folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Marketteki Kıza Açıldım Ret Cevabımı Aldım

Marketteki Kıza Açıldım Ret Cevabımı Aldım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pirefosyönel Üye
    Queltos
    Queltos's avatar
    Erkek

Hocam bu tarz konuları buraya sorarak daha çok kafan karışır. Git konuş bi kez daha şansını dene diyen müridlerin de haklı yanları var, hocam unut gitsin bak zaten sözlüsü varmış diyen müridlerinde haklı yanları var. Herkes bu olayı burda kendince yorumlar, bu da senin daha çok kafanı karıştırır. Bence hocam iyice düşün ve içinden geleni yap. Senin açından en doğrusu bu olur...

Queltos tarafından 10/Mar/14 22:46 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abdullah_CAN
    Abdullah_CAN's avatar
    Erkek

rakıyı bitirdim kafam çakır kefiy dostlar... o markette yine gidicem ama o nasıl buzdolabı olduysa bende öyle olurum kendisi konuşursa konuşurum yoksa dolap olmaya devam ama 3-5 gün gitmem herhalde :P

Linux
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

burda saçma saçma yorumlar gelmiş yok ilk defada evet demezler gibi.

Evet diyecek kişi evet derdi, hayır diyecek kişide hayır derdi. Nişanlıyım diyende nişanlıyım derdi.

Uzatmaya gerek yok dünyadaki ilk kız değil, son kızda olmayacak.

Sana göre çok daha farklı kişiler kişilikler çıkar karşına zamana bırak biraz.

Bitmiş o iş. Kızın aklına girip girdiği yoldanda çıkarma kızı sonuçta böyle bir ihtimal az da olsa olabilir. O yüzden kimsenin günahına girme.

Ayrıca biraz daha uzatırsan işler büyüyebilir, kızı işinde edebilirsin yada kızın sözlüsü seni bi güzel dövebilir.

Ne gereği var bunlarada kadar ama dimi..

Bence Erdem ol hayatı akışına bırak Dostum. Eyw de geç

Bu arada çok üzüldüm lan valla amk . Önceki konunuda takip etmiştim buna yorum yazmadan geçmiyim dedim.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı
    DjBlueMaN bunu yazdı

Gene kabul etmezse,işi ipneliğe sar,git markete orta boy kondom al,2 saat sonra değiştirmek için git ve,bu bana göre değilmiş en büyüğünü istiyorum de :)

hahahahahahahahahaha

ahahahahhaha amk kop hahnahahhahahahha :D

Bence şansını başka marketteki kızlarda deneyebilirsin reyiz.Ya da içini çok kurcalıyorsa bu durum hani eminsen olur ya 6.cı hisleri kuveetlidir insanların yalan söyluyordur vs hissediyorsan böyle birşey kovala bence kaybedecek ne varki :D

Ignorance is bliss.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Bence senin hayat görüşünü değiştirmen gerekli. Bir kız senin teklifini kabul etmemiş, yıkılmışsın. Neden yıkılıyorsun? Tamam, üzül ama yıkılman neden? Zor olsa da unutmayı öğrenmelisin, zaten kendiliğinden unutursun, akışına bırak biraz.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Emin ol burada herkes üzüldü bu olaya,  ciddi ciddi takip ediyordum. 

Hiç takılma,

Geçer geçer, bu da geçer, neler neler geçmedi ki

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

geçen markette kız gördüm güzeldi baya, kasada müşteri olmasına rağmen dışarı döndü baktı 4-5 kere ama market arkadaşın evinin orda burdan oraya yazamam o yüzden salladım hemen. hafızam da kötü şimdi o kızı sokakta görsem tanımam zaten :)

hsyN tarafından 10/Mar/14 23:01 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Bkz: http://tahribat.com/Forum-Ideal-Erkegin-Uzen-Erkek-Olmasi-191716/ bundan olmayı düşünüyorsun herhalde? :D 

ne diyon?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

olum çok güzel bişe merak etme . ayrıca şimdiki aşklar ''A''sosyalite aşkları ki seninkine aşk demeyelim . ama güzel bir tecrübe unutursun diyeyem illa ki aklında kalır bu tür şeyler hayat devam ediyor ...

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

hocu takma kafaya daha ne kızlar var al dinle hayatinda bu kadınıda bulucaksın emin ol :)

https://www.youtube.com/watch?v=0BVY8PSt5gI

Toplam Hit: 13462 Toplam Mesaj: 113