folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Tahribat Türkçe Konuş" Kampanyası

"Tahribat Türkçe Konuş" Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

konuşmaya dikkat etmek mi?hem yazılanları gtünden anlayıp,milliyetçiliğe bağlarak bunu yazıcaksın 

' Dükkanın önünü kapamayın amk, Türkçeyi beğenmeyen gitsin böğürsün ne bok yiyosa yesin, '

hemde dikkat et diyeceksin.vereceğim cevap çok açık.hasiktir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    WebCrow bunu yazdı:
    -----------------------------
    cold-m4 bunu yazdı:

Triumph bunu yazdı:
    cold gece gece oran buran oynamasın.Bir sitenin gazına gelerek kampanya başlatıyorsun tepki alınca da artis artis konuşma.Türkçeyi savunuyorum ayağı yapma önce soyismindeki nothing kelimesi ile nickini değiştir.

onu da yapıcam merak etme, ayrıca konuşmalarına dikkat et.

yaptığım kampanya Türklük adına olan bir kampanya, buna tepki veriyosan senden kaynaklanan bir sorun var demektir.

hala kampanya diyorsun. tam tarih ver ya da tdk yı aç kampanyanın anlamına bak.

hocam lafım sana değil, seni az çok tanıyorum biliyosun.. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

konuşmaya dikkat etmek mi?hem yazılanları gtünden anlayıp,milliyetçiliğe bağlarak bunu yazıcaksın 

' Dükkanın önünü kapamayın amk, Türkçeyi beğenmeyen gitsin böğürsün ne bok yiyosa yesin, '

hoca sen konuyu başında götünden anlamışsın sonra götünden yazmaya devam ediyosan ben ne yapayım? konunun amacını anlayamadınız ki daha.. hala imla hatası yok cümle düşüklüğü bilmemneden bahsediyosunuz..

orda da genelde kullanılan bir tabiri kullandım, işimize engel olmayın manasında.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anisiz59
    anisiz59's avatar
    Erkek

güzel düşünmüşsün iyi düşünmüşsün de klavyenin başına geçince gerek noktalamalar gerek büyük küçük harfler gerekse türkçe sözcük seçimi istediğimiz gibi olmuyor..

örnek veriyorum

-----slm

-----nbr

tabii bir de kullanacağımız türkçe kelimeler var mesela bazı kelimeler çok güzel cuk oturuyor ama bazıları da zorlama oluyor olarak karşılasa bile bizi yoruyor , ama  bu konuya dikkat çekmen güzel...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    saygılar destekliyorum abi ama kampanya yuvası olur burası yakında. millet paso kampanyalı başlık mı açıyo nedir?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    saygılar destekliyorum abi ama kampanya yuvası olur burası yakında. millet paso kampanyalı başlık mı açıyo nedir?

en son bi ağaçlandırma ile ilgili konu vardı benim bildiğim, onu da sonuna kadar destekliyorum..

hocam tahribat yapmazsa böyle şeyleri kim yapacak başka :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    abi çok saçma geldi bana :| tamam email demeyiz eposta deriz de egönderi nedir ya :| mesajda demicez sanırım gönderi,ileti filan dicez ? peki hepsine bişey bulduk diyelim. dilimize yabancı dilden geçmiş tonla kelime var. birini değiştirdik,ikisini değiştirdik,onunu değiştirdik. eee ? kaldırgaçlı götürgeç gibi mal mal şeyler çıkar sonra ortaya :S ben mesaj yazarken bi yandan icimden söleyerek yazıyorum :D doğal olarak mesaj yazarken "email yazdım dur silip egönderi yazim." gibi bişi diceimi sanmiyorum. uzatmaya gerek yok sanırım. ben yokum. var olana da mani olmam :|

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

f1kr3t bunu yazdı:
    abi çok saçma geldi bana :| tamam email demeyiz eposta deriz de egönderi nedir ya :| mesajda demicez sanırım gönderi,ileti filan dicez ? peki hepsine bişey bulduk diyelim. dilimize yabancı dilden geçmiş tonla kelime var. birini değiştirdik,ikisini değiştirdik,onunu değiştirdik. eee ? kaldırgaçlı götürgeç gibi mal mal şeyler çıkar sonra ortaya :S ben mesaj yazarken bi yandan icimden söleyerek yazıyorum :D doğal olarak mesaj yazarken "email yazdım dur silip egönderi yazim." gibi bişi diceimi sanmiyorum. uzatmaya gerek yok sanırım. ben yokum. var olana da mani olmam :|

fiko ben kalkıp da Atatürk ün yaptığı gibi devrim yapalım demiyorum ki, gücümüz yettikçe dilimize sahip çıkalım diyorum..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

f1kr3t bunu yazdı:

fiko ben kalkıp da Atatürk ün yaptığı gibi devrim yapalım demiyorum ki, gücümüz yettikçe dilimize sahip çıkalım diyorum..

abi genel olarak yazarız tamam. "okay" demeyiz "tamam" deriz. "eet" demeyiz "evet" deriz ama senin dediğin gibi (özellikle takıldım cünkü garip geldi) egönderi ve türevleri olan kelimeleri ben yazarken kendime gülerim ak :|

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    e-gönder değil e-posta.
    direk köküne indirmemize gerek yok olayı hja öyle de olur ama o zaman kimse kabullenmez o yüzden hafifletiyoruz biraz.
Toplam Hit: 24135 Toplam Mesaj: 174