Marketteki Kıza Açıldım Ret Cevabımı Aldım
-
öncelikle uzun uzun anlattığın bu acı anının içinde, bu güzel sevda hikayesinde, bu dillere destan platonik aşk hikayesinde, mahallenin genç delikanlısının günlerce süren seriüveninde ahmet abi diye birinin isminin geçmesi komik olmuş insan okurken buda kim lan, bu nerden çıktı diyesi geliyor. ahmet abi esas kahramanmış gibi durmuş, kız bile nişanlı olduğunun tastikini o bilir diye ahmet abiyi gösteriyor. her neyse...
dostum acı gerçekle karşılaşmışsın. hiç istemediğin ama yüzleşmek zorunda olduğun şey olmuş.
öncelikle sen bu kızı unutmak istiyormusun; cevap evet ise bunun için sebepler üret
kız nişanlı nişanlısının yerine kendini koy
o aklına geldiğinde düşünmemeye çalış
o markete bir daha girme onu görmemeye çalış
.
.
cevabın hayır ise söylenecek tek şeyim var oda bir tavsiye; kardeş sen bu kızı unutmaya çalış...
-
Üzülme hocam ben 14 şubat'ta sevgilimden siktir yemiş adamım.
-
memleketde kızmı yok takma kafana :D
-
EcHoLL bunu yazdıustura tarafından 11/Mar/14 05:33 tarihinde düzenlenmiştir
memleketde kızmı yok takma kafana :D
-
Günahını almak gibi olmasında Ahmet abi kızı sıkıştırmış olmasın seni farkedip de. Bi düşün bence.
-
http://www.youtube.com/watch?v=50PJJSPLeQs
ersn tarafından 11/Mar/14 07:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Evet evet suç Ahmet de olabilir. seni kızla beraber Ahmet de farketmiştir. o seni değil beni sevmeliydi falan demiş olabilir kıza :)) şaka bi yana hocam da kıza belki sözlüyüm de def et başından bu ne adam alıyor geri getiyor seni görmek için iş performansın düşüyor falan demiş olabilir.
ama gerçekten sözlüyse eyw demen lazım
-
burakayser bunu yazdı
Günahını almak gibi olmasında Ahmet abi kızı sıkıştırmış olmasın seni farkedip de. Bi düşün bence.
benim de aklıma bu tip bişiler geldi de ama belli olmaz mürid kendi de yaşadıklarından etkilenip anlatmışsa olay değişik olabilir
-
Acı bir ders olmuş ama önceden bilseyim söylerdim bir hatunun seni görünce gülümsemesi sana karşı bir ilgisi olduğunu göstermez hacı abi. Bizim ofiste de bir hatun var daha tek kelime konuşmuluğumuz yok. Beni görünce gülümser hemen. Hiç aklımdan geçmedi hatuna yazmak. Güzel de bir hatun lan aslında. Hmm...
-
Güzel Kardeşim Öncelikle Reddedlildiğin İçin Çok Üzüldüm Geçmiş Olsun.
Ama Yıkılma Çünkü Herşey Bitmiş Değil Kız Milleti Bu Asıldığını Düşünmüş Olabilir
Çünkü Olaya Dışardan Baktığında Kasiyer Bir Kıza Yanaşmaya Çalışan Bir Erkek Var Söz Konusu
Pek Güven Verici Durmuyor.Sen Ciddi Olduğunu Hissettireceksin.Sakın Markete Gitmeyi Kesme Gittiğinde İse
Hani Üzgün Olduğunu Filan Hal ve Hareketlerinle Anlatmaya Çalış , Mesela Kasaya Gittiğinde Filan Önüne Bak Göz Teması Kurmamaya Çalış.
Konusmalarını Yaparken Biraz Pasif , İlgisiz Gibi Sadece İyi Çalışmalar , İyi Akşamlar de.Asla Göz Teması Kurma Kurarsanda Önüne Çevir Başını Öyle Devam Et.
İllaki Kızın Kafasında Soru İşaretleri Bırakıcaktır Senin Bu Hal ve Tavırların.Doğru Tahmin Edersem Kız Sana Birtakım Sorular Yöneltecektir İlgisi Vaar İse.
Ama Üstelersen Diğer Arkadaşlarının Deği Gibi Veya Tamamen İrtibatı Keserken Pes Etmiş Olursun ve Olay Başlamadan Biter .
ÇABALA SADECE