İmam Tanıdığı Olan Varmı? Hayırlı Bir İş
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
İmam nikahının mantığı hatunun ''beni yaratan şey, ben kukuyu yine senin yarattığın felanca adama vercem, haberin olsun'', erkeğinde ''beni yaratan şey, artık sadece senin yarattığın felanca hatuna atlıcam, haberin olsun'' demektir.
Düğün ise kız tarafının ''kızımızı bu delikanlı götürecek'', erkek tarafının ise ''bizim oğlan bu kızı mikicek'' diye eşe osta duyurması haber etmesidir.
Velhasıl evlilik denen karın ağrısı gönüllü tecavüzdür, en büyük pezevenk devlettir.
Değişik bir bakış açısı :)
Sen hükümet nikahsız ve gönülsüz tecavüze devam et :)
Başkan sevişiyosan sevişiyosundur. Bunun hökümetten izinlisi tanrıdan izinlisi olmaz. Sırf düzenli sevişmek için evlenen erkekler, sırf evli olduğu için gönülsüzce sevişen kadınların ülkesindeyiz. İmam nikahı vey hökümet nikahı arasında bir fark yok. İkiside boyunduruk amk...
-
HannibALgan bunu yazdıYaSevYaTerkEt bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
İmam nikahının mantığı hatunun ''beni yaratan şey, ben kukuyu yine senin yarattığın felanca adama vercem, haberin olsun'', erkeğinde ''beni yaratan şey, artık sadece senin yarattığın felanca hatuna atlıcam, haberin olsun'' demektir.
Düğün ise kız tarafının ''kızımızı bu delikanlı götürecek'', erkek tarafının ise ''bizim oğlan bu kızı mikicek'' diye eşe osta duyurması haber etmesidir.
Velhasıl evlilik denen karın ağrısı gönüllü tecavüzdür, en büyük pezevenk devlettir.
Başkan sevişiyosan sevişiyosundur. Bunun hökümetten izinlisi tanrıdan izinlisi olmaz. Sırf düzenli sevişmek için evlenen erkekler, sırf evli olduğu için gönülsüzce sevişen kadınların ülkesindeyiz. İmam nikahı vey hökümet nikahı arasında bir fark yok. İkiside boyunduruk amk...
Başkan dediklerin kısmen doğru, cinselliğin resmiyet altına alınması konusunda.
Evlilik sadece ve sadece yasal sevişme değildir o gözle bakarsan hataya düşersin. Aile, tek eşlilik, çocuk kavramları sende hiçmi bir his uyandırmıyor?
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı
Başkan dediklerin kısmen doğru, cinselliğin resmiyet altına alınması konusunda.
Evlilik sadece ve sadece yasal sevişme değildir o gözle bakarsan hataya düşersin. Aile, tek eşlilik, çocuk kavramları sende hiçmi bir his uyandırmıyor?
Hafız sana şu kadarını söyliyeyim, gerisini sen anla.
Benim açımdan evlilik yasal sevişmedir. Yasal olan, dinlere göre de helal olandır vs.
Aile kavramını sevmiyorum, çünkü hiç bi zaman düzenli adam gibi ve toplumun aldıladığı gibi bir ailem olmadı. Demek ki ailesi olmadan da insanlar var olabiliyormuş. Tek eşlilik denen şey ise biyolojik hayata aykırı. İnsanlarda hayvanlar gibi ''daha güçlü kalıtımsal aktarım'' yapmak ister. Dişi aslanın, sürünün en güçlü erkek aslanları ile çiftleşmesinin sebebi budur. Aynı şey insanlarda da var. Hatunların ''daha güçlü fiziki yapıya sahip, daha iyi sosyal çevresi olan'' erkeklerle birlikte olmak istemeleri bu içgüdünün sonucudur. Tek eşlilikte şöyle bir hata oluyor diye düşünüyorum; erkek tavus kuşu yelesini kabartabiliyor değil mi? Neden yapıyor bunu? Dişi tavus kuşunu birlikte olmaya hazırlamak için. Ya da erkek filler dişi filleri kandırmak için ağaç devirirler vs. İnsanda da erkekler dişiyi birlikte olmaya razı etmek için kendini olduğundan güçlü, zengin vs gösterir. Kadın buna inanır ve evlenir. Tek eşlilik kapsamında ilişkileri bir müddet devam ettikden sonra ik tarafda kendini salmaya başlar. Erkek göbek yapar, kadın yağlanır vs. Tek eşlilik dahad güçlü kalıtımsal aktarımın önünde ki bir engeldir bana göre. Çocuk olayına gelecek olursak; onlar beni sevmiyor, ben onları...
