Rus-Gürcü Savaşı Başladı
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
ya b.s.g ,kullandığı tüfeklere,bataryalara,envantere bak sonra konuş.uçak düşürmek bi füzelik işmiş red alert oynuyo sanki mala bak.hadi iyi geceler.
-----------------------------ya sen b.s.g. hala saçmalıyon yok tüfekmiş bataryaymış
Gürcistan'nın nüfusu 4.600.000
Rusya'nın nüfusu 145.000.000Gürcistanın verdiği hasar rusyanın % kaçını etkiler yada Rusya'Nın verdiği hasar Gürcistan'ın % kaçını etkiler bi düşün.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
ya b.s.g ,kullandığı tüfeklere,bataryalara,envantere bak sonra konuş.uçak düşürmek bi füzelik işmiş red alert oynuyo sanki mala bak.hadi iyi geceler.
-----------------------------Anti Hocam Tamam arkadaş Nahoş Tutum sergiliyor olabilir, Ama Sende diretme Be Gözüm, Rusyada Misliyle Teknolojinin Doruğunda Jelatini Açılmamış Savaş sistemleri vardırki adam Gürcistan için Jelatinine Ellemez onların.
Ayrıca Güç orantısında Büyük Dengesizlik var. Kabul etmelisinki Diretmemek gerekir bazı Gerçeklere. Tabiki Arkadaşın üslubu Hoş değil.
Wallaces Tamam Fikrinde Haklısın ama Takışmayıverin yahu. Olabilir Sevinmiş garibim gaza gelmiş bi yerde öyle demiş. Bende etkilendim ayrıca Hoş hareketti Ama Devamı Hoş olmayacak bu kadar biliyorum.
-
ben okumadım geri zekalı diye birşey.. tüüm topiklerin her sayfasını tek tek incelemıyorum..
Sadece ilk okul cocugu benzetmesine ve buna karsılıkta gelen bsg'ye laflarım... Ayrıca yukardaki mesajda tam yazılmadan gönderilmişti,şimdi editlendi.. -
savaş tabii erkeklerin dünyası haayt, konuya hakim olamayabilirim, googledan savaş teknolojisini incelemeye başladım pazar öğlen antiye yetişmiş olurum :PP şaka tabi ya bu uçak çok boktan görünüyo, neden ruslar böyle uçak kullanıyolarki? trmilitary forumu inceledim azcık.
http://www.utilityaircraft.com/images/july2003cresco.jpg
-
Rusya sadece kızlarını gönderse oradaki erkekleri öldürmeye yeter.
Rusya
250.000 sarışın
150.000 kumral
100.000 esmer
80.000 kızıl
50.000 motor
Kızlar 90-60-90 standartlarındadır
Gürcistan
5.000 sarışın
1.000 kızıl
Esmer yok.
Kızlar obez ve salak.
Şimdi bu saçmalığı niye yazdım ortalık çok gerilmiş. Biraz sakin olalım. Elalemin derdi bize düşmedi. Ölenlere hepimiz üzülüyoruz. Elimizden birşey gelmiyor. Boş yere birbirinizi kırmayın. Bu kadar sayfa düzgünce tartıştık. Böyle devam etsin. -
Anti senı anlamıyorum. İnsan gücüne bak silah gücüne bak. Rusya sinek gibi ezer gürcistanı. 1000 küsür uçağa karşı 30 küsür uçak ne yapabılır.
-
bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------savaş tabii erkeklerin dünyası haayt, konuya hakim olamayabilirim, googledan savaş teknolojisini incelemeye başladım pazar öğlen antiye yetişmiş olurum :PP şaka tabi ya bu uçak çok boktan görünüyo, neden ruslar böyle uçak kullanıyolarki? trmilitary forumu inceledim azcık.
-----------------------------Bu savaş uçağımıymış :D:D Sen googledan savaş teknolojilerine biraz daha bak
-
HolygaN bunu yazdı:
Anti senı anlamıyorum. İnsan gücüne bak silah gücüne bak. Rusya sinek gibi ezer gürcistanı. 1000 küsür uçağa karşı 30 küsür uçak ne yapabılır.
-----------------------------Arkadaşa göre bu durumda Gürcistan rahat alır
Ama İran-Amerika çatışmasında Amerika havada karada denizde sormaki FATALITY yapar diyo.(Kavram Kargaşası)
Ama neyse FireX in dediği gibi ortamı fazla germeye gerek yok
-
Bu savaşın bize zerre kadar katkısı yahut getirisi olmadıgı gibi bizide zerre kadar ilgilendiren bi olay degil.Açık bir şekilde rus-abd savasından baska bir şey degildir.Rusyanın bugünkü gücünü göstermek amaçlı tarih sayfalarını karıştırısanız çok yanılırsınız.Naziler önderliğinde kurulanan 3.reicha bağlı 6.orduyu ruslar yenmişlerdir fakat güçlü yahut geniş ve zengin bir envantere sahip oldukları için değil.Barbarossa harekatı planlanandan geç hayata geçirilmiştir.Çünkü mussolini yunanistanı işgal edememiş ve hitlerden yardım istemiştir.Barbarossa harekatı başladıktan sonra ilerleyen kuvvetler hermann görning'in hitlere söyledigi ikmal gerçekleşebilir sözlerinin gerçekleşmemisi ile yarı yolda kalmıştır.Çünkü luftwaffe bu ikmali zamanında ve yeterince yapamamıstır.Bu sebeplerden ötürü ve harekatın geç başlaması nedeni ile zamanında ulasılamaması hedeflerin kışa kalması ile savaş bir drama dönüşmüştür.Sayısız insan kaynagı ile neredeyse her alman kursununa bir rus askeri verilerek komik bir şekilde alman cephanesi bitirilmeye çalışılmıstır.Lenin döneminden ve öncesinden beri zulum gören Türkler aillerinden koparılıp silahsız cephanesiz kendilerine ve ailesine sadece zulum eden rusya için cepheleri sürülmüştür.Bu savasta bir çok Türk hem rusya için hemde almanya için savamıştır.Alman tarafına geçenler rusyanın zulmune karsı bir tepki niteliginde almanlar ile omuz omuza çarpısmıstır.Rusya nazileri yenmemiştir sadece cephanelerini bitirmiştir...biraz tarih okuyun.Rus kayıpları ve alman kayıplarını karsılastırın.Rusya neredeyse 10 katı kadar insan kaybetmiştir.
-
HolygaN bunu yazdı:
bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------savaş tabii erkeklerin dünyası haayt, konuya hakim olamayabilirim, googledan savaş teknolojisini incelemeye başladım pazar öğlen antiye yetişmiş olurum :PP şaka tabi ya bu uçak çok boktan görünüyo, neden ruslar böyle uçak kullanıyolarki? trmilitary forumu inceledim azcık.
-----------------------------Bu savaş uçağımıymış :D:D Sen googledan savaş teknolojilerine biraz daha bak
-----------------------------evet canım o savaş uçağıymış rusların su mig ve fu yakolev ve tupolev serisi uçakları varmış, fu serisi uçaklarını en basit yerlerde kullanıyolarmış bunlar envanterde bile görünmüyomuş ayrıca tarım, gözlem ve yangın söndürmede de kullanılıyomuş sukhoileri okuyorum şuan yarın akşam sana bütün rus ve amerikan ordusunu en ince detaylarıyla anlatırım. hava kuvvetlerindeyim daha kara ve denizi okuycam.