folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rus-Gürcü Savaşı Başladı

Rus-Gürcü Savaşı Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kızıllara dürüp dürüp soktular uçaklarını şimdiden 5 uçak düşürüldü,bölgenin %6o ının kontrolü gürcülerde ahah

Ne kadar tutarsız bi adamsın İran-Amerika'da Amerika havada karada alır iranın hiç bi şansı yok diodun

Gürcistan-Rusya'da Amerika-İran'a göre Rusya'nın şansı %500, boşmu sandın sen Rusya'yı saçmalamakta üstüne yok (luna parka çevirdin burayı)

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    edit:haklısınız
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    cradle hersey üstünlük değil :) örnegin kurtuluş savaşı askersiz silahsız bir takım insanlar koskoca ingiltere fransa italya küçük yunanlıları devirecegini :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Gürcistan kim ya. Karşılaştırmasını bile yapmak komik. Rusya şu an dengeleri koruyor. Amerika gibi saldırgan rol üstlense 1 günde orayı dümdüz eder. Amerika'nın Gürcistan için Rusyayla karşı karşıya gelmek isteyeceğini sanmıyorum. En fazla blöf yapar. Siyasi, ekonomik yollardan zarar vermeye çalışır.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Rusya Kızıl ordusuyla Dünyanın Yarısına Hükmeden Almanyayı Yerle Bir etmiştir. Ezici bir güce sahiptir, Ve Gürcistan Savunma Gücü Son Derece Azdır, Dolayısıyla Diyecek Tek laf Kalıyor, Allah Teala Orada Yaşayan Mazlum Aileleri Savaşın Derbedarlığından Korusun. Atıp tutarken Birazda insancıl olmalısınız, Her ne Kadar Bizi ilgilendirmiyorsada. Ben Şahsen Üzülüyorum. 

Ölümlere değil, Ölünceye kadar Yaşayacakları eziyetleri Çekecekleri Yönden Üzülüyorum. Savaşın Kötü yanı benim için Çocukların Çaresizliğini Çağrıştırmasıdır benim açımdan. Gürcüler Aldılar başlarına derdi. Şimdi devam eden günlerde olacakları seyredin. Allah yardımcıları olsun.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    WALLACEs bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    Kızıllara dürüp dürüp soktular uçaklarını şimdiden 5 uçak düşürüldü,bölgenin %6o ının kontrolü gürcülerde ahah

Ne kadar tutarsız bi adamsın İran-Amerika'da Amerika havada karada alır iranın hiç bi şansı yok diodun

Gürcistan-Rusya'da Amerika-İran'a göre Rusya'nın şansı %500, boşmu sandın sen Rusya'yı saçmalamakta üstüne yok (luna parka çevirdin burayı)

Gerizekalı Rusya Amerika mı?
    Götten sallamıyoruz Gürcistan ordusu modern abd envanteri kullanıyor kendini tatmin etmeye devam et cahil herif.Anca öt böyle.
    Adamlar 5 uçak devirdi ilk saatte hala vik vik öt iki satır okumadan,aynen devam et sana başka bir cevap yok.

Zuhaha bazen ilkokula yeni başlamış birine yazıyorum zannediyorum. İstediği kadar Gürcistan'da modern silahlarla donatılmış olsun Rusya tükürüğüyle boğar. Ayrıca uçak düşürme büyük bi mesele değil bir füzelik işi var.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Rusya sikip atar ,üstüne birde orgazm sigarası yakar [ Nokta ] Fakat önemli kısım şu ; Rusya Gürcülerle durmayacak SSSB'yi tekrardan kurmaya calısacak derim ben.. Kazakistan,kırgızistan vs..

Ayrıca Gürcistan anti laik bir devlet anti layiklik demek insan haklarına aykırılık demektir.Ordaki Masum halka birşey olmasında devletinin ne hali varsa görsün..

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Seviyee takının biraz ! Adam fikrini beyan ediyor ne o ilk okul çocugu tarzı benzetmeler ?

özellikle msndeki ahlakımı sorgulayan şahıs onlar msnde olmuş burası site ! iğneyi başkasına çuvaldızı kendine !!!

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 23785 Toplam Mesaj: 166