TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
samuray gel hoca. yapma etme kıyma bu millete Ç:)
beyler ciddiyet istiyorum geliriz gelcem deyip gelmeyenler oluyor gelecekler özel msj la bildirsin arkadaşlara bi şekilde ulaşsın ona göre ayarlansın.
paraları kimde topluyorsunuz şimdi Anadolu ve avrupa yakasında : kadıköy, kabataş, vs buluşma yerlerinde 1 kişi para toplama görevini üstlensin ona göre et alınsın kaç kişiyse artık. köfte et birde sucuk tavuk nasıl yapılacağını birisi düzenlesin. biliyoruzki adalarda fiyatlar el yakıyor. sonra kazık yemesin kimse :))
et sucuk bahane ; muhabbet şahane :P
-
TR_ip (-ne) yide ekle enis o da geleceğim dedi
-
bende geliorum büyük ihtimalle protesto yla gelicem kendisi amasyadaymış ailede birisimi ne rahatsızlanmış ama gelio büyük ihtimal cuma günü istdeymiş :S benide yazın listeye
-
excalabilir tamamladınmı düzenlemeleri_?
ha birde eczaneci bi müridiye vardı onada sordunuz mu:)
-
ooo 40 kişi olmusuz :)
liste bile cok kalabalık duruyo
ha gayret cebitten kalabalık olcaz xP
-
şimdi herkez isteediği yerden gidebilir yazmışsınız yaa.Bizim kaçta Adada kaçta boğada olucağımızı bi şeyettirir misiniz ?
-
sabah mümkün olduğu kadar erken...mesela 8 gibi...kabataşdaki tayfa buluşsa tam süper olur...
gelecekler listesi tam oldugunda bineriz kabataş'dan...
tabi herkesin fikrinin alınması gerekir diye düşünüyorum...
ama bence 8 en ideal saat..
kadıköy tayfasıda 7.45'de bogada buluşup iskeleye iner...bizler binerken ararız aralarından birisini..biniyoruz deriz...
-
o kadarda erken olmasın yaw. ben en erken 9 buçukta istanbul'da olacam. dahada haydarpaşadan o boğanın oraya gidecem.
-
diyelim ki sen 9.3^0'de ist'da oldun...sonra boganın oraya gittin saat oldu 9.45...
10'da buluşma kararı alndı..
millet 10.30!a kadar toparlandı...
vapura 11'de binilir...
12'de ada'da olunur :S
ne anlaşılır bu piknikden?
ama hocams en biraz daha erken gelirsen iyi olur...1 saat erken gelsen ucu ucuna yetişirsin gibime geliyor :)
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
o kadarda erken olmasın yaw. ben en erken 9 buçukta istanbul'da olacam. dahada haydarpaşadan o boğanın oraya gidecem.
-----------------------------ajan abü sen sabah 5 te bin trene yaw =) erken yat biraz :)
sonra gebzeye gelince inersin :|
burdan banliyö ike akarız grupcana :)
edit : biz kadköy bogada 8 30 gibi olabiliriz ancak :D en erken bu kdr :D