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
Yahu Müritler Arkadaşlar Sizler Ne Saçmalıyorsunuz yahu.. Af Buyurun Ama, Devlet Pezevenkmiş Yada Allahtan Tecavüze Onaymış, Yahu Dişi İle Erkeğin Birbirini Arzulaması, Birbirini Sevmesi Ne Zaman Tecavüz Olduki, Bunları Nasıl Yazabiliyorsunuz Anlıyamıyorum..
Her Şeyde Abazan Bakış Açısı Olmazki, Kadın Bir Sex Aracı Olarak Görülemez, Bu Yanlıştır... Kadında Erkeği Arzular, Erkekte Kadını Arzular, Sevgi İle Kurulur Yuvalar, Erkek Evlenme Töreni İle Kadının Sorumluluğunu Ve Onunla Olacak Çocukların Sorumluluğunu Üstlendiğini Kabul Ediyor.. Bir Anlaşmada Denebilir Buna.
-
normal nikahta aile istenmez onu niye denemiyorsun?
-
Kıydığınız Nikahın Dinen anlamı olmaz. Çünkü Nikah aşikar olmalıdır. Gizli nikah yoktur.
-
imam nikahımı kaldı boşverin hocam saçma buluyorum ben böyle şeyleri.
-
Arkadaş öncelikle işi erbabına sor öğren.
Mantıken dini nikah gizli olmamalıdır. Yoksa hiçbir anlamı kalmaz. Bazı arkadaşlar olayı duygusallığa vurmuş fakat sevişmek için kıyıyorsun hocam bu nikahı yalan mı? yoksa yıllardır dışarıda görüştüğünde günah işlemiş olurdun:)
bu işin esprili yaklaşımı elbette sevgi saygı olacak. bayana et muamelesi yapmayacaksın. amma velakin kabul edin bu nikahı birlikte olurken zinaya girmemesi için yapıyorsunuz.
-
PsychoDawn bunu yazdı
imam nikahımı kaldı boşverin hocam saçma buluyorum ben böyle şeyleri.
Hocam, Resmi Nikah Elbetteki Ark Niyetli Bir Erkeğin Sorumluluğundan Kaçamaması İçin Garantör Bir Kurumdur.. Ancak Allaha İnanan Ondan Sakınan Kimseler içinde Aynı Durum Söz Konusudur.. Allah Huzurunda Yeminler Verilier, Sözler Sunulur Bir Anlaşma Yapılır, Şahitlerde Tastik Eder...Ama Allahtan Korkan Sayısı Azaldığından Hinoğlu Hin Erkek Verdiği Sözden Cayabiliyor, Kadınını Çocukları İle Beraber Bir Rus Kadın İçin Terkedebilyor, Veya Başka Bir Fingirdek İçin.. Çünkü Allaha İnanmıyor, Bir Ceza Göreceğine İnanmıyordur.
-
imam nikahı olunca içiniz rahat edecek sanırsam. reşit insanlarsınız gidin adam akıllı resmi nikah kıyın. ailelere de gerek yok bu iş için hem de kimse karışamayacağı gibi gerçek nikah yapmış olursunuz. imam nikahının dini olarak da geçerliliği yoktur günümüzde. dini olarak da geçerli olan nikah, devletin yaptığı nikahtır. dini nikah denen olay, eskiden devletin resmi saydığı nikahtı o zaman değeri vardı.