folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sosyalist Devrimcilere Bakış Açınız?

Sosyalist Devrimcilere Bakış Açınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

devrimci,

Sosyalist Devrimci;

Mahir Çayan

yıkılma sakın !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

"Boş işler bunlar abi yaa. sen mi kurtaracan memleketi  Mustafa Kemal abi yaa."

evet. Devrim boşluklardan doğar. Öncelikle boş iş diyenlerden başlar ve bütün boşluklaru doldurur (:

anlayana.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:
    -----------------------------

İşi gücü olmayan adamların oluşturduğu bi saçmalık.

Mazoşist olsalar gerek polis jhopuna bayılıyolar :)

Bazı şeylerin değişmesi lazım derler hep kalıp laflarıdır onun dışında bi numaraları yok sittin senedir uğraşırlar adam yerine koyan yok :) pkk lı dövülmez bunlar dövülür eylemlerde onlar kadar değeriniz yok diyor devlet ama yüzsüzlük almış yürümüş bunlarda :)

Ha bide kendine bi güven var hep tartışalım edelim falan dedik ya boş adamlar zaman bol :)

------- 

atatürkten sonra bi devfrim yapıldı oda araba :D abim dedi bana dedi:D

Defrim nedir hoca?

avatarına koymuşsun bir padişah...Kendini bilgili sanıyorsun...boş boş konuşuyorsun...

Boş boş konuşan çok olduğu için devrim yapılabilir...Sen\siz biraz bilinçli olup herşeyle taşak geçmeseniz devrim falan yapamayız biz.....Ama çok şükür sen ve senin gibi çok insan var çevrede ve devrim yapılabilecek şartları yaratıyorsunuz...

Sağolun valla..çok sağolun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    MinervaL bunu yazdı:

İşi gücü olmayan adamların oluşturduğu bi saçmalık.

Mazoşist olsalar gerek polis jhopuna bayılıyolar :)

Bazı şeylerin değişmesi lazım derler hep kalıp laflarıdır onun dışında bi numaraları yok sittin senedir uğraşırlar adam yerine koyan yok :) pkk lı dövülmez bunlar dövülür eylemlerde onlar kadar değeriniz yok diyor devlet ama yüzsüzlük almış yürümüş bunlarda :)

Ha bide kendine bi güven var hep tartışalım edelim falan dedik ya boş adamlar zaman bol :)

------- 

atatürkten sonra bi devfrim yapıldı oda araba :D abim dedi bana dedi:D

Defrim nedir hoca?

avatarına koymuşsun bir padişah...Kendini bilgili sanıyorsun...boş boş konuşuyorsun...

Boş boş konuşan çok olduğu için devrim yapılabilir...Sen\siz biraz bilinçli olup herşeyle taşak geçmeseniz devrim falan yapamayız biz.....Ama çok şükür sen ve senin gibi çok insan var çevrede ve devrim yapılabilecek şartları yaratıyorsunuz...

Sağolun valla..çok sağolun.

Ee o zaman hani nerde devrim :S

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:

................millet geziyor ben devrimci yim ben devrimciyim devrimci ne demek? ne yenililik getireceksin memlekete ne devrimi yapacaksın?(ben devrimciiym diyen arkadaşlardan cvp bekliyorum) ..........................

cvbı bekliyorum hala :S 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:
    Ee o zaman hani nerde devrim :S
    anlatamıyorum;

Devrim için gerekli ortamı hazırlamakdan bahsediyorum...Ortam hazırlanıyor...Henüz hazır demedim..Hazırlanıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

ben şuna inanıyorum sosyalist takılanlar rusya yandaşı dinci vs. takılanlar emperyalistlerin yandaşı gibi geliyor bana...

ama her ne olursa olsun bence bu ülkenin içinde bir kısım insanlar varki onlar sadece bu ülkenin geleceğini düşünüyorlar ve kendi benliklerine sahip çıkarak bunu sürdürmeye çalışıyorlar...he şimdi çıkıp birileri bunlar mhp liler der sıçar batırırı ortalığı...neyse herşey ekonomiye bakıyor eğer elinizde büyük bir ekonomik gücünüz varsa darbede yaparsınız devrimde yaparsınız...bunu unutmayın insanlar öyle varlıklardır ki kimileri gücü ve parayı gördükleri anda öyle bir dönüş yaparlar ki hiç sormayın...kimileride vardır onlar hiçbir zaman bildiklerinden benliklerinden şaşmazlar...ben bu insanları arıyorum eğer bir gün bir tane si karşıma çıkarsa bu kurduğum hayalin gerçekleşmesi beni mutlu edecektir....

