folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sosyalist Devrimcilere Bakış Açınız?

Sosyalist Devrimcilere Bakış Açınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    kolumu kesseniz che akar puhahah :) ulen ne adamsınız neyi deviriyorsunuz anlamış değillim pkk da devrimci deviriyo sizde deviriyorsunuz herkes bişi devirmeye çalışıyo :) bende kamyon deviriyom :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    :D bak dicey bile deviriyo siz devrimciyiz diye oranızı buranızı yırtıyonuz daha bişeyi devirdiğinizi göremedim.hatta devireceğiniz şeyi bile göremedim:|:D

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Peki Nowalgin hoca, bu yasanmisliklarin orani nedir gunumuzde ? Soruna bakmak ve gormek gereklidir bence.Bir insan kanserdir ve ayni zamanda parmaginin ucunda kucuk bir yara cikmistir.Doktor parmaginizin ucundaki yarayi gorup , kanseri goremezse o hasta iyilesemez.Iste bugun Turkiye'nin ana sorunu nedir bunun analizi dogru yapilamadigi icin sosyalist akimlarin mucadeleleri hep havada kaliyor.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    NowalgiN bunu yazdı:
    -----------------------------

ComputerWolf bunu yazdı:

Ulan turkiyede fasizm sorunu yok ki , 20 yil oncesinde kaldi , Turkiye'nin bugunku sorunu emperyalizm ve onun komprodor usaklari sorunu vardir.

Türkiye Cumhuriyetinin sosyo ekonomik tahlili yarı kapitalist yarı feodalitedir. Bugün sen feodaliteyi tasfiye etmeden bu ülkede faşizm yok diyemezsin.

Benim gözümde Kenan Evrenin batistadan, musolliniden hitlerden hiçbir farkı yok. Ve hala onun kanlı elleriyle yazdığı anayasayla yönetiliyoruz.

Çok olmadı.. Engin Ceber sokakta dergi sattığı için gözaltına alınmış, F tipi hücrede işkenceyle katledilmiştir.  daha dün toprağa verildi. (bu ülkede faşizm yok!)

Öte yandan ben öğretmenlerin eğitim sistemi protestosuna desten verdiğim için "suç ve suçluyu övme" den ceza yiyorum (bu ülkede faşizm yok!)

yaşasın adalet ! 

Doğrumudur? Yukarıda Allah var doğrudur abi!

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Türk soluna saygıduyabilirim ama bazıları solculuk devrimciik adı altındakürtçülk yapmaktadır ve ve pkklılarada musamaha göstermektedir
    Türk solu ancak Cumhuriyet çizgisinden ilerlediği sürece halk geriadım atmaz ama maocu leninci sonra pkkyamumaha gösteriri vepkknın eylemlerine onlarda kend özgür eylemlerini gerçekleştiriyor diye bir hakılık yanı göetenler yokmu deli oluyorumiştehep bu yüzden kaybediyor solculuk bu ülkede

pkk solcu bir oluşum değildir bunu kabul etmeli ve tüm solcu partiler dernekler tarafından dışlanmalı ama bunu tkp yapmıyor birkaç solcu parti ve dernekte yapmıyor ne zamani ayrımı yapılırozaman sol bu ülkede hakettiği yeri alır diye düşünüyorum

Türkiyede olması gereken gerçek solalayışı bence bu sitedeki gibi http://www.turksolu.org/ olursa ancak yer edinilir rusçu maocu kürtçü olarak değil

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Verilen cevaplara bakıldığında genel olarak pek sosyalist devrimci seven bir yanınız yok sanırım :) ki Düzgün cvp verende bir kaç kişi var..Teşekkürler :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

HolygaN bunu yazdı:
    Hani kimseyi kitap okumuyor ama sadece kendılerı okuyor sanıyorlar ya işte onu sevmıyorum
    aynen

kendlerini dünyanın denge merkezi kabul ediyorlar.herkes cahil kendileri.......

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

Belkide aynı ideolojiyi paylaştığımız için hep yakınlık duydum.

Ama compü"nünde lordvarder"ın da dediği gibi genelde bi önyargı var.Bunun amerika"nın ülkemiz üzerindeki politikalarının yüzünden olduğuna inanıyorum son 50 yıldan bu yana tabi.En büyük örneği: Gladio.Faşist ve anti-komunizm amaçlı bir örgüt.

Öldürülen aydınlar,yazarlar,gazeteciler daha niceleri..

Komünizm,sosyalizm,sol hep kötü gösterildi hep korkutuldu.Bugünkü önyargıda ondan dolayı oluşuyor."Gomunistmisin lan sen ?" tipi sorular..

Bu konu hakkında tabi yüzlerce sayfa yazı yazılabilir ama şu an uzatmamak en iyisi.

Compü"nün mesajına da değinerek bir röportaj linki vermek istiyorum.Eski bir ülkücü adamın 80 dönemindeki sağcı-solcu kavgalarıyla ilgili bir röportajı.Kullanılan bir adamın..Kullanıldığını kendi söylüyor ben söylemiyorum:

http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=6010123 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Natoyu istemiyoruz diyolardı bir zamanlar eğer natoda olmasaydık şimdi boku yemiştik :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    İlerde bugünlerinize bakıp ne düşüneceksiniz çok merak ediyorum :)

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
Toplam Hit: 16313 Toplam Mesaj: 105