Marketteki Kıza Açıldım Ret Cevabımı Aldım
-
-
MbK bunu yazdı
35 lik bi rakı almaya gidiyorum videoda şarkıda süper...
-
Abdullah_CAN bunu yazdıGusFring bunu yazdı
helal olsun hocam
Nesi helal ya; Ret edildim a.q. kendimi bok gibi his ediyorum açılmasaydım bundan iyiydi en azından ret edilmemiş olurdum... :( :( :(
Ne kadar incicileri sevmesem de arada böyle kral konuları çıkıyor.
Bir daha ki sefere kendini bok gibi hissetmemen için adam bokuna kadar anlatmış.
http://ccc.incisozluk.cc/w/aml%C4%B1larla-ileti%C5%9Fim-101-dersi-i%C3%A7in-s%C4%B1n%C4%B1flara/
boş zamanında okursun.
-
Olabilecek en iyi şekilde sonuçlanmış bence.
-
Ya o degil de sözlenmek ne demek amina koyyim ?
noter huzurunda filanmi soz veriyo bunlar ?
-
afiyet olsun kardeşim iyi demlenmeler güzel meze falan da al. :-)
-
DjBlueMaN bunu yazdı
Mürid,kızların bazı dönemleri olur,deepfreze gibi olurlar,o şekilde gördün mü, uzaklaşaksın o mevkiden.
Sen çok ters bir zamanda açılmışsın kıza.Ayrıca aldığın bir ürünü sürekli iade etme gibi bir hata yapmışsın,bu senin kararsızlığını ortaya koyar,iade edeceksen niye aldın arkadaş der !
Biraz zaman tanı kıza,şansını bir kere daha dene derim,sözlüyüm demek kızların en basit yalanıdır....
Lütfen ikinci kez güzel bir zaman ayarla.Gene kabul etmezse,işi ipneliğe sar,git markete orta boy kondom al,2 saat sonra değiştirmek için git ve,bu bana göre değilmiş en büyüğünü istiyorum de :)
bende aynı fikirdeyim asla vazgeçme belki keşke reddetmeseydim diyordur?
mal alıp iade etmeyi bırakta bahanesine birşeyler al bakalım durumlar nasıl oralarda gez dolaş siktiret gururu şimdi?
-
nie yüzük takmak yasakmış bi tezgah olmasın
her yüzük takan sözlümü oluo ak
kız seni beğenmemişte olabilir
bence sen hoşlandıysan bastır
yerler sözlüsünü mözlüsünü
2 gün sonra unutur ak
ama bana kalırsan paralı hatun bul hacı
markette çalışan hatundan fayda gelmez -
Kadın milletine (şimdi feminist ruhlu kamiller üşüşecek) hala duygusal yönden yaklaşan insanlar varmı bu devirde.
-
hocam hiç gidip konuşmamaktan iidir.
şimdi düşün ki gitmedin.konuşmadın.ertesi gün kız işten ayrıldı bi daha da görme imkanın yok.kız nerde oturur nerye gider bilmiyorsun.
şimdi red almak mı daha iyi yoksa hiç deneyememek mi? sen karar ver.olur böle şeler.herkes her hoşlandığı kızla olacak değil ya.
bu dünya farklı bi yer.yarın gün olur söz atılır kız özgür olur.belli olmaz.peşinden koş demiorum.o kıza takılı kalma.ama gün gelir bişi olur bu sefer o kız sana gelir bizim söz atıldı der eğer ki sana karşı bişi hisederse.sen slmını kesme.illa sevgili olacak deilsin ki.slmlaştıgın biri olur.
özetle denemediğin içinpişman olmamak en iyisi red bile alsan.kendimden biliyorum.bi kız vardı açılamamıştım kız sonra gitti fln sonra öğrendim ki kızda benden hoşlanıorumuş düşün ne kaçırdıgımı:D keşke açılsydımda red alsaydım dedim :D