folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sosyalist Devrimcilere Bakış Açınız?

Sosyalist Devrimcilere Bakış Açınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Birilerinin kavram karmaşasında boğulup, tanımını yönelttiği sorular hakkında sayfalarca yorum yazması ya da yazdığı yorumun mantıklı bir içerik teşkil ettiğini zannetmesi komiksenecek bir durum. Tanımına mülayim olduğu konu ise, konunun içeriğine yönelttiği ön tanımla bir bağ oluşturmuyor. Ön saflarda oturan embesillerin ortaya attıkları embesil fikirler, insanların öne sürdüğü özgürlüğü taşlamak, dalga geçmek(öyle zannetmek) gibi kendini daha da küçültecek sözcük dağarcıklarına neden oluyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

bu konuya bir devrim yapmak gerekiyor bence.

çok uzadı çünkü,üstelik hiçbir devrimin gerçek anlamda devrimin hakkını vermeyceğini bildiğimiz halde tartışıyoruz,

bazen öyle laflar ediyorsunuzki devrim yapmaya yeltenenler söylediğiniz sözlere ve düşüncelerinize imrenebilirdi eğer yaşyor olsalar idi.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    " Sosyalist Devrimci olduğumu söylediğimde Bi türkü söylesene falan diyorlar arada "   e hocam daha tartışmanın lüzumu yok derim ben :=)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lapaci
    lapaci's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:
    -----------------------------

kominist=devrimci

gibi olan bir ülküde yaşıyoruz millet geziyor ben devrimci yim ben devrimciyim devrimci ne demek? ne yenililik getireceksin memlekete ne devrimi yapacaksın?(ben devrimciiym diyen arkadaşlardan cvp bekliyorum)  ben koministim diyen arkadaşların amacı bu toplumdaki sınıf kavramını kaldırmak herkesin eşit olması vsvsvs 

şimdi burada altını çizdiğim 17. yüzyıl avrupasında kaldı (yok asiler soylular köylüler işçiler gibi sınıfları diyorum) he şimdi ise ne var şimdide bi nevi üst kesim alt kesim var yada çalışan çalışmayan yada bilgili bilgisiz var

şimdi ben 20-25 sen okuyorum ardından 10 sene çalışıyorum bir prof dr oluyorum ve bir cahille okumamşla aynı itibarımı göreceğim saçma değilmi sizce bu şimdi diyeceksiniz imkanlar nah imkanlar size gerçek bir örnek vereyim bir ingiliz çocuk(5 parasız) işe başlıyor bir matbaa da getir götür işlerine bakıyor sonra kitapların ciltlendiği yerde çalışmaya başlıyor kitapları okumaya başlıyor ve ustası bunu görüyor ama bu arzusuna ses çıkarmıyor ona mümkün olduğunca yardım ediyor.sonra çeşitli fen bilgisi hocalarının gösterilerine katılıyor(gösteri diyorum çünkü ozaman bilim zengin ve soylu kişilerrin bir hobisi halindeydi yani devrimci arkadaşların sevmediği)(düşük kesime hitap ediyor) sonra burada tuttuğu notları güzelce ciltliyor arayı geçiyorum uzadıkça uzayacak .......sonra bir gün evinin kapısı çalıyor ve kraliyetten bir uşak elinde kitabı ve içinde 4 tande kağıt parçası o 4 kağıt parçası ne ozaman en ünlü fen hocasının gösterisine 4 bilet vsvsvsvsvs geeeneee geçiyorum bu eleman kendini geliştirmeye hırsla devam ediyor ve sonuç kraliyet enstitüsü başkanlığı bu adam kim biliyormusun micheal faraday şuan kullandığımız bilgisayarı izlediğimiz tv yi borçlu olduğumuz adam bilimde DEVRİM yaratan bir adam ve bu adam en alt kesimden en üst kesime bir çıkış öyküsü 

bilmem anlata bildim mi

kısacası öle kominist arkadaşlara diyorum

3 kuruşa 5 köfte olmaz. 

Heralde yapılacak en büyük devrim sizlere komünist in nasıl yazıldığını öğretmek olacaktır. Anlamıyormusunuz? Bu kadar çalışmıyormu kafanız ? 

kominist=devrimci

gibi olan bir ülküde yaşıyoruz millet geziyor ben devrimci yim ben devrimciyim devrimci ne demek? ne yenililik getireceksin memlekete ne devrimi yapacaksın?(ben devrimciiym diyen arkadaşlardan cvp bekliyorum)  ben koministim diyen arkadaşların amacı bu toplumdaki sınıf kavramını kaldırmak herkesin eşit olması vsvsvs 

şimdi burada altını çizdiğim 17. yüzyıl avrupasında kaldı (yok asiler soylular köylüler işçiler gibi sınıfları diyorum) he şimdi ise ne var şimdide bi nevi üst kesim alt kesim var yada çalışan çalışmayan yada bilgili bilgisiz var

şimdi ben 20-25 sen okuyorum ardından 10 sene çalışıyorum bir prof dr oluyorum ve bir cahille okumamşla aynı itibarımı göreceğim saçma değilmi sizce bu şimdi diyeceksiniz imkanlar nah imkanlar size gerçek bir örnek vereyim bir ingiliz çocuk(5 parasız) işe başlıyor bir matbaa da getir götür işlerine bakıyor sonra kitapların ciltlendiği yerde çalışmaya başlıyor kitapları okumaya başlıyor ve ustası bunu görüyor ama bu arzusuna ses çıkarmıyor ona mümkün olduğunca yardım ediyor.sonra çeşitli fen bilgisi hocalarının gösterilerine katılıyor(gösteri diyorum çünkü ozaman bilim zengin ve soylu kişilerrin bir hobisi halindeydi yani devrimci arkadaşların sevmediği)(düşük kesime hitap ediyor) sonra burada tuttuğu notları güzelce ciltliyor arayı geçiyorum uzadıkça uzayacak .......sonra bir gün evinin kapısı çalıyor ve kraliyetten bir uşak elinde kitabı ve içinde 4 tande kağıt parçası o 4 kağıt parçası ne ozaman en ünlü fen hocasının gösterisine 4 bilet vsvsvsvsvs geeeneee geçiyorum bu eleman kendini geliştirmeye hırsla devam ediyor ve sonuç kraliyet enstitüsü başkanlığı bu adam kim biliyormusun micheal faraday şuan kullandığımız bilgisayarı izlediğimiz tv yi borçlu olduğumuz adam bilimde DEVRİM yaratan bir adam ve bu adam en alt kesimden en üst kesime bir çıkış öyküsü 

bilmem anlata bildim mi

kısacası öle kominist arkadaşlara diyorum

3 kuruşa 5 köfte olmaz. 

""bacın nete düşmüş msne giriyomuş diyolar..... bir dost.. ""
Toplam Hit: 16279 Toplam Mesaj: 105