ ONLAR ÖLMEDİ... -
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
33 saat sonra destek ekibi gelmiş beyler, ayıptır yazıktır günahtır Allah belanı versin tsk. o jetler 33 saatte dünyayı 50 defa turlar neredesin 33 saat komutan çıkmış bir ay önceden haberimiz vardı bu olayın olacağından diyor olaydan yarım saaat önce rapor gönderdim diyor üsttekiler bizlere hep farklı emirler verdiler bizleri dinlemediler diyo şerefsiz. Türkiyeyi tam kriz öncesi çok büyük bi savaşın eşiğine sürüklemeye çalışıyorlar ama gitmeyecek
-----------------------------şakirt noktayı koymuş yine.konuyu kapatın artık sebep belli oldu.
Sevgili şakirt arkadasım eger sen şu yazılanlara inandıysan,bi tane çizgili defter al karakalemle 1000 kere ben malmıyım diye yaz.
Lanet okudugun TSK, devletin hangi kurumu biliyomusun.öküz herif,beyinsiz mahlukat,mal şakirt.
Senin teröristten ne farkın var şeref yoksunu şakirt pislik.gece gece töbeeee
Aha bu piç pkklılara duydugum aynı nefreti senin gibi şakirtlere duyuyorum.
-
th317 bunu yazdı:
-----------------------------
hala aramızda karşıt görüşe saygıdan bahseden insanlar var.... adam şehit olmuş bunun karşıt görüşümü olur??? kimse merak etmesin bi dahaki seçime %70 alır bunlar gene.. akıllarının başlarına gelmesi için illa aileden birinin şehitmi olması lazım?? bende bunu anamıyorum. istatislikler ortada, akp geldi geleli şehit sayısında artış var. hala savunuyosanız bunları, hala vicdanınız sızlamıyosa gerçekten hepiniz hrantsınız, hepiniz DİNKsiniz! sizlere inat bende OGÜNÜM, SAMASTIM, MUSTAFAYIM, KEMALİM. o ağlayan şehit anneleri benimde annem, gözyaşlarını içeri akıtanlarda benim babam. her bayramda şehit aileleri derneğine giderim onlarında elini öperim onlarla ağlarım. bakın gocunmadan söylüyorum bende onlarla ağlıyorum. ama gün gelicek ağlayan taraf siz olacaksınız. bu lafımıda unutmayın.
-----------------------------ben ki her türlü durumda, karşı tarafın düşüncesininde " niye böyle " diye sorgulayıp saygı duyarım bi kurcalarım..
bunların itlikleri olsun, şerefsizlikleri olsun, kahpe gece baskınlarıyla akıttıkları şehit kanları olsun hepsini olmamış varsaysak bile, masum insanların canına mal olan hiç bi vicdan hiç bi eylem zerre haklı değildir. heleki bunların fikrini zikrinide işin içine katarsak, bunların ki tamamen orospu çocukluğudur. -
-
pillibebek bunu yazdı:
-----------------------------
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
33 saat sonra destek ekibi gelmiş beyler, ayıptır yazıktır günahtır Allah belanı versin tsk. o jetler 33 saatte dünyayı 50 defa turlar neredesin 33 saat komutan çıkmış bir ay önceden haberimiz vardı bu olayın olacağından diyor olaydan yarım saaat önce rapor gönderdim diyor üsttekiler bizlere hep farklı emirler verdiler bizleri dinlemediler diyo şerefsiz. Türkiyeyi tam kriz öncesi çok büyük bi savaşın eşiğine sürüklemeye çalışıyorlar ama gitmeyecek
-----------------------------şakirt noktayı koymuş yine.konuyu kapatın artık sebep belli oldu.
Sevgili şakirt arkadasım eger sen şu yazılanlara inandıysan,bi tane çizgili defter al karakalemle 1000 kere ben malmıyım diye yaz.
Lanet okudugun TSK, devletin hangi kurumu biliyomusun.öküz herif,beyinsiz mahlukat,mal şakirt.
Senin teröristten ne farkın var şeref yoksunu şakirt pislik.gece gece töbeeee
Aha bu piç pkklılara duydugum aynı nefreti senin gibi şakirtlere duyuyorum.
