TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------biz kadın erkek ayrımı yapmayız herkesle takılır havamıza bakarız
şmdiye kadar her buluşmaya gelmişimdir müridelerde gelmiştir bi problem olmamıştır.
mal mal konuşmayın :D
-----------------------------mal mal konusan yok sen keyfine bak hoca...
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------biz kadın erkek ayrımı yapmayız herkesle takılır havamıza bakarız
şmdiye kadar her buluşmaya gelmişimdir müridelerde gelmiştir bi problem olmamıştır.
mal mal konuşmayın :D
-----------------------------
toto$ rahat dur :D banlanma sakın :F konuyu editliceksin Ada bulu$masindan sonra sınırsız banlansanda olur :F farketmez jajaja -
ve bu kadar kız muhabbetinden sonra bombayı patlatıyorum :B
gelenlerden bir talihli belirlemişler bu talihli kim bilmiyorum şahsen :| sır gibi tutuluyo :B
özellikle enis bu anı bekliyomuş :C ağaca çırpacaklar şanslı talihliyi :B kaskınızı falan alın gelin :B
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------ve bu kadar kız muhabbetinden sonra bombayı patlatıyorum :B
gelenlerden bir talihli belirlemişler bu talihli kim bilmiyorum şahsen :| sır gibi tutuluyo :B
özellikle enis bu anı bekliyomuş :C ağaca çırpacaklar şanslı talihliyi :B kaskınızı falan alın gelin :B
uçan kaleci öyle şahsiyetli şahsiyetli konuşma bu talihli sende olabülürsün bunu unutma :D -
rEfLeX bunu yazdı:
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------ve bu kadar kız muhabbetinden sonra bombayı patlatıyorum :B
uçan kaleci öyle şahsiyetli şahsiyetli konuşma bu talihli sende olabülürsün bunu unutma :D
-----------------------------Olm dev gibi herif kim kaldıracak onu
-
Chaoser bunu yazdı:
sen merak etme oo ne kadar dev gibi olsa bizim çocuklar onu -
Chaoser bunu yazdı:
rEfLeX bunu yazdı:
Zokoro bunu yazdı:
uçan kaleci öyle şahsiyetli şahsiyetli konuşma bu talihli sende olabülürsün bunu unutma :D
-----------------------------tabiki ben :|
-
ed_a bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------aklıma manyak bişi geldi
gelen müridEler börek çörek fln yapsa olmaz mı mükemmel olur be :)
ben çok beceriksizimdir =) öyle marifetlerim yoktur.ailemde şehir dışında anneme de yaptıramam=) ama market pastane vs.alırım:P
eh naapalım market pastane vs. al bari :) -
tyler dayımla tenhalarda takılıcaz biz yanaşmayın bize :P
turtle_scorpion'a söyledim sizi iskeleden uğurlayabilirmiş belki börek çörek te getirir :B
ayrıca bu akşam bi konuşma yapalım bence :)
-
ben bi arkadaş getirmeyi düşünüyorum ama gelmeyebilir çalışıyo.
cuma işe gitmeyeceğim cumartesi sabah kartalda 9,30 da sınava gireceğim 12 de çıkıp 1 deki kursa yetişeceğim 4de işe gidip gece sabaha kadar çalışacağım sabah işten çıkıp adaya gelmeyi düşünüyorum bisikletimi getirme durumu %5 ordan kiralırım artık:) yemekte yapamayacağım
ben bile böyle bi durumda gelmeyi göze alırken karnım ağrıdı götüm ağrıdı gibi bahaneler bulmayın gerçi herkesin işi vardır ama cumartesi gecesi çalışmıycam valla isterseler işten atsınlar :))
truimp hoca merak etme herkes napacağını bilir.. adada 2 kilo köfte 80 ytl :) burası tarikat değilmi :)) hep beraber hamlaşırız fazla almamaya dikkat edin sonrasında israf olabiliyor artıyor yani. ekmekle su içecek çok alın