folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şu Almanların Terbiyesizliğine Bakın...



Şu Almanların Terbiyesizliğine Bakın...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek
    hayal bunu yazdı:
    -----------------------------
    cagatay09 bunu yazdı:
    -----------------------------

    her insan idolojilerine sahip cikar kimi sessizce kimiside ses getirerek. fakat sunuda unutmamaliyiz ki tüm idolojiler önyargi engeline takılmamali. yani benimsediginiz hipotezleri önyargilariniza alet etmeyin:) karsi insanin elestirileri baskasi tarafindan elestirilebilir. ama onun benligine hakaret ederse elestirisinde iste o orada düsünce degil düsmanliga kesilmis olur:) bazilarinin amaclari düsüncelerini kabul ettirmek oldugunda inanin icler acisi bir duruma düsüyoruz. düsünceyi kabul ettirme degil. o düsüncelerin evrensel ahlak evrensel düzen süzgecinden gecirerek dogru olan yanlis olani göstermektir bence. böyle belkide en önyargili oldugunuz düsünceden bile cok güzel bilgilen yasantilar edinerek isinize yarar birikimler elde etmis olursunuz. böylece bir kisi degil herkes kazanmis olur. kisaca biz yani muridler kazanmis olur..

    dipnot: hitlerin yahudi soykırımı yaptiga falanda inanmiyorum. bazi celiskiler var okudugum arastirdigim seylerin icinde. bu isin baska boyutlari var eminim.


    -----------------------------
    yaw ağzına sağlık sen neredeydin düşman olduk biz birbirimize:))
    -----------------------------

    şahsına konuş :P 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek
    fmk bunu yazdı:
    -----------------------------
    cagatay09 bunu yazdı:
    -----------------------------

    her insan idolojilerine sahip cikar kimi sessizce kimiside ses getirerek. fakat sunuda unutmamaliyiz ki tüm idolojiler önyargi engeline takılmamali. yani benimsediginiz hipotezleri önyargilariniza alet etmeyin:) karsi insanin elestirileri baskasi tarafindan elestirilebilir. ama onun benligine hakaret ederse elestirisinde iste o orada düsünce   degil düsmanliga kesilmis olur:) bazilarinin amaclari düsüncelerini kabul ettirmek oldugunda inanin icler acisi bir duruma düsüyoruz. düsünceyi kabul ettirme degil. o düsüncelerin evrensel ahlak evrensel düzen süzgecinden gecirerek dogru olan yanlis olani göstermektir bence. böyle belkide en önyargili oldugunuz düsünceden bile cok güzel bilgilen yasantilar edinerek isinize yarar birikimler elde etmis olursunuz. böylece bir kisi degil herkes kazanmis olur. kisaca biz yani muridler kazanmis olur..

    dipnot: hitlerin yahudi soykırımı yaptiga falanda inanmiyorum. bazi celiskiler var okudugum arastirdigim seylerin icinde. bu isin baska boyutlari var eminim.


    -----------------------------
    fühlerin en büyük hedeflerinden biride musevileri dünyadan kazımaktı masonlara düşmandı lojaları hep kapattırdı yahudi ve masonları katletti tapınak şovalyeleri diye bilinen batikan köpeklerinide tanımadı ve onlarıda düşman ilan etti adam dünya düzenine karşı çıkan herkese düşmandı ama başaramadı bu şerefzizler yönetimi ele aldılar ve dünya şimdi bu halde hala neyi görmek istemiyorsunuz anlamıyorum
    -----------------------------

    anliyorum anladimda. hitlerin gerceklestirmek istedigi idolojileride anladim. ammavelakin yapmak istedigi seyin gerceklesme olasiligi  belkide hic yoktu. tamam dünyanin bircok yerinden ibrenin kendisine yani almanyaya yönelmesini bir nebzede olsa sagladi. ama kazansaydi. simdi soykırım filan demeyeceklerdi. hatirla yahudiler dört bir yandan kacirildilar. cogu dünya ülkelerine dagildilar. simdi heryerdeler. yahudiler her zaman siyonist bir düsünceye sahip olduklarindan dünyanin olusumunda bile kendilerini baligin basi zanneden bu millet. tüm siyasetini politikasini ekonomisini bu siyonistlige adayarak yaptilar. kavgam kitabinda yazildigi gibi 2,. dünya savasindan önce dahi yahudilerin zengin oldugu her kolda elleri oldugu. her yönetimde mutlaka bu siyonistlerden oldugu yaziyordu. etrafimiza söyle bir baktigimizda cok degisik sekilde millet olarak görmesekte inanc olarak yahudilerin gercekten fazla oldugunu anliyabiliriz. türk yahudileri. amerikan yahudileri. macar yahudileri. avusturya yahudileri. misir yahudileri. arap yahudileri. polonya yahudileri. yani dikkat et bak hepside dinen kendilerini siyonistlige adamis farkli milletler hep. adamlar halklarina yedirmisler siyonist düsünceleri benimsetmisler. yahudi isen siyonist düsüneceksin yoksa yahudi degilsindir hesabi. onun icinde yahudileri ne kadar katledersen katlet bitmezdi. milletce göremezsen bile inanis bazinda o kadar cok var ki. kökünü kazisan kazidigin yerden baskalari biter.

Toplam Hit: 14129 Toplam Mesaj: 133