-----------------------------Onur Dirik te mi şakirt ? baskın da ölen Şehit asteğmen Mehmet Bozkuş ' damı şakirt ?
http://www.haberturk.com/gundem/haber/680670-daglicanin-eski-komutani-teke-tekte
6 RAPOR SUNDUM DEĞERLENDİRİLMEDİ
Olayda ihmali olduğu iddialarını değerlendiren Dirik, "Biz, 5 tanesi 9, 12, 18, 19 ve 20 Ekim tarihlerinde olmak üzere üst makamlarımıza, 11 ayrı adrese, tehdit değerlendirmeleri olduğunu 6 ayrı raporla yazdık. Ben orada kaldığım süre boyunca bu 6 rapordan daha ciddi rdapor yazmadım. İstihbarat subayım geldi, teröristlerin sitesinden adamlar vur emri verdi dedi. Bunu da koyduk rapora" diye konuştu.
İHMAL GÖSTERDİLER
Dirik, üstlerinin bu raporları niye değerlendirmedikleriyle ilgili soruya, "Ben örgütsel bağlantı falan demiyorum ama yapmamaları gereken ihmalleri gösterdiler. İhmallerin kaynağı benimle onlar arasında güven, irtibat karşılıklı anlayış birliğini yitirmişlerdi belki. Ama öyle ise görevden alsalardı. İstifa dilekçesi yazdım, komutan Yüksekova'dan geldi helikopterle önüme koydu kağıdı. İyi niyetli jest olarak görüp görevime devam ettim. Ben emre itaatsizlik eden görsem görevden aldırırdım" dedi.
GÜNLÜĞÜ İMHA ETMEDİM
Şehit asteğmen Mehmet Bozkuş'un günlüğü ile ilgili olarak ise Dirik, şöyle konuştu: "Bu günlük çatışmadan 2-3 gün sonra bulundu kayaların arasında. Bana getirildi. Aldım inceledim. Oraya gelen bir komutanımıza bunu gösterdim. Bunu göstermemin nedeni aynı şikayeti bizim de yapmamızdı. Ben de emir verebilirdim. 1 kere oldu, (Madem gitmek istiyosunuz, gidin) dedim. (Keri Tepe'nin dibine inin sonra yukarı çıkın) dedim. 16 saat sonra serumlarını içmiş vaziyette geldiler. Çok zor bir arazi. Şehit yedek subay çok kahraman. Ama ben oraya o şekilde emir versem, saldırıya gerek kalmazdı. Komutanım (Günlüğü imha et) dedi. Aile mirasının imha edilemeyeceğini düşünüp emre uymadım, imha etmedim. Sonra 3-5 gün izin aldım, Uşak'a gittim ailesine verdim, çok memnun oldular. Günlüğün benim sesimden çıkması da ben arkadaşlarıma okuyordum, kaydedilmiş."
SALDIRI SIRASINDA HAVADA HERON VARDI PKK'LILARA YARDIM ETTİ
Saldırı sırasında görüldüğü öne sürülen Heron ile ilgili olarak Dirik şunları söyledi: "Yukarıda birşey vardı. Bizde Heron yoktu o zaman. Amerikan Heronları vardı sadece. Hatta emir verilmişti, düşman değil diye, müttefikimiz diye. Bu aracın varlığı kesin. Yanılma yok bu konuda. Çatışma sırasında sis dağılmıştı. Gece 00.30 sıralarında görüldü. Çok belirgin birşeydi. Kobralar gelmeden 1-1.5 dakika önce kaçtı. Çünkü kobraların geldiğini görüyordu. Bence bu teröristler 10-20 km'lik bir alanda eylem yapıyor, 5-6 ayrı unsur kullanıyordu. PKK'nın o kadar geniş alanda koordine sağlamaya ihtiyacı var. Heron PKK'lılara hizmet ediyordu. Açık net, PKK'ya hizmet ediyordu. Dost olsa kaçmazdı. Kobralar gelince kaçtı."---------------------------------------
hemen şakirt deyip , Tayyip e küfür edip kininizi kustuğunuzda terör bitecek mi sanıyorsunuz ? İnsan biraz olsun düşünür ya , 200 den fazla terörist elini kolunu sallayarak , katırlarla , ağır silahlarla günlerce sınırdan geçip saldırıya hazırlanıyor , karakollarımıza saldıryor , şehit veriyoruz bu teöristler her seferinde emellerine ulaşıp , az bir kayıpla kaçabiliyorlar ,
şimdi burda deyin ki , askerler gördü , üstlerine bildirdi , ama suç Tayyipin , Tayyip askerlere önlem almayın dedi , önlem almayan komutanlar da Tayyipi i dinledi (!) , bütün suç Tayyip in , hükümetin , şakirtlerin
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
Arachnophobia bunu yazdı:
-----------------------------
Doğ, büyü, büyü, büyü, oku, oku, oku, bitir, hayatının baharı, askere git, 30 gün şınav çek, asker ol, 20'inde tabut olarak annene dön
-----------------------------Ondan sonra kürtlere neden kin besliyoruz ??? hem dağda hem şehirde canımıza yettiler.Nerde pislik altındalar.Kürtlerde hiç bana mı dedin demesin.%5 i ayrılır en fazla ama çoğunun içinde kürdistan isteği yoksa bile ya devlete ya bayrağa yada TÜRK ırkına düşmandır.Hiç birşey yapmaza bile sırf kürt diyerek pkklıları kollay.
