TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
Yalnız ben gebzede (kocaeli) oturuyorum. Bostancıya gidip ordan binsem olurmu. kadiköye gidip tekrar geri gelmek bana çok ters olur. Ben bostancı yada kartaldan binerim. adada buluşuruz olurmu...
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Fotoraf makinasi getirmeyi unutmayın gencolar :B herkes getirsin farklı açılardan makinalardan foto çekinelim bol bol
Getircem taktım pilleri sarj oluyo 2 dk bitmesin orda :D -
skandal bunu yazdı:
-----------------------------Yalnız ben gebzede (kocaeli) oturuyorum. Bostancıya gidip ordan binsem olurmu. kadiköye gidip tekrar geri gelmek bana çok ters olur. Ben bostancı yada kartaldan binerim. adada buluşuruz olurmu...
nasl kolayınıza geliorsa öyle olsn :D bulu$maya gelenlerden tanıdıın varsa telfnla ararsın eer yoksa pmden numaramı sallayayım :B -
skandal bunu yazdı:
-----------------------------Yalnız ben gebzede (kocaeli) oturuyorum. Bostancıya gidip ordan binsem olurmu. kadiköye gidip tekrar geri gelmek bana çok ters olur. Ben bostancı yada kartaldan binerim. adada buluşuruz olurmu...
-----------------------------bizde gebzedeniz canım :B istersen bizimle gel ne olcak kadıköye gidip ordan binecez tek basına sıkılırsın vapurda fln x)
pm den numaramı attı0rm :D msn imdie yazıorm eklersin aksam kararlaştırız :B
-
qaMbLer bunu yazdı:
skandal bunu yazdı:
-----------------------------bizde gebzedeniz canım :B istersen bizimle gel ne olcak kadıköye gidip ordan binecez tek basına sıkılırsın vapurda fln x)
-----------------------------lan o senin ablan lan.
ben tek geçerim adaya. bostancıda ağrı giderim. siz gidin kadıköye, bisiklete hava şişircek zaman bulamıyacağım...
1 fotoğraf makinası 2 voleybol topu 3 su. 4 gitar getirin. 5 müzik sistemi:) son dediğim olmayabilir.
zaten kadıkööye gelemeyenler bulsun bi yolunu tek başına adaya demir atsın.:)
-
topic co$tu takip edemicem xD gaziosmanpa$a tarafından gelen varsa pm atsn. ya da istanbul avrupa yakasında olup beni de götürebilcek olan :P pm atsın bekliorm.
-
mayrip bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
skandal bunu yazdı:
-----------------------------lan o senin ablan lan.
ben tek geçerim adaya. bostancıda ağrı giderim. siz gidin kadıköye, bisiklete hava şişircek zaman bulamıyacağım...
1 fotoğraf makinası 2 voleybol topu 3 su. 4 gitar getirin. 5 müzik sistemi:) son dediğim olmayabilir.
zaten kadıkööye gelemeyenler bulsun bi yolunu tek başına adaya demir atsın.:)
-----------------------------ztn ablamda :|
ben gelemiyorum pederle tartı$tım yarın evde oturacan dedi :(
size iyi eglenceler
oraya adıma satı$ yazmanızı rica ediorm cok e$$eim :|
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------ztn ablamda :|
ben gelemiyorum pederle tartı$tım yarın evde oturacan dedi :(
size iyi eglenceler
oraya adıma satı$ yazmanızı rica ediorm cok e$$eim :|
bla bla bla bla -
f1kr3t bunu yazdı:
topic co$tu takip edemicem xD gaziosmanpa$a tarafından gelen varsa pm atsn. ya da istanbul avrupa yakasında olup beni de götürebilcek olan :P pm atsın bekliorm.
4.levente git esat turatmısla birlikte gidersiziniz... -
Nurky bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
4.levente git esat turatmısla birlikte gidersiziniz...
-----------------------------@Nurky, Gaziosmanpaşa nere 4. Levent nere, oraya gidene kadar Kadıköy'e 3 kere gider :)