folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Rüzgar Jeneratörü Yaptım Elektriğe Elektrik Demiyorum

Rüzgar Jeneratörü Yaptım Elektriğe Elektrik Demiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

şahane.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

çok başarılı, tebrikler.. daha büyük bir motor, daha büyük kanatlar, birkaç dişli ile çok daha güçlü bir rüzgargülü yapabilirsin.

geçen alaçatı'ya giderken gördüm, oradaki rüzgargüllerinden biri yanmış, bildiğin kömür olmuş.. dikkat etmek lazım..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Ev için değil de bu balıga filan gidip çadır da kaldıgın zaman çok işe yarar. Portatifini yap biraz Ar-Ge çalışması yap Seri üretimini yap bimle anlaş balıkçılara dünya kadar satarsın demedi deme :)

Portatif Rüzgar gülü + Akü şeklinde bi dünya satarsın demedi deme :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

çok başarılı, tebrikler.. daha büyük bir motor, daha büyük kanatlar, birkaç dişli ile çok daha güçlü bir rüzgargülü yapabilirsin.

geçen alaçatı'ya giderken gördüm, oradaki rüzgargüllerinden biri yanmış, bildiğin kömür olmuş.. dikkat etmek lazım..

Aynen hocam görünce içim parcalandı dikkat etmek lazım :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prisoner
    prisoner's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı

Simdi soyle bi soru sorucam  devlet amca buna kizmasin sana kacak elektrik muamelesi yapma ihtimali varmi sonucta 

Vergi olsn ne bilim devlete bi para odemyrsn boyle bisey olabilirmi kendi yaptigin bi alet ama boyle bisey dermi 

yeni çıkan kanuna göre her isteyen 500 kw a kadar üretip satabilir. 500 kw ve üzeri için bazı belgeler toplamak lazım diye biliyorum.

bu ürettiği enerji rüzgar, güneş ve biyokütle tercih ediliyor. üstelik bu 500 kw için lisans almana gerek yok. başvuru yapıyorsun sadece

yeni hedef 1 mw lisanssız üret üret sat politikası yani

hadi bakalım hayırlısı olsun  

Beneficium accipere libertatem est vendere
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gn_Star
    Gn_Star's avatar
    Erkek

yaratıcı insanlara her zaman saygım sonsuzdur ve sen hocam sonsuz saygımı kazandın :) eline sağlık cok guzel bı calısma... :)

Değişim, başarısızlığı gidermenin ilk adımı. Başarıya her yolla ulaşabiliriz ama girişi tektir o da değişim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek

hocam eline sağlık, karşında saygıyla eğiliyorum, japonlar gibi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bilgisayar başında takılan a sosyal olmayan senin gibi gençleri seviyorum eline sağlık dostum daha da geliştir inşallah güneş enerjisi ile yapılabilecek bir şeyler varsa bende yapmak istiyorum 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Hocam bu tip yenilikçi yaratıcı konuları görmek çok güzel.

Emeğine sağlık..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam güzel çalışma. Bu yaptıkların tam bizim köydeki eve göre.

Kendi bahçemizden eve su getirmiştik yaklaşık 1.5 km mesafe var. 10 senedir su parası vermiyoruz. Bu sistemi de köye kurabilirsem Elektriğe de para vermeyiz. Ev tam rüzgar alan yerde köyün en yüksek yeri çatının tepesine kurulduğunda mükemmel rüzgar alır. Tabi çok hızlı dönüp dağılmasın diye bir fren sistemi de koymak lazım. Kontrolsuz güç güç değildir hesabı.

Evde zaten doğru düzgün birşey kullanmıyorlar. Bu sistem kaldırır. Özellikle Kışın Bir televizyon İki de tasarruflu lamba başka birşey yok. Olmadı bir kaç değişiklik veya ekleme de yapılabilir. Cidden kafaya koydum. Böyle Bir Şey yapacağım. 

Toplam Hit: 33326 Toplam Mesaj: 196