Marketteki Kıza Açıldım Ret Cevabımı Aldım
-
sen yapmışın bir delikanlılığını beyefendice rahatsız etmeden açılmışın olmadıysa kaderin evrenin suçu, bu saatten sonra ısrar edersen ayıp olur, başkasını bulursun.
-
Hacılar şunu unutmayın size her gülümseyen bayan sizden hoşlandı falan demek değildir.Marketdeki kasiyer olur yada sınıf arkadaşınız olur size gülümsüyorsa bu sizden hoşlandı demek değildir.Sosyal bir dünyada yaşıyoruz insanlar size gülümseyebilir,sizinle konuşabilir yada suratınıza bakabilir.Bunların hepsinin altında bir anlam aramamak lazım yoksa sonu böyle olabiliyor.
-
XpertVision bunu yazdı
sen yapmışın bir delikanlılığını beyefendice rahatsız etmeden açılmışın olmadıysa kaderin evrenin suçu, bu saatten sonra ısrar edersen ayıp olur, başkasını bulursun.
Aynı şeyleri düşünüyorum. Bazı arkadaşların dedikleri piçlik hayatta yapamam ben, ama kızda bence sözlü değildi yalan söyledi o konuda bana, beni üzende o oldu inanmadım yani sözlü olduğuna açıkca deseydi tipim değilsin filan diye anlardım. Gerçi şimdide anladım bitti gitti işte a.q. :)
-
Abdullah_CAN bunu yazdı
Aynı şeyleri düşünüyorum. Bazı arkadaşların dedikleri piçlik hayatta yapamam ben, ama kızda bence sözlü değildi yalan söyledi o konuda bana, beni üzende o oldu inanmadım yani sözlü olduğuna açıkca deseydi tipim değilsin filan diye anlardım. Gerçi şimdide anladım bitti gitti işte a.q. :)
sana yalan sölemedi hocam sen yalan söylemiş olmasını diliyosun
https://www.youtube.com/watch?v=2hyEteevrzs
:D
GUS tarafından 10/Mar/14 23:43 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı bence sen kitap yaz. hayır hiç okuyamam diye düşünüyordum giriş cümlesinden itibaren yazdıkların beni etkiledi finalde güzeldi. şaka değil güzel yazmışsın :) aşk romanı yazsan okunur hacı o derece :)
-
Ben görmedımkı dırek böyle senın gıbı açılan bırıne olumlu yanıt gelsin gören duyan oldumu beyler merak edıyorum?
-
önümüzdeki maçlara bakıcaz hoca takma kafaya amk
-
Konuya baktım ben yazmamışım amk :D Ondan kaybettin kesin :D
Böyle işlerde yanıma gel bir dahakine :)
Geçmiş olsun, bak benden örnek al biraz abi, hiç bir kız reddedemedi beni, neden peki bir sor ?
Çünkü hiç birine teklif etmedim. Hunharca gülüyorum şu an amk a.sçdasdkljasd :D -
hocam kiz sözlüymüs. Unut gitsin, zaten baslamamis birseydi. Hersey güzel oluJACK ;)
Jack daniels takil biraz
-
çekiçlenmiş bok bunu beğendim :D