Marketteki Kıza Açıldım Ret Cevabımı Aldım
-
Bu kadar yazının üstüne bu yazdığımı okur musun bilmiyorum ama kız doğru söylüyor olabilir hocam.
Müşteri çekmek için kasada duran kişilerin yüzük vs. takması istenmeyebilir. Diğer kız kasada olmadığı için ya da torpili olduğu için de takıyor olabilir.Misal Kıbrıs'ta erleri askeri eşyalar satan dükkanlara çekmek için evli kadınlar yüzük vs. hiçbir şey takmaz, güler yüzlüdür, bakımlıdır, dekolte giyinir, akıllıdır...
Sistem böyle hocam; iki seçenek sunsalar sana, bir tarafta hoş bir bayan - diğer tarafta hamdi dayı. Kimi seçersin? -
roccocan bunu yazdı
öncelikle uzun uzun anlattığın bu acı anının içinde, bu güzel sevda hikayesinde, bu dillere destan platonik aşk hikayesinde, mahallenin genç delikanlısının günlerce süren seriüveninde ahmet abi diye birinin isminin geçmesi komik olmuş insan okurken buda kim lan, bu nerden çıktı diyesi geliyor. ahmet abi esas kahramanmış gibi durmuş, kız bile nişanlı olduğunun tastikini o bilir diye ahmet abiyi gösteriyor. her neyse...
dostum acı gerçekle karşılaşmışsın. hiç istemediğin ama yüzleşmek zorunda olduğun şey olmuş.
öncelikle sen bu kızı unutmak istiyormusun; cevap evet ise bunun için sebepler üret
kız nişanlı nişanlısının yerine kendini koy
o aklına geldiğinde düşünmemeye çalış
o markete bir daha girme onu görmemeye çalış
.
.
cevabın hayır ise söylenecek tek şeyim var oda bir tavsiye; kardeş sen bu kızı unutmaya çalış...
ahaha hoca aksam aksam iyi güldürdün :D
-
hocam unut gitsin ya :D
ahmet abiyede selamlar
-
ben bu ahmetten çok kıllandım müdür.
bir ibnelik yapmış bak söylemedi deme sen bu mevzuyu bir araştır istersen
-
sağlık olsun hocam en azından denedin. onu da yapmayacak kadar ataletli olanlar var.( mesela ben,selamlar :D)
risk budur dedin, tutmadı. sıkmadı canını.
-
Hocam iyi tarafından bakarsan bişey başlamadan bitmiş olur. Ya başlayıp birkaç ay sonra senden ayrılsaydı o zaman daha kötü olurdun. Yol yakınken dönmüşsün boşver daha az üzülürsün.
-
ne yapacağımımı var unutacan gidecek işte :) sözlüymüş kibarca söylemiş işte
-
herkez benim gibi ahmet abide bişey oldugunu düşünüyor bak hocam sen bu ahmet abiyi bi araştır pek gözü tekin birine benzemiyor en kötüsünü düşün nisanlısı ahmet abi olmasın sen abi ayagına gidersin ama ahmet abi o gözle bakmıyodur sen bu ahmet abiyi bi araştır derim
-
seninki yine sözlüymüş benimki çocuklu çıkmıştı :D
-
xdabbex bunu yazdı
seninki yine sözlüymüş benimki çocuklu çıkmıştı :D
:))))