TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
iyi ozmn pis birakilmaz ne de olsa orasida bizim sehrimiz para verdiniz diye birakilmaz :)
-
Trabzonspor'lu kim ? :|
-
oyleymiş ben kaşınmıorum sadece pancar gibi oldum artı çizikler felan var bnlarda normal, bilmem nie kaşınıyosunuz siz .l
-
aq ne oluyor lan tüm herkez kırmızı :s bende öle kafayi yiyorum benek benek sivilce gibi tüm vicudum uyuz gibi kaşınıtyrm :D nedir lan bu :@ kim ne kattı etlere :@ Bacağımın resmini çekip koycam bugn :D görün halini :D
-
grey celin patlıcanından da yiyemedik ya içime oturdu :|
:D -
Ya ben baharat, tavuk vs. yemedim ama bende öyleyim. benek benek :). ama bu sabah baktım azalmışlar:)... ayrıca fotolar bu kadarmıydı ya bana sanki az geldi...
-
kıçlex de ka$ınıor :B bendede kırmızı kırmızı şeyler var ama o kadar ka$ınmıorm :B
Edit: dayının enseyi güne$ten koruyalım derken bizde yanmı$ız :B
Edit2: tyler daida dün elinde pul biber bıçak tavuk fln dayıdan çok bir halayı andırıordu ama :B arada kükrediğinde dayı olduunu anlayıveriorduk ^^ -
baba bende çatır çatır kaşınıyom deli olcam gece hiç uyuyamadım..bence karıncaların saldırısına ugradık toplu şekilde ölmeyelim.
-
skandal bunu yazdı:
-----------------------------Ya ben baharat, tavuk vs. yemedim ama bende öyleyim. benek benek :). ama bu sabah baktım azalmışlar:)... ayrıca fotolar bu kadarmıydı ya bana sanki az geldi...
-----------------------------
yok daha fazla resim varda emir reis te :D daha yüklicek insallah kendileri :D 95 Tane falanda onda var -
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------baba bende çatır çatır kaşınıyom deli olcam gece hiç uyuyamadım..bence karıncaların saldırısına ugradık toplu şekilde ölmeyelim.
-----------------------------
:) sizin çok kötümüş yaa ben kaşınmıyorum sadece kızarıklar var. bol bol suyla yıkayın.Bişey olmaz karınca değilse altı üstü kenedir... ondada hemen ölmüyosunuz yavaş yavaş, daha zamanınız var yani :))