folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sosyalist Devrimcilere Bakış Açınız?

Sosyalist Devrimcilere Bakış Açınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

neye karşı oldugunu bilmekte güzel birşey.

değil mi lordvader89 ?

bassinyourface
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bannedolacaz
    bannedolacaz's avatar
    Erkek
    saçmalamışım

Your account has been disabled.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Bak gerçekleri yazacam samimi olarak, kızmak yok.

Hepsini mal görüyom :|

Bi tane bizim sınıfta var hiç banyo yapmıyo a.q. Niye böyle bok kokuyon yıkan diyom ibne. Mao'ya benzemek istiyom diyo. Ulan olum senin beynini amna kom. Mao su bulamadığı için yıkanamıyo diyom xD Yinede maI mal konuşuyo xD

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

gomunizm gelecemis avratlarida ortak gullanacamisik :)

Bizim memlekette sosyalistim diyen 10 yapilanmadan  9 u Ataturk ve Cumhuriyet dusmanligi yaptigi icin insanlar direk bolucu olarak bakiyorlar.Ataturk'u ve Cumhuriyeti analiz edemeyen beyinler , sosyalistim deme becerisini nasil gosteriyorlar anlamiyorum.Zaten bu adamlar ne Lenin'i ne Marx'i okumustur.Bagli olduklari orgutlerin dergilerinin fotograf dolu sayfalarindan ogrendikleriyle yetinip , sadece halay cekme eylemi gerceklestirirler.Kaldi ki bazilari iraktaki amerikan isgalini destekleyecek kadar gaflete dusup amerikanin irakla birlikte Kurt halkinada ozgurluk getirecegini savunmuslardir.Tabi dedigim gibi bu adamlar sosyalizmin teorisinden bir haber adamlardir.Guncel siyasetleri yanlistir.Kahrolsun Fasizm , propagandasi yapan adamlar var.Ulan turkiyede fasizm sorunu yok ki , 20 yil oncesinde kaldi , Turkiye'nin bugunku sorunu emperyalizm ve onun komprodor usaklari sorunu vardir.Zaten bircoguda avrupa birligi fonlarindan para alarak yayin yapiyorlar.Ve genel bir analiz yaparsaniz yukselen devrimci dalgayi havuzluyorlar.Gencleri eylemsizlestiriyorlar.Eylemlerindede ayrilikci gruplara destek vs gibi yanlis siyasi nokta atislari yaparak gencleri joplatip , dayak yedirip , Turkiye Cumhuriyeti dusmani yetistiriyorlar.Zaten bu orgutlerde en fazla 1-2 yil duruyor gencler ve sonra siyasetten elini kolunu cekiyor.80 sonrasi amerikanin dayattigi gencleri orgutlu yapidan uzak tutup ,anti-siyasal bir hayata karismalarini saglamiktir ki goruyoruz populer kulturun genclerimiz uzerindeki etkisini...

Neyse benim gorusum soyledir.Sosyalist olsun , islamci olsun , ocu olsun , bucu olsun.Eger ayaklari Turkiyeye basiyorsa , Turkiye'nin , bu halkin daha guzel noktalara gelmesi icin mucadele ediyor , siyaset yapiyorlarsa hepsi benim gozumde mukemmeldir.Ama ayaklariniz Turkiye topraklarina basmadan siyaset yapiyorsunuz , "kumsala sicip sictiginiz bokla oynayin" derim :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

HolygaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hani kimseyi kitap okumuyor ama sadece kendılerı okuyor sanıyorlar ya işte onu sevmıyorum

ahanda bu yazının altına imzamı atarım..bize şöwenist derler kendilerini sosyalist olurlar halbuki komunistler haberleri yok:D sosyalist daha cool duruyo saniolar hrhalde..ben boş kalabalık olarak görüyorum..hatta zararlı mahlukat olarak tanıdıklarımda war...

