TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
beyler benimde sınawlar war pazartesiden we kalabilitem yüksek bu yüzden gelebilitem düşük ama yinede ayarlamaya çalıscam..parada yok ama bakcaz olmadı procan yardım etcek sonuç olarak kesin deil gelmem..satıs deil...
-
Kaç sayfadır bi stratejik çözümleme yapamamıssınız :) Simdi biz avrupa yalasında 3 kişi aynı yerde oturyoz burdan cıkıp eminönune ordan adaya gidecez artık vapurda degil adada karsılarız.Ama adanın neresinde adada gidelecek yer belli mi ismi cismi varmı ? Birde ben börekle çörekle ugrasamam alırım bi kucuk rakı gelirim.Olmadı hazır köftesidir kanadıdır bilumum mangal kayıntısı olur.Yada iki grup olsun biri kuruyu alsın digeride sulasın.
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
Kaç sayfadır bi stratejik çözümleme yapamamıssınız :) Simdi biz avrupa yalasında 3 kişi aynı yerde oturyoz burdan cıkıp eminönune ordan adaya gidecez artık vapurda degil adada karsılarız.Ama adanın neresinde adada gidelecek yer belli mi ismi cismi varmı ? Birde ben börekle çörekle ugrasamam alırım bi kucuk rakı gelirim.Olmadı hazır köftesidir kanadıdır bilumum mangal kayıntısı olur.Yada iki grup olsun biri kuruyu alsın digeride sulasın.
Hoca ne tarafta oturuosunuz ? Bizde reflexle fln bahçelievlerden eminönne akacaz orda dier avrupa yakası elemanları fln bulu$caz ordan beraber kadıköye kadıköydeki ekiple alı$veriş yapp adalar vapuruna binecez :B İDO iskelelernn orda oluruz saati tam belli edemedik kriz masası olu$turcaktık reflex v detravestix lavukları kayp oldu $uan :B o sebbten yarın TAM ve NET saati hareket planını ilk mesaja kastırırız :B -
içki içenler olacaktır lakin ben bisikletle tur atıyo olacağım o zamanda yada meyva suyumu içeceğim yada uyurum. uzakta olabiliniyor yuani:N
adaya vardığınızda sağ tarafta bi yerde toplanın topluluk oluşturun...
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
BAAL bunu yazdı:
Hoca ne tarafta oturuosunuz ? Bizde reflexle fln bahçelievlerden eminönne akacaz orda dier avrupa yakası elemanları fln bulu$caz ordan beraber kadıköye kadıköydeki ekiple alı$veriş yapp adalar vapuruna binecez :B İDO iskelelernn orda oluruz saati tam belli edemedik kriz masası olu$turcaktık reflex v detravestix lavukları kayp oldu $uan :B o sebbten yarın TAM ve NET saati hareket planını ilk mesaja kastırırız :B
-----------------------------Beylikdüzü,yani biz gelene kadar siz çoktan aleme baslarsınız bu yüzden siz ne alıp vereceginize karalastırın sonra burya ekleyin bizde ona göre acıkları kapatıp takviye yaparız.Yarına kadar hersey bi netleşsin bizde ona göre bi plan yaparız.
-
Ulan çok isterdim gelmeyi ama 2 gün sonra buluşma oooo çok erken walla keşke daha geç olsaydı :(
-
42 sayfa mesaj var ama siz buluşamayacaksınız :):)
İyi eğlenceler
-
beyler uzatmayın herşey konuşuldu şimdi.birazdan bilgi verilcek sizlere ilk sayfada yazılcak
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------42 sayfa mesaj var ama siz buluşamayacaksınız :):)
İyi eğlenceler
yarın herşey belirlenir . voleybol topuda getirin.
-
evet voleybol topu iyi fikir=)