Şu Almanların Terbiyesizliğine Bakın...
-
ben onu bunu bilmem cocugun s*ki çok kerametli 3 ülkeyi karıstırdı aq :) Kız kaşarsa cocuk ne yapsın aq.
-
alman teknolojisini tartışmaya gerek yok 2. dunya savasından sonra taş ustunde taş kalmamıstı almanlarda fakat 50 yılda kendılerını toparladılar belkı bızde gırseydık daha ıyı olabılırdık dostum sonuc su almanlar bızım her zaman dostumuzdur
-
fmk bunu yazdı:
-----------------------------
senin ülkenede almanlar gelse yerleşse alman mahalleri kursalar her yere kilise dikseler senin örf ve adetlerine ters düşseler piyasayı öldürseler onların yüzünden işsiz kalsan anarşi yapsalar toplu olarak türkleri türkiyede dövseler sende kendi ülkende alman düşmanı olurdun olaya objektif bakın bence adamlar haklı dağdan gelip bağdakini kovmayalım bu arada bakın tarihe almanlar asla bize düşman olmamıştır en kötü günümüzde dahi yanımızda olmuşlardır böyle bır dostu 2. dünya savasında biz sattık asıl hayınlıgı bız onlara yaptık buna ragmen hala bıze dostlardır.
valla fmk helal olsun sana almanları da dost edindin ya helal olsunyaw onlar bir türkün adına bile tahammül edemiyorlar sen ne diyorsun böyle
ey türk titre ve kendine gel
yapma gözünü seveyim
hayal....
-
onların ben a.q zaten.
-
hayal bunu yazdı:
-----------------------------fmk bunu yazdı:
senin ülkenede almanlar gelse yerleşse alman mahalleri kursalar her yere kilise dikseler senin örf ve adetlerine ters düşseler piyasayı öldürseler onların yüzünden işsiz kalsan anarşi yapsalar toplu olarak türkleri türkiyede dövseler sende kendi ülkende alman düşmanı olurdun olaya objektif bakın bence adamlar haklı dağdan gelip bağdakini kovmayalım bu arada bakın tarihe almanlar asla bize düşman olmamıştır en kötü günümüzde dahi yanımızda olmuşlardır böyle bır dostu 2. dünya savasında biz sattık asıl hayınlıgı bız onlara yaptık buna ragmen hala bıze dostlardır.
valla fmk helal olsun sana almanları da dost edindin ya helal olsunyaw onlar bir türkün adına bile tahammül edemiyorlar sen ne diyorsun böyle
yapma gözünü seveyim
hayal....
-----------------------------ön yargılı davranma senın kac tane alman tanıdıgın varkı ve tarihine bak canakkale destanını yazarken almanlardan cok yardım aldık bırde bana dıyecekler eskı olaylarda turkllere saldırdılar dıye antalyada kac alman kızının ırzına zorla gecıldı bılıyormusun üç beş şerefsizin yaptığını tüm ulusa biçmemek gerekli
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Bence alman Genç haklı olayı bilmeden yargılamayın
fmk dan sonra sen demi alperbizim neden ekonomik yönden dışa bağımlı olduğumuz
anlaşılıyor sizin gibi zihniyetler yüzünden bir yahudi kadar olamıyoruz valla
yahudiler bir avuç kadar ama ekonomik yönden bize 5 basarlar
neden mi??
bizim gibi değiller birbirlerine bağlılar
biz yazık ki yazık
hAyAl........
-
dip not : hitler çok iyi bir turk dostudur
-
fmk bunu yazdı:
hayal bunu yazdı:
-----------------------------fmk bunu yazdı:
yapma gözünü seveyim
hayal....
-----------------------------ön yargılı davranma senın kac tane alman tanıdıgın varkı ve tarihine bak canakkale destanını yazarken almanlardan cok yardım aldık bırde bana dıyecekler eskı olaylarda turkllere saldırdılar dıye antalyada kac alman kızının ırzına zorla gecıldı bılıyormusun üç beş şerefsizin yaptığını tüm ulusa biçmemek gerekli
----------------------------
benim alman tanıdığım yok evet zaten bir almanada ihtiyacım yokunutmaki ne kadar iyi olursa olsun her millet kendi milliyetçiliğini yapar
onların amacı ne sence bizimle dalga geçer gibi bu ne neyse ya.. binkere şükür türk ve müslümanım
HaYaL....
-
şimdide hitlerimi savunuosn_?
-
Fuckara bunu yazdı:
şimdide hitlerimi savunuosn_?
-----------------------------ağzına sağlık valla biri hitleri savunur biri almanları işte
bizim türkiyedeki
türkler
atalarımız çanakkale de
karsta
sarıkamışta ne için savaştı şimdi ise HaYal....