İmam Tanıdığı Olan Varmı? Hayırlı Bir İş
-
tam da sormak istediğim konu yorumlar açıklayıcı olmuş teşekkürler :)
-
evlenene kadar yanlışa düşme olmuyor mu ?
-
adamı var geçireceksiniz la ilk başta tebrikler sonra şeyhin iğneleyici sözleri evde bırakrısınız la siz insanı :D
-
beraber olmak, yasamak icin din adamindan olur almak. 300 yil once olsaydi pek sasirmazdim:)
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam ben online kıyarım nikahınızı, tasavvuf insanıyım sonuçta
Ciddi konuda geyik yapılması ban sebebidir. (-_-)
:D:D:D:D sabah sabah güldürdün şeyhim
-
muta nıkahımı kıyıyoruz hocam noluyor :)
-
MiqRoP bunu yazdı
Hacı illa bi imam bulursun fakat o imam nikahı olmaz ki imam nikahı dediğin gizli olmaz.
aynen katılıyorum. ayrıca imam nikahında mutlaka kızın babasına, yoksa annesine veli/vasisine bir miktar para vermen ve gönül rızalarını alman gerekmektedir. para dediğim istersen 25 kuruş ver ama para vermen lazım biraz.
sen bu işi adam akıllı yapıcam diyosan olacağı bu. ha istediğin nikahı yaptım tmm rahatımsa sittir et nikahsız dursan da fark etmez..
-
KaRaKuLe bunu yazdı
nikah gizli olmaz kendi aranızda kıyılmaz sırf daha rahat olun diye günahsız birlikte olalım diye yapılmaz ben 9 yıl bir ilişki yaşadım (halen de yaşıyorum) bi ton hocaya gittik ama yok adamlar diyo ben kıysam da geçersizdir zaten gizlisi olmaz nikahın şartıdır herkese haber vermek duyurmak en sonunda geçen sene nişanlandım ben daha geçen hafta bayramın 3. günü imam nikahımız kıyıldı benim ailemin evinde onun ailesinden izin alınarak. 100gram da bedel kesileren :) diyeceğim şudurki imam nikahı daha rahat birlikte yaşayın diye kıyılan birşey değildir herkesin duyması bilmesi gerekir
hacı İzmir TBT olarak bi nevi düğün yapsaydık yahu haber edeydin :D
-
İmam nikahının mantığı hatunun ''beni yaratan şey, ben kukuyu yine senin yarattığın felanca adama vercem, haberin olsun'', erkeğinde ''beni yaratan şey, artık sadece senin yarattığın felanca hatuna atlıcam, haberin olsun'' demektir.
Düğün ise kız tarafının ''kızımızı bu delikanlı götürecek'', erkek tarafının ise ''bizim oğlan bu kızı mikicek'' diye eşe osta duyurması haber etmesidir.
Velhasıl evlilik denen karın ağrısı gönüllü tecavüzdür, en büyük pezevenk devlettir.
-
HannibALgan bunu yazdı
İmam nikahının mantığı hatunun ''beni yaratan şey, ben kukuyu yine senin yarattığın felanca adama vercem, haberin olsun'', erkeğinde ''beni yaratan şey, artık sadece senin yarattığın felanca hatuna atlıcam, haberin olsun'' demektir.
Düğün ise kız tarafının ''kızımızı bu delikanlı götürecek'', erkek tarafının ise ''bizim oğlan bu kızı mikicek'' diye eşe osta duyurması haber etmesidir.
Velhasıl evlilik denen karın ağrısı gönüllü tecavüzdür, en büyük pezevenk devlettir.
Değişik bir bakış açısı :)
Sen hükümet nikahsız ve gönülsüz tecavüze devam et :)