kimsede kusura bakmasın.
En kral hitler severim.Bu mesajımda kimseye küfür etmiyorum, kimseye saygısızlık yapmıyorum.Fakat gerçekler bunlar.Kürt arkadaşlarda birazcık kafalarını kaldırıp etrafını incelesin.iki taraftan da yetmedi mi bu kadar kan döküldüğü ? pkk kürt vatandaşları bile öldürdü, taradı.
bi yandan da devletin başındaki yavşakları sesleniyorum ; pkklıları meydanlarda kovalayan kürt halkına neden zamanında sahip çıkılmadı, hepsinin düşman olması beklendi ??
---
Allah, bu işlerde parmağı olan herkesin belasını versin.Kaldı ki bu işlerin ardı siyasettir.Siyasetin giripte bok etmediği birşey yok.
Öte yandan bu zamanda azmasının sebebi israildir, avrupadır diğer devletlerdir.onlarında belasını versin diyicem de, Türkiye den gidip oraları yeteri kadar karıştırıyor kürtlerde.
bu hayatta kötülük yapan hiç kimse cezasız kalmamştır.Öyle ölünce cehennemde hesaplaşırız modunada girmesinler.Hepsi burunlarından fitil fitil geliyor.
ilk olay mı ? dağda köpek gibi yaşamak, ayda 1 duş yapmak, yemek bulamamak.
-----------------------------hacı güzel söylüyorsun sen pkk ile kürtleri bir kefeye sokarsan pkkya küfür etmek yerine kürtlere agzına gelen küfrü söyleersen kusura bakma kürtlerde artık susar.. sana gelir pkk vurur pkkya gider sen vurursun.hic kusura bakmayın bu hepimizin sucu.daha tarih bilmeyen cahiller benim 1893 de atalarımı katleden ermeni köpekleriyle beni aynı teraziye koyacak kadar adileştiler pkk denen soysuzlar kürtlerin adını kullandı oysa pkk denen soysuzların üst yönetimi her kesimden kişilerce kurulmus ve hala yönetim kadrosu bu soysuzların elindedir.biraz gidip araştırın öyle ona bunada küfretmeyin.ama ben şunuda söyliyeyim kürt kardeslerimde artık gerceği görmelidir siyonist şerefsizlerin oyununa gelmemelidir.bakıyorumda her kafadan ayrı bir ses cıkıyor zaten nedense sinsi odaklarda ancak insanların böyle hassas oldugu zamanda cıokıp milleti gaza getirip neredeyse iç savas bile cıkaracak laflara imza atıyorlar.adam 25 milyon kürde küğfrediyor yazısını okuyorsunki aman Allahım utanmadan birde dini islama küfrediyor sizlerse adama abi sana katılıyorum diyerek alkıs tutuyosunuz.yapmayın arkadaslar.eger bu hepimizin davası ise ne oldugumuzu unutacak ve bu konulara öyle bakacagız..öyle yok dine küfretmek sunu buna küfretmek herkes bişrşey biliyorsa değiştirecekse durumu onu paylassın.yoksa rahmetini dileyip sussun -
-
Şehit de ölür,vatan da bölünür.yüreği yanan ana babaların hayatı durmuşken,benim elimden bir şey gelmiyorsa bu en büyük bölünmedir.Gezilerini iptal etmekle,intikam acı olcak demekle vicdan rahatlamaz..Hemen 2 dağ bombalanır, 2 uçak tepede dolanır, Yalandan 3-5 pkk öldürüldü diye haber yapılır. Bu filmi yıllardır izliyoruz.. Sonuda... Başıda aynı !!!!
