İnsanın Evrimi - Walking With Caveman
-
Niflheim bunu yazdı:
-----------------------------Aslında gerçek herkesten saklandı.İşte gerçek..!!
Ayrıca paylaşım için teşekkürler.xD
-----------------------------D:
-
Niflheim bunu yazdı:
-----------------------------Charles Robert Darwin'i alay konusu yapmak nasıl bir zihniyetin ürünüdür...
anubisx bunu yazdı:
ya bir dakika birşey sorucam...
-----------------------------"Evrim yoktur.. Evrimleşme diye bir olgu sözkonusu olamaz.. Canlıllar geliştikçe güçsüz olanlar seleksiyona uğramaz. evrim teorisi yalandır saçmalıktır." diyen bir allahın kulu bana böyle olduğunu göstericek somut birşey gösterebilir mi yorumsal değil somut birşey... lütfen...
-----------------------------gösteremez ama bilmedikleri halde saçma sapan konuşmaya devam ederler... üzgünüm çevrende (malesef özellikle bu ülkede) bu tiplerden bol bol görmeye devam edeceksin...
-
CRASH bunu yazdı:
-----------------------------
Niflheim bunu yazdı:
-----------------------------Charles Robert Darwin'i alay konusu yapmak nasıl bir zihniyetin ürünüdür...
anubisx bunu yazdı:
ya bir dakika birşey sorucam...
-----------------------------"Evrim yoktur.. Evrimleşme diye bir olgu sözkonusu olamaz.. Canlıllar geliştikçe güçsüz olanlar seleksiyona uğramaz. evrim teorisi yalandır saçmalıktır." diyen bir allahın kulu bana böyle olduğunu göstericek somut birşey gösterebilir mi yorumsal değil somut birşey... lütfen...
-----------------------------gösteremez ama bilmedikleri halde saçma sapan konuşmaya devam ederler... üzgünüm çevrende (malesef özellikle bu ülkede) bu tiplerden bol bol görmeye devam edeceksin...
-----------------------------Karikatürlerde alay konusu olmayan bişi mi var ki.
-
@niflheim
önce onun kadar araştırmacı ol, aksini somut delillerle ispatla ondan sonra saçma vs. de. birşey sırf sana göre saçma diye ona "saçma lan bu" diyemezsin. evrim teorisini savunmuyorum fakat ota boka yanlış demeyi çok seven bir milletiz. bari sebebinide mantıklı bir şekilde açıkla ki tamam diyelim. şimdi kalkıp bilimsel kanıt olarak kutsal kitap vs. zırvalarsın şimdiden söyleyeyim, onları bilimde somut bir kanıt olarak öne süremezsin.
benim anlamadığım böyle bi konuda bile yine evrim tartışmasını çıkartmayı başardınız. aferin. izlemiyorsan veya indirmiyorsan sırf ortalığı karıştırmak için yorum yazma!
-
Darvinizmi Kökten Reddettiğim için Enesçiğim Ben İndirmiyecem. Bir Sebebim Daha var, 8Mb Pakete Geçtiğimden Beridir, Download Hızım Yükselmedi Tam Tersi Yarıya Düştü, Kesintilerde Oluyo Kesintilerde Cabası, Hiç Bişey İndiremiyorum. Konu Vesilesi İle Buradan TtNete Bacak Uzatıyorum. :)
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------@niflheim
önce onun kadar araştırmacı ol, aksini somut delillerle ispatla ondan sonra saçma vs. de. birşey sırf sana göre saçma diye ona "saçma lan bu" diyemezsin. evrim teorisini savunmuyorum fakat ota boka yanlış demeyi çok seven bir milletiz. bari sebebinide mantıklı bir şekilde açıkla ki tamam diyelim. şimdi kalkıp bilimsel kanıt olarak kutsal kitap vs. zırvalarsın şimdiden söyleyeyim, onları bilimde somut bir kanıt olarak öne süremezsin.
benim anlamadığım böyle bi konuda bile yine evrim tartışmasını çıkartmayı başardınız. aferin. izlemiyorsan veya indirmiyorsan sırf ortalığı karıştırmak için yorum yazma!
-----------------------------Espirili yaklaştığım için yanlış anlaşılmış olsam gerek.İnananda beni alakadar etmez.
-
Peki evrimleşme nasıl başladı ya da neden başladı bu canlılığın oluşma sebebi ne idi ? ayrıca kahrolası evrimleşme neden durdu,
-
Evrim yoksa bu adem hem çekik gözlü hem zenci olarak 3 ciftmi yollandı dünyaya bunu söyleyın bana (:
-
suKo bunu yazdı:
-----------------------------
Evrim yoksa bu adem hem çekik gözlü hem zenci olarak 3 ciftmi yollandı dünyaya bunu söyleyın bana (:
-----------------------------bana şunu söyle doğada çekik gözlü maymun gördünmü :)
evrim teorisi bi dananın uydurması sen kendi atalırını maymun olarak görüyosan saygı duyarım :))
zamanında her bilim adamı birşey söylemiş Dünyaya düz diyen Ariston değilmiydi? :) her adama inanmayın
-
Sen asyada sempanze gördünmü ki çekik gözlü göresin alper'im :|