Marketteki Kıza Açıldım Ret Cevabımı Aldım
-
birkaç hafta yoğun bir acı çekeceksin sonra günden güne o acı azalacak ama her aklına geldiğinde içine öküz oturacak ölmek isteyeceksin biryandanda ölümünün nasıl karşılandığını izlemek....
sonra birgün biri çıkacak tekrar karşına geçmişe eywallah diyeceksin
-
karabuyucu bunu yazdı
Anasını sattığımın memleketin de de bütün hatunlar ya nişanlı ya da sözlü amk. Takma hocam bu hatunla olmazsa başkası ile olur.İlk zamanlar fena koyar kendini mal gibi hissedersin ama geçiyor zamanla :)
Yalan söyledi ya inanmıyorum sözlü olduğuna kesin başka bir şey oldu ama artık onuda öğrenemem oysa ne güzel hayaller yapmıştım ya
-
Turk kizlarinin en cok kullandigi kelime "Hayir" dir hocam :)
-
Abdullah_CAN bunu yazdıkarabuyucu bunu yazdı
Anasını sattığımın memleketin de de bütün hatunlar ya nişanlı ya da sözlü amk. Takma hocam bu hatunla olmazsa başkası ile olur.İlk zamanlar fena koyar kendini mal gibi hissedersin ama geçiyor zamanla :)
Yalan söyledi ya inanmıyorum sözlü olduğuna kesin başka bir şey oldu ama artık onuda öğrenemem oysa ne güzel hayaller yapmıştım ya
Sana tavsiyem kafanı meşgul edecek bir uğraş edin kendine. Ama seni kendi içinde yüceltecek bir uğraş olsun bu.Zaman içinde geriye dönüp baktığında bu kız için mi canımı sıkmışım hıaamına dersin :) Hele birde o kızı bir keko ile birlikte görürsen ileri de daha da için bir huzurla dolar. :) Bıyık altından sırıtırsın.
-
Bak kız sözlüymüş işte ne demek ne yapacağım ben bırakacaksın peşini
-
ZoRKaYa bunu yazdı
Bak kız sözlüymüş işte ne demek ne yapacağım ben bırakacaksın peşini
Peşinden gitmem zaten bu saatten sonra, ama sözlü olduğu kısım yalan geldi bana :( o koydu en azından evet içelim deyip orada söyleseydi ya da tipim değilsin filan deseydi... :(
-
Aga bizim Türk erkeklerine de nezaket yaramıyor kız kibarca reddetmiş, adam hala tipim değilsin deseydi keşke diyor :D
-
helal olsun hocam
-
GusFring bunu yazdı
helal olsun hocam
-
7eVeNPouND bunu yazdı
geçmiş olsun hocam zor bir durum hangimiz yaşamadıki böyle şeyler.nişan olmasaymış ha bir şansın olurmuş ama kız nişanlıysa bırakacan peşini.klasik olacak ama sana kızmı yok :)
Aynı muhabbeti, sevgilisinden ayrılan bir arkadaşıma söylemiştim.
Üzülme oğlum sana kızmı yok diye..
Yaklaşık 2 senedir sap sap geziyor, kimseyle çıkmadı (depresyona girmiş olabilir emin değilim).
Basireti de bağlanmış olabilir..
Ama hakkatende çocuğa başka kız yokmuş la :D :D