TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------tamam amk sabahın köründe başıma bişey gelmez inş. :p
bide alan kişi kim :D kime vercem :p
-----------------------------abi sen önce gebzede in biz alalım seni dayi sen ben akarız banliyö ile sonra gelicekler varsa binicemiz trenin geçecegi yerlerdeki saatleri yazarız :D
en arka vagonda olcaz zaten... ordan gelecekler en arka vagona gelir topalnırız trende :D haydarpaşada defucktor bizi karşılar h.paşada ordan boaya akarız
-
Gidemedinizmi adaya bi türlü ?(: 40 olmuş hit yapmışınız
-
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------
gidemedik gidioruz sende gelsene kaçtır aklımdasn çaarcam unutuorm :D gerçi özel davetiyeye gerek yok :P forumda 4o sayfalık bi konu var :F -
beyler artık şu işi adam gibi konuşalım avrupadan gelenlerle anadoludan gelenler kadıkoyde buluşalım sonra kadıkoyu iyi bilen birileri ile gidip bi market bakkal vs ne boksa ordan alışverişi yapalım sonra ver elini adalar işde bu kadar basit kadıkoy boğa heykeli sanırım en iyisi
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
kotusirine bunu yazdı:
gidemedik gidioruz sende gelsene kaçtır aklımdasn çaarcam unutuorm :D gerçi özel davetiyeye gerek yok :P forumda 4o sayfalık bi konu var :F
Güzel olurdu gelmek ama içkili oratamda bulunamam size iyi gezmeler. bidahakine kızlarla buluşma yapacaz Greycels söz verdi. (: Müride toplantısı :P -
düzenlendi
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------kotusirine bunu yazdı:
ExcaliburTBT bunu yazdı:
kotusirine bunu yazdı:
gidemedik gidioruz sende gelsene kaçtır aklımdasn çaarcam unutuorm :D gerçi özel davetiyeye gerek yok :P forumda 4o sayfalık bi konu var :F
Güzel olurdu gelmek ama içkili oratamda bulunamam size iyi gezmeler. bidahakine kızlarla buluşma yapacaz Greycels söz verdi. (: Müride toplantısı :P
-----------------------------biz içip içip millete saran tiplerden deqiliz be bacım :B
----------------------------- Yok yanlış anlamayın prensip meselesi.(: -
qaMbLer bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------tamam amk sabahın köründe başıma bişey gelmez inş. :p
-----------------------------abi sen önce gebzede in biz alalım seni dayi sen ben akarız banliyö ile sonra gelicekler varsa binicemiz trenin geçecegi yerlerdeki saatleri yazarız :D
en arka vagonda olcaz zaten... ordan gelecekler en arka vagona gelir topalnırız trende :D haydarpaşada defucktor bizi karşılar h.paşada ordan boaya akarız
siz niye benim bindiğim trene binmiyorsunuz? dayıyla bu akşam denk gelirsek konuşuruz. ben gebze'de inmem. direk haydarpaşa'ya devam. -
ajan1111 bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
siz niye benim bindiğim trene binmiyorsunuz? dayıyla bu akşam denk gelirsek konuşuruz. ben gebze'de inmem. direk haydarpaşa'ya devam.
lan ne kadar kaprislisiniz :)
Siz beraber gitmeyin :P
haydarpasada bulusun :) -
Ben anneme bişeyler yaptırcam , İçkide içemem bira sevmiyorum midemi bulandırıyo , rakı çarpıyo , votka sızdırıyo :D Bişi sorcam yanıma ne kadar para almalıyım malum öğrenciyiz =)