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Aslında böyle konularda yazmak istemem ama devrimcilerin başka insanların gözü önünde önyargılı olmasının sebebi gerçekte hakkı olmayna insanların hakkı varmış gibi davranmalarını istemeleri bunun kim olduklarını sizde biliyorsunuz.yani bu tür insanlar sosyalist olarak gerçek solcuların arasında barınmasa bu önyargıların çoğunun kalkacagına inanıyorum

*7 milyon kürt.zazalar dahil..tbmm.de 120 vekil.3 kat fazla temsil
    *eğitim.tarım.devlet.sanayi.içişleri bakan.kürt
    *akp tayyıpın vekili kahtalı toprak agası kürt dengirr
    *devlette binlerce kürt memur.müdür.genel md.
    *öss.oks.kpss eşitiz
    *askerlik kürt batı.türk doğuda şehit istisnalar hariç tabiki
    * nato müt.binlerce müt.işadam
    *yılda 1 milyar dolar kaçak elektrik
    *%90yeşil kartlı
    *kömür erzak maaş
    *fakirlikse eşitiz

bunun gibi daha çok sonuçta herşeyler eşit

bu mu sosyalistlik ?  hakkını her arayan solcu degildir sağcısıda eşitlik ister.ama çalışanın hakettigini almasını ister

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Türk insanına sorsunlar, komünist, devrimci, sosyalist nedir diye, eminim %70 i Allahsız kitapsız bölücü diyecektir, çünkü hiç okumuyorlar, herkes birbirinden duyduğunu söylüyor. Bir gün Onur Akın konserindeyiz, yanımdaki arkadaşın biri nerden duyduysa artık "la bu Onur Akın pkklıymış" dedi bende ona hasss.... ordan gerizekalı, onun düşüncesine karşı olanların uydurduğu bişeydir senin gibi hödüklerde hemen inanıyor dedim, sonra diğer arkadaşlarda çıkıştı buna ve hatasını anladı. MAlesef toplumun büyük bölümü böyle :\. Eğitim şart vesselam.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

gomunizm gelecemis avratlarida ortak gullanacamisik :)

Türk olmak :| Bence güzel açıklamış compü.

Mesela ateistlerde vardır bizde. Onlar ayrı bi konu ama yine açayım. Soruyosun adama;

-Ateist misin lan?

-Abi Allah'a şükür ateistim :|

Diye cevapta verebiliyo bizim insanımız :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    Türk insanına sorsunlar, komünist, devrimci, sosyalist nedir diye, eminim %70 i Allahsız kitapsız bölücü diyecektir, çünkü hiç okumuyorlar, herkes birbirinden duyduğunu söylüyor. Bir gün Onur Akın konserindeyiz, yanımdaki arkadaşın biri nerden duyduysa artık "la bu Onur Akın pkklıymış" dedi bende ona hasss.... ordan gerizekalı, onun düşüncesine karşı olanların uydurduğu bişeydir senin gibi hödüklerde hemen inanıyor dedim, sonra diğer arkadaşlarda çıkıştı buna ve hatasını anladı. MAlesef toplumun büyük bölümü böyle :\. Eğitim şart vesselam.

o zaman sen bana en baba komünist devrimci sosyalistini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim..

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Ulan turkiyede fasizm sorunu yok ki , 20 yil oncesinde kaldi , Turkiye'nin bugunku sorunu emperyalizm ve onun komprodor usaklari sorunu vardir.

Türkiye Cumhuriyetinin sosyo ekonomik tahlili yarı kapitalist yarı feodalitedir. Bugün sen feodaliteyi tasfiye etmeden bu ülkede faşizm yok diyemezsin.

Benim gözümde Kenan Evrenin batistadan, musolliniden hitlerden hiçbir farkı yok. Ve hala onun kanlı elleriyle yazdığı anayasayla yönetiliyoruz.

Çok olmadı.. Engin Ceber sokakta dergi sattığı için gözaltına alınmış, F tipi hücrede işkenceyle katledilmiştir.  daha dün toprağa verildi. (bu ülkede faşizm yok!)

Öte yandan ben öğretmenlerin eğitim sistemi protestosuna desten verdiğim için "suç ve suçluyu övme" den ceza yiyorum (bu ülkede faşizm yok!)

yaşasın adalet ! 

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
Toplam Hit: 16275 Toplam Mesaj: 105