folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride

TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek
    beyler benimde sınawlar war pazartesiden we kalabilitem yüksek bu yüzden gelebilitem düşük ama yinede ayarlamaya çalıscam..parada yok ama bakcaz olmadı procan yardım etcek sonuç olarak kesin deil gelmem..satıs deil...

dil, kültür, renk değil..emektir yüce olan..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Kaç sayfadır bi stratejik çözümleme yapamamıssınız :) Simdi biz avrupa yalasında 3 kişi aynı yerde oturyoz burdan cıkıp eminönune ordan adaya gidecez artık vapurda degil adada karsılarız.Ama adanın neresinde adada gidelecek yer belli mi ismi cismi varmı ? Birde ben börekle çörekle ugrasamam alırım bi kucuk rakı gelirim.Olmadı hazır köftesidir kanadıdır bilumum mangal kayıntısı olur.Yada iki grup olsun biri kuruyu alsın digeride sulasın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kaç sayfadır bi stratejik çözümleme yapamamıssınız :) Simdi biz avrupa yalasında 3 kişi aynı yerde oturyoz burdan cıkıp eminönune ordan adaya gidecez artık vapurda degil adada karsılarız.Ama adanın neresinde adada gidelecek yer belli mi ismi cismi varmı ? Birde ben börekle çörekle ugrasamam alırım bi kucuk rakı gelirim.Olmadı hazır köftesidir kanadıdır bilumum mangal kayıntısı olur.Yada iki grup olsun biri kuruyu alsın digeride sulasın.

Hoca ne tarafta oturuosunuz ? Bizde reflexle fln bahçelievlerden eminönne akacaz orda dier avrupa yakası elemanları fln bulu$caz ordan beraber kadıköye kadıköydeki ekiple alı$veriş yapp adalar vapuruna binecez :B İDO iskelelernn orda oluruz saati tam belli edemedik kriz masası olu$turcaktık reflex v detravestix lavukları kayp oldu $uan :B o sebbten yarın TAM ve NET saati hareket planını ilk mesaja kastırırız :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

içki içenler olacaktır lakin ben bisikletle tur atıyo olacağım o zamanda yada meyva suyumu içeceğim yada uyurum. uzakta olabiliniyor yuani:N

adaya vardığınızda sağ tarafta bi yerde toplanın topluluk oluşturun...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:

Hoca ne tarafta oturuosunuz ? Bizde reflexle fln bahçelievlerden eminönne akacaz orda dier avrupa yakası elemanları fln bulu$caz ordan beraber kadıköye kadıköydeki ekiple alı$veriş yapp adalar vapuruna binecez :B İDO iskelelernn orda oluruz saati tam belli edemedik kriz masası olu$turcaktık reflex v detravestix lavukları kayp oldu $uan :B o sebbten yarın TAM ve NET saati hareket planını ilk mesaja kastırırız :B

Beylikdüzü,yani biz gelene kadar siz çoktan aleme baslarsınız bu yüzden siz ne alıp vereceginize karalastırın sonra burya ekleyin bizde ona göre acıkları kapatıp takviye yaparız.Yarına kadar hersey bi netleşsin bizde ona göre bi plan yaparız.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Ulan çok isterdim gelmeyi ama 2 gün sonra buluşma oooo çok erken walla keşke daha geç olsaydı :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

42 sayfa mesaj var ama siz buluşamayacaksınız :):)

İyi eğlenceler 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    beyler uzatmayın herşey konuşuldu şimdi.birazdan bilgi verilcek sizlere ilk sayfada yazılcak

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    yakintakip bunu yazdı:

42 sayfa mesaj var ama siz buluşamayacaksınız :):)

İyi eğlenceler

yarın herşey belirlenir . voleybol topuda getirin.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ed_a
    ed_a's avatar
    Dişi
    evet voleybol topu iyi fikir=)
Toplam Hit: 152008 Toplam Mesaj: 586