TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
tyler dai geliosa bende geliom
daha biz onunla PUB a gidecez demi
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------tyler dai geliosa bende geliom
daha biz onunla PUB a gidecez demi
-----------------------------
ooooodaayi biizi discoya götür
daayi biizi discoya götür
daayi biizi discoya götür :D
-
ulan hafta içi yapın buluşmayı ayrıca bensiz ada buluşmasımı olur ilk ada buluşmasının düşünürleri fistanla sizi kınıyoruz sonra kaptan olmadan kim yakcak mangalı hoş o zmanda ben yakmıştım ya neyse :D
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------ulan hafta içi yapın buluşmayı ayrıca bensiz ada buluşmasımı olur ilk ada buluşmasının düşünürleri fistanla sizi kınıyoruz sonra kaptan olmadan kim yakcak mangalı hoş o zmanda ben yakmıştım ya neyse :D
----------------------------bi gün okula gitme sende inekmsin nesin aq gerci 89 ortalamdan bahsediodun sen dimi ?:B
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------ulan hafta içi yapın buluşmayı ayrıca bensiz ada buluşmasımı olur ilk ada buluşmasının düşünürleri fistanla sizi kınıyoruz sonra kaptan olmadan kim yakcak mangalı hoş o zmanda ben yakmıştım ya neyse :D
-----------------------------la olm sen o mangalın sadece çakmaığını çakmıştın ben tutuşturmuştum yelleyende bendim hatta :D bilmem hatırlıyormusun :D
"""""he birde neredesin la sen ben merkez kütüphanedeyim işin yoksa takılak :D birde la olm camdan bakıyom dışarısı bıcır bıcır :D""""
-
Oğlum zaten sorun orda devamsızlıktan kalacam sonra cuma günü geliyorum 10-15 gün istteyim görünüşe göre 1 gün daha uzayacak wert olm sınav var 1de sonra olabilir
-
Chaoser bunu yazdı:
Oğlum zaten sorun orda devamsızlıktan kalacam sonra cuma günü geliyorum 10-15 gün istteyim görünüşe göre 1 gün daha uzayacak wert olm sınav var 1de sonra olabilir
-----------------------------benim işim 2 den sonra yav neyse olmayacak herhalde neyse konuyu dağıtmayalım birde buluşma mevzusuna döndek :d
la birde bursa buluşması yaparsanız bana süleyin la 2 oldu ben bursada değilken oluyor uyuz oldum :d
-
Chaoser bunu yazdı:
----------------------------geliosun yani :)
iyi ya güzel oldu
senle bi ada daha yapalaım, mustafayıda çağr:D:D
-
la ganimet gelsin aslında geçen seferki herşeyi ona borçluyuz anasını satayım ol olmasaydı mangal felan yapamazzdık farkındasınız demi bir chaoser sende fistanı arasana oda gelecekmi
-
Lan Enis beni niye unuttun ak :|
yaz benide bakam .. Gelirim İnş :)