TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
exca alkol içersen atarım denize seni ak :)
herke$e küfür saydırmaya baslıyon lan içersen videoya cekerim koyarım youtube ünlü yaparım amk :F -
exca. sana bi 70'liği içirelim sonra kendi haline bırakalım. tv'lerden düşmezsin hee :D
-
bende gelicem :|
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------tamam :/
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------Glaxoks bunu yazdı:
bende geleyim mi?
-----------------------------gelme =)
-----------------------------qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------bunu denize atin ak :D
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
DeFactorx bunu yazdı:
bende geleyim mi?
-----------------------------gelme =)
-----------------------------qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------bunu denize atin ak :D
-----------------------------lan yüzme bilmiom :|
-
Glaxoks bunu yazdı:
lan yüzme bilmiom :|
öl ak öl :D sende rahat bizde :D
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
jeah gençler yeni bir bulu$ma ile kar$ı kar$ıyayiz ikinci mesaji defactorx e bIrakıorm liste miste olayını o tutcak :F ya$landm artk. kadıköyde bulu$ulup vapurlaa büük adaya akmayı planlıorus. mangal yapcaz ( illaki pınar sucuk :B ) Sonracıma burgaz rakı makı alırıs en ucuzundan , vodkalar biralar bilmemneler öle işte (: a$$aamdaki mesaja tarihi saati vapur saatini hava durumunu bilmemneyi enis yazacak listeyide o yazacak :F takılcaz öle şimdilik bb ^^
-----------------------------yazdıklarından hiçbirşey anlamadım.
ekleyebilirsiniz beni. geçen sene heybeli ada süper olmuştu. bu sene erken değil mi ? bu seferde adayı 360 derece turlayabilme imkanı varmı ?
grey cells müridemizide çağırın umarım gelir. heybeliadadan gelenler bilir yemeğimi kendim getiririm orda almam bisikletimide kendim getiririm.
fistandantilusun gelmesini isterim. Kaptanın gelmesinide isterim. telefon numaralarına ulaşma imkanı varsa ulaşın. geçen seneki gibi olması ümidiyle...
bu konuya bakan bayan müridelere : hiç çekinmeyin geçen sene tek müride grey cels bisikletle 360 derece biz erkek olarak zorlandık öldük bi bakıma;
kendisi güreşçi mi ne yokuşları nasıl çıktı çok şaşırdım valla utandım bir an :))) bisikletim barakada tekerliklerini tazeletmem lazım.geçen seneki gibi tavuk getiremiyeceğim tavukçu arkadaşım işyerinde personel bölümünde şu an o yüzden malesef tavuklar parayla yine :))
buluşmanın en güzel yanı tanımadığımız insanlarla hoş sohbetler edebilmektir.
-
mümkün mertebede gelmeye çalışacağım :)
kim istemezki pınar sucuk yemeyi :)
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
jeah gençler yeni bir bulu$ma ile kar$ı kar$ıyayiz ikinci mesaji defactorx e bIrakıorm liste miste olayını o tutcak :F ya$landm artk. kadıköyde bulu$ulup vapurlaa büük adaya akmayı planlıorus. mangal yapcaz ( illaki pınar sucuk :B ) Sonracıma burgaz rakı makı alırıs en ucuzundan , vodkalar biralar bilmemneler öle işte (: a$$aamdaki mesaja tarihi saati vapur saatini hava durumunu bilmemneyi enis yazacak listeyide o yazacak :F takılcaz öle şimdilik bb ^^
-----------------------------yazdıklarından hiçbirşey anlamadım.
benim yazdıımı bırağ Defactorx in mesajini takip et sadece :) sen gel baya marifetliymi$sin :P geçen seneki ada ekibi öle dior :D
Listei defak kaşarı editlicek gelir ak$ama dooru