Rüzgar Jeneratörü Yaptım Elektriğe Elektrik Demiyorum
-
Yıl 2020 ve hatta bitiyor zamanında açtığım konunu durması beni burada çok heyecanlandırdı. 2014 de konuyu açmışım 2017 de devamı gelmedi diye üzülen var 😂 evet hala yaşıyorum. Yıllar sonra ilk girişim foruma
-
Hocam bir senii bir de retret i merak ettik konu hortlayınca.sistem çalışıyor mu ar ge ler devam ediyor mu sen İyi isen sorun yok.
-
zamanında bende hidrojen yakıtına kafayı takmıştım
motorum vardı o zamanlar yaptım üniyeti motora bağlayıp baya iyi sonuçlar almıştım yalnız aküyü çok çabuk yiyodu hey gidi günler.
-
weskeyy bunu yazdı
Hocam bir senii bir de retret i merak ettik konu hortlayınca.sistem çalışıyor mu ar ge ler devam ediyor mu sen İyi isen sorun yok.
Hocam sistem güzel çalışıyordu. Bir gece fırtınada kanat kırıldı durdurduk direkten alternatörü düzeneği indirdik sabah bir baktım çalmışlar hurdacılar diye düşünüyorum bulamadık malesef hayallerimi çaldılar.
-
musa-90 bunu yazdıweskeyy bunu yazdı
Hocam sistem güzel çalışıyordu. Bir gece fırtınada kanat kırıldı durdurduk direkten alternatörü düzeneği indirdik sabah bir baktım çalmışlar hurdacılar diye düşünüyorum bulamadık malesef hayallerimi çaldılar.
Hayalsiz dünya yaşanmaz hayallerinizi kovalayacaksın devam.