Rus-Gürcü Savaşı Başladı
-
Antioksidan ben yine anlamadım
Sen gürcistanın kazanmasınımı istiyorsun
Yoksa Gürcistanın kazanacağına emınmısın
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
anti ben sana pkk li fotolari gostersem dusuncelerin degisecekmi , seriatci cecenlerin ben savunulacak bir tarafini goremem haci , onlari savundugun noktada pkk,hizbullah gibi orgutleri mesrulastirmis olursun haci , cecenle senin ne bagin var , bolivyadaki adamlar icinde uzul , kambocyadakiler icinde , cecenler turk desen turk degil , soydasin degil , musluman sadece , o zaman butun musluman ulkelerdeki olaylari gundeme tasi haci...
pkkda kürtler var tüm kürtler şerefsiz,hadi bakalım!oldu mu şimdi?ban sebebi değil mi?banla o zaman compu!
Senin dediğinden ne farkı var? -
AntiOksidan bunu yazdı:
edit:haklısınız
-----------------------------Bu kadar işte Canım benim, Gerçekler ne kadar Acıda olsa Kabullenmeyi Örenmelisin. Hayatta her istediğimiz olmuyor malesef.
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------Bu kadar işte Canım benim, Gerçekler ne kadar Acıda olsa Kabullenmeyi Örenmelisin. Hayatta her istediğimiz olmuyor malesef.
Bir gerçek olduğundan değil,tartışmak istemediğimden,her gün binlerce müslüman ölsün,tecavüze uğrasın hala ucuz kahramanlık naraları atılsın.
edit:haklısınız -
anti 4-5 post oncesini okursan orada cecen halkindan degil , cecen teroristler bahsediyorum.Birde niye banliyim hoca ? banlamaktan zevk alan birisimiyim a.q
-
ComputerWolf bunu yazdı:
anti 4-5 post oncesini okursan orada cecen halkindan degil , cecen teroristler bahsediyorum.Birde niye banliyim hoca ? banlamaktan zevk alan birisimiyim a.q
Yazdığın mesaj açık kompu,kimseye üzülmem ne bolivyalı,ne g.amerikalı benim için savaştı,zor zmanaımda yanımda KAFKAS HALKI vardı!eskiden ben de sen gibi düşünüyordum ama öyle değil.
Ban konusunda vermek istediğim mesaj sana değil compu,anlayan anladı. -
ComputerWolf bunu yazdı:
BAAL hoca senin stalingrad kusatmasindan ve oradaki 900 gunluk direnisten haberin varmi ? 800-900 gun hoca , savastir o , hikayeden kazanilan bir zafer yok ortada...koca bir savunma hatti...O zaman butun dunya bizim ustumuze yuklendiginde biz Canakkale hattinda savunma yapmadik , hikaye o zaman bizim zaferimiz , 250bin insanin kani hicbirseyi ifade etmiyor , 250.000 insan peah canim dunyaya karsi birsey degil , yani hoca hersey ortada adam 900 gun direniyor orada , ayakkabi , deri , kedi , kopek yiyerek direniyorlar.
-----------------------------Evet stalingrad kusatması ve orada ki 900 günlük direnişten haberim var.Zaten olayların o raddeye nasıl geldigi kaba taslak anlattım.6.ordu zaten moskovaya dogru ilerlemekteydi.Ancak gerekli hedeflere ulasılamadı bunun nedenide haraketın geç başlamasıyla birlikte bastıran kış ve luftwaffenin ikmal yetersizligi.Kısaca teknik konulara girmiycegim özet olarak nazilerin yenilişinin ana sebebi budur.Ve çanakkale muharebeleri ile karıştırılmaması gerekir.250.000 rakamı hernekadar bilinen ve söylenen bir rakam olsada gerçek rakamlar 45-50 bin arasındadır ki bunun içinde kayıp olanlarda vardır.Hülasa,ülkesini savunanlara saygımız sonsuzdur fakat düşmana karşı 10 katı kadar kayıp vermek zafer mi yoksa düşmanın geri çekilmesi mi diye sorulur.Keza o sırada 6.orduya hiç bir kuvvet yarıma gelemezdi.Çünkü güneyde ve batıda inglizlerle ardından amerikalılarla fransada savaşmaktaydılar.Rusyanın ise önünde tek bir düşman vardı.Bizler 1.dünya savasında bir yandan hem ruslar hemde ingiliz ve arap isyancılar ile bas ediyorduk.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
Bir gerçek olduğundan değil,tartışmak istemediğimden,her gün binlerce müslüman ölsün,tecavüze uğrasın hala ucuz kahramanlık naraları atılsın.
-----------------------------Anti Canım bak, İnan bana aynı Acıları hissediyoruz, Hatta ben Müslüman olmayan insanların bile esaret Görmesini istemiyorum. Neticede İnsandır. Ancak Velakin Burası Bir Forum ortamıdır, Bilgi Işığımızla Bir birimizi Aydınltamaya Çabalayan insanlar olarak Duygularımıza Gem Vurmayı Bilmeliyiz. Bilgi Paylaşılır Hissettiklerini Kendi içinde tutmalısın.
Yazıya Dökeceksende Temenni Mahiyetinde bildirmelisinki Yanlış anlamlar Türemesin.
-
shockman bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Anti Canım bak, İnan bana aynı Acıları hissediyoruz, Hatta ben Müslüman olmayan insanların bile esaret Görmesini istemiyorum. Neticede İnsandır. Ancak Velakin Burası Bir Forum ortamıdır, Bilgi Işığımızla Bir birimizi Aydınltamaya Çabalayan insanlar olarak Duygularımıza Gem Vurmayı Bilmeliyiz. Bilgi Paylaşılır Hissettiklerini Kendi içinde tutmalısın.
Yazıya Dökeceksende Temenni Mahiyetinde bildirmelisinki Yanlış anlamlar Türemesin.
Ne anlatıcam hoca daha ne anlatmamız gerekiyor?
İsteyen istediğini anlasın,ister gruplaşma ister AKP nefreti desin ister mandacılık güzelim ülkeyi,3-4 pislik arap için mahvediyorlar,gerçek kardeşlerimizi umursamıyorlar.Telaferde kıyma uğrayanları,hocalıyı kimse hatırlamıyor,ölen başkası öldü mü sayfalarca yazı yazılıyor,bu ne düşmanlıktır?Ülkenin dibine dinamit koyuyorlar,din kisvesine bürünüyorlar sonra da dine saldırıyorsunuz diyorlar.Kimse Ruslar veya Amerikalılar kazansın demiyr,bir şekilde karlı çıkalım diyor.
Bu olay artık forum tartışmasını çoktan aştı shockman hocam,ülke çapında da çok farklı bir boyuta girdi iş artık saf belirtme meselesi haline geldi,her konuda. -
Evet Konu başındaki Mesaj poslarına bende içerledim ama, Sen aydınlatmazsan ben aydınlatmazsam, Böyle devam eder. Fark yaratmak Zaman ve Emek ister Hocam, Saf tutma Konusunada Gelince Sen halada Kızgınsın, Bi Balkona Çık Hava al Öneridir. ;)
DipNot= Hatta Bir Çay Demle, Dinginleştiriyor Çay Demlemek ve içmek insanı. Hem Rahatlarsın.