folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İmam Tanıdığı Olan Varmı? Hayırlı Bir İş

İmam Tanıdığı Olan Varmı? Hayırlı Bir İş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

tam da sormak istediğim konu yorumlar açıklayıcı olmuş teşekkürler :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

evlenene kadar yanlışa düşme olmuyor mu ?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

adamı var geçireceksiniz la ilk başta tebrikler sonra şeyhin iğneleyici sözleri evde bırakrısınız la siz insanı :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

beraber olmak, yasamak icin din adamindan olur almak. 300 yil once olsaydi pek sasirmazdim:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam ben online kıyarım nikahınızı, tasavvuf insanıyım sonuçta

Ciddi konuda geyik yapılması ban sebebidir. (-_-)

:D:D:D:D sabah sabah güldürdün şeyhim

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

muta nıkahımı kıyıyoruz hocam noluyor :)

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı

Hacı illa bi imam bulursun fakat o imam nikahı olmaz ki imam nikahı dediğin gizli olmaz.

aynen katılıyorum. ayrıca imam nikahında mutlaka kızın babasına, yoksa annesine veli/vasisine bir miktar para vermen ve gönül rızalarını alman gerekmektedir. para dediğim istersen 25 kuruş ver ama para vermen lazım biraz.

sen bu işi adam akıllı yapıcam diyosan olacağı bu. ha istediğin nikahı yaptım tmm rahatımsa sittir et nikahsız dursan da fark etmez..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

nikah gizli olmaz kendi aranızda kıyılmaz sırf daha rahat olun diye günahsız birlikte olalım diye yapılmaz ben 9 yıl bir ilişki yaşadım (halen de yaşıyorum) bi ton hocaya gittik ama yok adamlar diyo ben kıysam da geçersizdir zaten gizlisi olmaz nikahın şartıdır herkese haber vermek duyurmak en sonunda geçen sene nişanlandım ben daha geçen hafta bayramın 3. günü imam nikahımız kıyıldı benim ailemin evinde onun ailesinden izin alınarak. 100gram da bedel kesileren :) diyeceğim şudurki imam nikahı daha rahat birlikte yaşayın diye kıyılan birşey değildir herkesin duyması bilmesi gerekir

hacı İzmir TBT olarak bi nevi düğün yapsaydık yahu haber edeydin :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İmam nikahının mantığı hatunun ''beni yaratan şey, ben kukuyu yine senin yarattığın felanca adama vercem, haberin olsun'', erkeğinde ''beni yaratan şey, artık sadece senin yarattığın felanca hatuna atlıcam, haberin olsun'' demektir. 

Düğün ise kız tarafının ''kızımızı bu delikanlı götürecek'', erkek tarafının ise ''bizim oğlan bu kızı mikicek'' diye eşe osta duyurması haber etmesidir.

Velhasıl evlilik denen karın ağrısı gönüllü tecavüzdür, en büyük pezevenk devlettir.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

İmam nikahının mantığı hatunun ''beni yaratan şey, ben kukuyu yine senin yarattığın felanca adama vercem, haberin olsun'', erkeğinde ''beni yaratan şey, artık sadece senin yarattığın felanca hatuna atlıcam, haberin olsun'' demektir. 

Düğün ise kız tarafının ''kızımızı bu delikanlı götürecek'', erkek tarafının ise ''bizim oğlan bu kızı mikicek'' diye eşe osta duyurması haber etmesidir.

Velhasıl evlilik denen karın ağrısı gönüllü tecavüzdür, en büyük pezevenk devlettir.

Değişik bir bakış açısı :)

Sen hükümet nikahsız ve gönülsüz tecavüze devam et :)

Toplam Hit: 11765 Toplam Mesaj: 104