TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
gelebilme ihtimalleri içerisine girmiş bulunuyorum. eğer cumartesi mesai sokarsa şef nanayı yedik. dua edin öyle bişey olmasın kalmayacağım ama zorlarsa ...
mesai olursa sabah tuzladan ağrı gelirim uykulu uykulu :(
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------gelebilme ihtimalleri içerisine girmiş bulunuyorum. eğer cumartesi mesai sokarsa şef nanayı yedik. dua edin öyle bişey olmasın kalmayacağım ama zorlarsa ...
mesai olursa sabah tuzladan ağrı gelirim uykulu uykulu :(
-----------------------------
sensiz olmaz :S ada biliosun dimi :D herzamanki gibi tam teşekküllü gelirsen seviniriz :p -
lordvader89 bunu yazdı:
sensiz olmaz :S ada biliosun dimi :D herzamanki gibi tam teşekküllü gelirsen seviniriz :p
-----------------------------bisikleti getirmeyeceğim malesef tekerleri inmiş cumartesi günü fırsatım olmayacak şişirmeye. yemekte getiremeyeceğim.
gitar getirecek olan arkadaş gitarını getirsin eğlendiririm ben sizi :) sanırım etraf kilise kaynıyo bbğüyük adada geçenki terkidiyarda kilisede çocuklar ağlıyordu bağıra bağıra korktum valla. kilisenin arkası uçurum birde. salatalık domates meyva suyu getirmeye çalışacağım peynirle zeytinde yanında :)
-
beyler bugun okula gitmedim :D gelebilme ihtimalim düşebilir :B babamla kavga edersem :B keisn gelemem :D ona göre :D
-
BİM de alkol yok gencolar alkole asılcaamız için daha düzgün bi market bulmak lazm :B zannımca neyse bu ak$am konu$uruz artk olmadı isteyenler adaya akar isteyende bizle alı$veriş yapp öyle akar. biz kadıköyde olcaz çünki sakaryadan gelen gayjan1111 i alacaz :B
Edit : Gambler ne kadar üzüldüm bilemezsin ühühühü :D :P -
lan gaycalibur :p kesin bi saat belirleyin ona göre trene binecez.
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------05:30
08:16
Sen buna bin gayjan :B 8:20 de haydarpa$ada ol :B biz seni alacaz -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------05:30
08:16
Sen buna bin gayjan :B 8:20 de haydarpa$ada ol :B biz seni alacaz
çok alıcı gördüm seni :D Geleni geçeni aliosun :| beni de alsana h.paşadan :| :D -
biz degil defax alsın daha yakın :D
edit : beyler akşam konuşmaya katılmak isteyen varsa saaat 9 da msn de olun :))
-
tamam amk sabahın köründe başıma bişey gelmez inş. :p
bide alan kişi kim :D kime vercem :p