TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
skandal bunu yazdı:
-----------------------------
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------baba bende çatır çatır kaşınıyom deli olcam gece hiç uyuyamadım..bence karıncaların saldırısına ugradık toplu şekilde ölmeyelim.
:) sizin çok kötümüş yaa ben kaşınmıyorum sadece kızarıklar var. bol bol suyla yıkayın.Bişey olmaz karınca değilse altı üstü kenedir... ondada hemen ölmüyosunuz yavaş yavaş, daha zamanınız var yani :))
skandal çok teşekkür ederim içimi ferahlandırdın :D bence de kenedir -
masum masum uyurken bira şişesiyle komple düzenlemeye çalışan zihniyetin ifadesini ayrıca alıcam
bide o böreklerden de yiyemedim açlar ordusu saolsun :|
sarmalardanda bitanecik :(
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------masum masum uyurken bira şişesiyle komple düzenlemeye çalışan zihniyetin ifadesini ayrıca alıcam
Bırak bu i$leri 3 efes dark devirdin sızdın :B bide diosn komplo :| -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------masum masum uyurken bira şişesiyle komple düzenlemeye çalışan zihniyetin ifadesini ayrıca alıcam
Bırak bu i$leri 3 efes dark devirdin sızdın :B bide diosn komplo :|
ulen tam dalıcam pısır pısır bişiler dolaşı etrafımda dedim heralde martıdır. gözümü bi açtım 2 tane topiş birinde foto mak. öteki bira şişesiyle açı yakalamaya çalışıo hipbneler sizi :D -
yaw herkez kaşınıyo bende bi şey yok noldu ki size anlamadım :)))
-
ulan hızımı alamadım at bokuna bastım kaydı bisiklet kaptana fena çarptım bi baktım tüm tbt gülüyo ne gündü be :)
-
Demodor bunu yazdı:
hocam dün eve geldiimden beri kaşınıyorum hala kaşınıyorum vücuudum kıpkırmızı :D iştyerinde uyuz muamelesi görmeye başliyorum yavas yavas :D acil bi çözüm buln :D yoksa işler fena ya gidio :D -
TR_ip bunu yazdı:
Demodor bunu yazdı:
hocam dün eve geldiimden beri kaşınıyorum hala kaşınıyorum vücuudum kıpkırmızı :D iştyerinde uyuz muamelesi görmeye başliyorum yavas yavas :D acil bi çözüm buln :D yoksa işler fena ya gidio :D
valla anlamadımki size ne oldu neden kaşınıyonuz :)kaşınan yerlere pudra sür belki bi faydası olur kaşıntıyı alır :)
-
lan hack sitesini piknik sitesi yaptınız ya helal olsun size :@
bende gelmek istiyooomm :( ühühühüh :(
-
harbi lan nie ka$ınıounuz uyuzlar :B
bnde öle kaşınma yok ama :D en son ayrıldıktan sonra
wert ben dayi Penis ibosoft u bindirmek için arabaya :B kadıköyü tavaf ettik resmen :B ido ya gidioz yok acentalara gidioz yok fln :B o zmn cok yürüdük :B
cok güzel bi gündü gerçi ağaça vurma olayını falan kacırdım WER toto$unu almaya gittimden dolayı insan benide beklerdi :(
vapurda burnumn kanadı giderken ucan İNEK EXCA dirsegiyle burnumu kırdı ebemin mını tersten gördüm resmen :B
turatmı$ esat kafayı bulmus denize dogru gidioz piskeletle bi elindede telefon öle biraz daha gitsek parcalarını toplucaktık :B
kaptan 2 tane ho$ cd dagıttı :B ajanınkinde gözüm kalmı$tı kırılmı$ :D