birde lordvarder hocam senin gibi sosyalist devrimciye can kurban....benim tanıdığım senin görüşüne sahip 3-5 tertemiz düşünen büyüklerimden hiçbir farkın yok...bana sadece onları tebrik etmek ve verdikleri uğraşlarda elimden geldiğince yanlarında olmak düşer...durmak yola devam :D

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    İşin özeti Bu millet Ne Atatürk'ünden ne de onun kurduğu Cumhuriyetten vazgeçer ne de Dininden kitabından
    şimdi diyecek ki sosyalistve komunist düzen yandaşı kiiler  devrim bunlardan vaz geçin midiyor vazgeçilmesi için her türlü ortamı hazırlıyorsunuz sonrada vazgeçin mi diyoruz diyorsunuz ee adama derler bu ne perhis bu ne lahana turşusu
    memleket iin tek çıkar yol KEMALİST ÇİZGİDEN SAPMADAN MEVCUT DEVRİMİ KURTARMAK VE DÜZENE SOKMAK

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lapaci
    lapaci's avatar
    Erkek
       Devrimci ya da ülkücü şeklinde yapılan tabirleri çok doğru bulmuyorum açıkcası. Benim siyasi görüşüm sosyalizm/komünizm dir. Fakat bu devrimci olduğum anlamına gelmez. Devrimci olabilmek için devrim uğruna birşeyler yapmak gerekiyor. Buda eylemlere katılmakla ya da bildiri dağıtmakla olmuyor.

""bacın nete düşmüş msne giriyomuş diyolar..... bir dost.. ""
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

kominist=devrimci

gibi olan bir ülküde yaşıyoruz millet geziyor ben devrimci yim ben devrimciyim devrimci ne demek? ne yenililik getireceksin memlekete ne devrimi yapacaksın?(ben devrimciiym diyen arkadaşlardan cvp bekliyorum)  ben koministim diyen arkadaşların amacı bu toplumdaki sınıf kavramını kaldırmak herkesin eşit olması vsvsvs 

şimdi burada altını çizdiğim 17. yüzyıl avrupasında kaldı (yok asiler soylular köylüler işçiler gibi sınıfları diyorum) he şimdi ise ne var şimdide bi nevi üst kesim alt kesim var yada çalışan çalışmayan yada bilgili bilgisiz var

şimdi ben 20-25 sen okuyorum ardından 10 sene çalışıyorum bir prof dr oluyorum ve bir cahille okumamşla aynı itibarımı göreceğim saçma değilmi sizce bu şimdi diyeceksiniz imkanlar nah imkanlar size gerçek bir örnek vereyim bir ingiliz çocuk(5 parasız) işe başlıyor bir matbaa da getir götür işlerine bakıyor sonra kitapların ciltlendiği yerde çalışmaya başlıyor kitapları okumaya başlıyor ve ustası bunu görüyor ama bu arzusuna ses çıkarmıyor ona mümkün olduğunca yardım ediyor.sonra çeşitli fen bilgisi hocalarının gösterilerine katılıyor(gösteri diyorum çünkü ozaman bilim zengin ve soylu kişilerrin bir hobisi halindeydi yani devrimci arkadaşların sevmediği)(düşük kesime hitap ediyor) sonra burada tuttuğu notları güzelce ciltliyor arayı geçiyorum uzadıkça uzayacak .......sonra bir gün evinin kapısı çalıyor ve kraliyetten bir uşak elinde kitabı ve içinde 4 tande kağıt parçası o 4 kağıt parçası ne ozaman en ünlü fen hocasının gösterisine 4 bilet vsvsvsvsvs geeeneee geçiyorum bu eleman kendini geliştirmeye hırsla devam ediyor ve sonuç kraliyet enstitüsü başkanlığı bu adam kim biliyormusun micheal faraday şuan kullandığımız bilgisayarı izlediğimiz tv yi borçlu olduğumuz adam bilimde DEVRİM yaratan bir adam ve bu adam en alt kesimden en üst kesime bir çıkış öyküsü 

bilmem anlata bildim mi

kısacası öle kominist arkadaşlara diyorum

3 kuruşa 5 köfte olmaz. 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 16286 Toplam Mesaj: 105