folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Marketteki Kıza Açıldım Ret Cevabımı Aldım

Marketteki Kıza Açıldım Ret Cevabımı Aldım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    Kurtcebe bunu yazdı

Kadın milletine (şimdi feminist ruhlu kamiller üşüşecek) hala duygusal yönden yaklaşan insanlar varmı bu devirde.

Tamamen katılıyorum. 

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Hocam sen şimdi nasıl olsa reddetti diyip kıza tavır yapma bence. Gidip gelirkende sadece izle birkaç gün hareketleri aynıysa boşver. Eğer yalan söyledi diyorsan belki konuşur tekrar. Kimse ilk seferde evet demez :) Birde zaten ben anlamıştım demiş sana anladıysa ilk başta sorabilirdi diycem ama kızlar sormaz :)

Syntax error..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    DjBlueMaN bunu yazdı

Mürid,kızların bazı dönemleri olur,deepfreze gibi olurlar,o şekilde gördün mü, uzaklaşaksın o mevkiden.

Sen çok ters bir zamanda açılmışsın kıza.Ayrıca aldığın bir ürünü sürekli iade etme gibi bir hata yapmışsın,bu senin kararsızlığını ortaya koyar,iade edeceksen niye aldın arkadaş der !

Biraz zaman tanı kıza,şansını bir kere daha dene derim,sözlüyüm demek kızların en basit yalanıdır....

Lütfen ikinci kez güzel bir zaman ayarla.Gene kabul etmezse,işi ipneliğe sar,git markete orta boy kondom al,2 saat sonra değiştirmek için git ve,bu bana göre değilmiş en büyüğünü istiyorum de :)

qweqwe

bende aynı fikirdeyim asla vazgeçme belki keşke reddetmeseydim diyordur?

mal alıp iade etmeyi bırakta bahanesine birşeyler al bakalım durumlar nasıl  oralarda gez dolaş siktiret gururu şimdi?

Abi bence bu adam asla vazgeçme ayaklarına yatarsa o hatun daha çok havalara girecek.

Şu kızlarla en büyük sorununuz onları bulunmaz hint kumaşı moduna sokmanız.

Bu kızlara belkide günde 3-5 tane abazan şansını deniyor, bakıyor, laf atıyor. E bu kızlar da (doğal olarak onlara yüz vermeyen) kendine güvenen, onlara her zaman iyi davranmayan, kendini daha çok düşünen, esprili erkeklere bakıyorlar. Ki bu tip fazla yüz vermeyen erkeklere rastlayınca "Niye yüz vermiyor acaba ? Sorun ne ?" moduna girip daha çok üstünüze gelmeye başlıyorlar.

Abi giden gitmiş. Daha fazla uğraşırsan daha da batırma olasılığın var.

Bir sonraki sefer de tavsiyem fazla üstüne gitme. Mesela telefonunu al 5 gün sonra ara, Feysten konuş, bir sonraki konuşman 1 hafta sonra olsun.

Büyük ihtimal hatun senin fazla ilgini anladı ve kendini geri çekmeye başladı. Sen de bu yüzden kaybettin.

Sağlık olsun üzüldüğüne değmez bence böyle konular.

Eğer bu ablamızla aranızda birşey olursa bile bu mükemmel bir ilişki olmayacak benden söylemesi. Boşuna üzme kendini. Dışarda keşfedilmeyi bekleyen çok insan var..

He ben de playboy değilim eyvallah. Ama şu güne kadar hangi kıza onun istediği gibi davranmayıp, siktir çektiysem o kızın da geri döndüğü gibi bir gerçek var.

Ki ben de çok siktir yedim. Bu sert bir dille olmasa da benim fazla ilgim yüzünden kızların kendini geri çektiği günler de gördüm (Burayı fazla kurcalamayalım. Deneyim işte.)

Amacım övünmek kesinlikle değil. Bunlar bir çok erkeğin "ben böyle yapamam bu kişiliğime aykırı, lan piçlik bu resmen amk yapılır mı ?" dediği şeyler. ama böyle işte. kaçan kovalanır...

angelofhope tarafından 10/Mar/14 21:28 tarihinde düzenlenmiştir

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam aynı yerde başka çalışan bayanın parmağında yüzük varsa demekki yüzük takmak yasak falan değil
    buda demek oluyorki kız sözlü falan değil sevgilisi vardır v.s onu bilemem
    sana tavsiyem araştırmalara devam et karamsar olma
    bu kadar damara bağlaman yanlış
    o kadar cesaret etmişsin
    ben olsam sağlam araştırırdım eğer olay kızın dediği gibi değilse
    ürün iadelerine kaldığım yerden yüzsüzce devam ederdim
    zorla güzellik olur (ciddiyim)

edit: eğer devam etmeyi düşünüyorsan kızı korkutabilecek herşeyden uzak dur, korkutursan olay biter

LhaNeT tarafından 10/Mar/14 21:27 tarihinde düzenlenmiştir

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

en azından denemişsin tebrik ederim. yeni denizlere açılma vakti gelmiş.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Aslında hayat çok garip aşşağı yukarı aynı olayı yaklaşık 6-7 dk önce yaşadım ben, 

10 gün önce biriyle tanıştım, mesajlaşırken görüşmek istedi, evvelki akşam jameica faciasından sonra kız beni görüp korkmasın diye daha sonra 

olsun dedim, oda ertesi gün ankaraya gideceğini bir hafta olmadıgını söyledi, rüya gibi iki gün yaşadık sonra gitti.

Gidince bende fısıldadım inceden, dönünce konuşalım dedi, bende tamam dedim.

Bugün döndü konuştuk, daha önceden bi arkadaşım iki ay boyunca birlikte olmuştu bu hatunla, ama çocuk gram sevmedi sikip sikip bıraktı,

bende etrafımdakilerden sıkılmıştım dedim bu tamam, ama olmadı, bu kadar yazdımda sikimdemi değil, sizinde olmasın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayp
    gokayp's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

Mürid,kızların bazı dönemleri olur,deepfreze gibi olurlar,o şekilde gördün mü, uzaklaşaksın o mevkiden.

Sen çok ters bir zamanda açılmışsın kıza.Ayrıca aldığın bir ürünü sürekli iade etme gibi bir hata yapmışsın,bu senin kararsızlığını ortaya koyar,iade edeceksen niye aldın arkadaş der !

Biraz zaman tanı kıza,şansını bir kere daha dene derim,sözlüyüm demek kızların en basit yalanıdır....

Lütfen ikinci kez güzel bir zaman ayarla.Gene kabul etmezse,işi ipneliğe sar,git markete orta boy kondom al,2 saat sonra değiştirmek için git ve,bu bana göre değilmiş en büyüğünü istiyorum de :)

bu iyiymiş :)

gP
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    Kurtcebe bunu yazdı

Kadın milletine (şimdi feminist ruhlu kamiller üşüşecek) hala duygusal yönden yaklaşan insanlar varmı bu devirde.

Çok doğru demişsin. Bu parça da benden gelsin, Kanadalı büyük başkan duygularıma tercüman oluyor. :D
    https://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM

DjBlueMaN bunu yazdı

İlk fırsatta denemeyi düşünüyorum bunu, şahane fikir amk. :D

NigraSilva tarafından 10/Mar/14 22:21 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Fuzuliye sormuslar sevmek mi sevilmek mi diye sevismiyorsan ikisi de fuzuli demis hoca bosver 

..Morali hep bozuk olan insan..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Hocam geçmiş olsun yapacak birşey yok takma kafana desekde boş başka marketten alışveriş yapmaya calıs..

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
Toplam Hit: 13467 Toplam Mesaj: 113