folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Akepe'nin Son Çırpınışları ( 2. Peygamber Syn. R.T. Erdoğan )



Akepe'nin Son Çırpınışları ( 2. Peygamber Syn. R.T. Erdoğan )

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    66albay bunu yazdı:
    -----------------------------

    -ato başkanını biliyoz. ergenekoncuların kankası.

    -o birikimi birşekilde elde ediyolarmış ya ne şekil olduğunu öğrenebilirsen haber ver bizde bi şekilde elde edelim.

    -bankaya taksitleri nasıl ödüyo bu insanlar. öpücük mü veriyo taksit yerine.

    -senin avm dükkan kiralarından haberin varmı. babasının hayrına mı duruyo o adam o dükkanda. millet gezsin gezsin bişey almasın. maksat insanlığa hizmet. hocam daha mantıklı cevaplara......

    -şimdi bi başka zart sendikasına göre türkiyede bütün herşey yolunda, bundan daha iyi olamaz, herkes zengin dese ona nasıl inanmıyorsam senin bu yanlı istatistiğinin de güvenirliği yok.

    -araba kredisi çekenler bilir faizler baya düştü. neden düşüyo bi fikir sahibi misin.

    2001 DE AYNI MİKTAR KREDİYE NE KADAR FAİZ ÖDENDİĞİ HAKKINDA Bİ FİKRİN VARMI. YOKSA GOOGLE AMCA SANA YARDIM EDER.

    BANKALAR BABASINI HAYRINA, AKP HATIRINA FAİZ DÜŞÜRMEZ. TAMAMEN EKONOMİ İLE İLGİLİ Bİ DURUMDUR BU.

    NOKTA 

    ----------------------------- 

    - kanıtlandı mı ergenkon ilişkisi ?

    - Nasıl olacak bundan önceki yıllarda dişinden tırnağından arttırdı.Ayrıca tarikat destekleri cabası.NE kadar alıyorlar şimdi tarikate kazandırılan kişi başına ? siz daha iyi bilirsiniz

    - nasıl mı ödüyor ? dyaım şu an eşiyle birlikte memur.Öğretmen.KRediyle v aldılar.90 bine.Bunu ödemek için 7-8 yıl uğraşacaklar.ARaba aldılar bundan önce kredi ile (Arab dediysem clio seçti düşük ve lden çıksın diye yüksek fiatlı 60 binlik değil) , 90 bini ödemek için 7-8 yıl.Öpücükle mi ödüyorlar ? hayır.Ekstra harcamaya yeryok.En ufak bir ekstrada büyük şekilde sıkıntı.Böyle ödüyorlar.HAzır fırsat varken kaçırmayalım diyorlar.Yoksa ekonomik krizde evle uğraşmayalım derlerdi.

    -Alışveriş merkezlerinde çıkanlardan haberin varmı ? babamın eskişehirde dükkanı var.Geçeceklerdi araştırdılar geçmediler.Şimdi içindeyiz, takiplelr.Bir çok kişi yerleşiyor ve çıkıyor.HAberim var rahat ol.Hepsi orda durmuyor.Büyük firmalar bile boşaltıyor.

    - istatistiğimin güvenirliğiliği yok mu ? devlet istatistiklerini, hesaplarını muhalefet partiler tutmadığı sürece devletede güvenmem.ADam kendini mi kötüleyecek.

    2001 yılında 113 milyar dolar dış borç varmıydı ? Vardı.Şimdi 247 milyardolar.

    FAizi geçtik, borçlara bak sen.FAiz düşmüş.Aman ne iyi.İmf de bizim faizleri düşürür şimdi.

    NOKTA

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Aralık/2009
    Erkek

    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

     http://tr.wikipedia.org/wiki/Dış_borç#H.C3.BCk.C3.BCmetlere_g.C3.B6re_toplam_bor.C3.A7lar.C4.B1n_de.C4.9Fi.C5.9Fimi.28Milyon_.24.29

     

    247 miş.Bir kaç sene öncesinin ne kadar ? 2001 : 112 ARadaki fark ne kadar ? 2 katından fazla..Türkiyenin borç batağına çekişilik öyküsü..


    -----------------------------

     

    bak kardesim tane tane anlatayım:

    -bu borç devletin değil özel sektörün borcu

    -borç/gsmh bi örnek: şimdi benim 2000 lira maaşım var 1000 lira borcum var; arkadaşımın 6000 lira maaşı var 2000 lira borcu var. kim daha zor durumda.

    RAKAM OYUNU yapma zümsük.

     


    c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek

    seçim yaklaştıkça buna benzer olayların çoğalması normal.zannediyolarki akp ye oy kaybettiricez.aksine millet daha çok oy veriyo aq.o bu değilde tbmm gibi önemli bir mekanda başbakan ın karısını niye karıştırıyon aq.muhalefet edicez diye bokunu çıkardılar.muhalefet olmalı ama bu şekilde değil.ne alaka türban la karısıyla peygamberlikle.bu gidişle mhp ve chp sittin sene iktidar olamaz.saçmalıyolar resmen.


    twitter.com/KezzapliMakarna
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek

    1903 bunu yazdı:
    -----------------------------

    konu içinde geçen mesajları okumadım.sadece ilk mesajdan yola çıkarak cevap yazıyorum.

    R.Tayyip Erdoğan'ı saçma sapan kalıplara sokuyor olabilirler.bu sokanların hatası.bu ülkede her zaman kraldan çok kralcılar var olmuştur.nasıl yalakalık yapacağını bilemeyenler, kendini şaşıranlar var olmuştur.hala da varlar.bugün bu akp bünyesinde de vardır, chp bünyesinde de, mhp bünyesinde de.erciyes kurultayında Devlet Bahçeli'nin nasıl karşılandığına, nasıl ağırlandığına bakın.etrafı yalakalarla doluyor.bu Devlet Bahçeli'nin kötü bir adam olduğunu gösterir mi ?

    Osman Durmuş...
    bir kere zihniyetini değişsin.bir kere bu düşmanlığı bıraksın.

    gata ve türban konusunu peygambere ve saçma sapan yerlere bağlayacağına, bu saçmalığa karşı dursunlar.bu insanların ailesinde yok mu hiç türbanlı ? anlayamıyorum.mağdur Başbakan ve ailesi ya, haklı da olsa, haksız da olsa vur gitsin.bu gata konusunda başbakana yapılan haksızlık, anca böyle saçma sapan bişeyle örtülmeye çalışılabilirdi.başbakana adamın biri peygamber demişmişmiş.dediyse dedi başbakanla ne alakası var bu durumun.alakasız bir konuya dönmenin, konuyu saptırmanın manası nedir ?

    gata'ya bir türbanlı ziyarete bile gelemiyor.bu önemli bir konu.bu ülkede tabuların olduğunu gösteren bir konu.asla ileriye gidemememizin sebeplerinden...bunu konuşmak halletmek gerekirken, gereksiz gerizekalı adamın teki başbakana peygamber demiş gelmiş onu konuşuyor.bir de e.erdoğan'ın içeri alınmayışını haklı göstererek.bunun şimdi millete ne yararı var ?

    sevin veya sevmeyin bu ülke kadınlarının azımsanamayacak kadar çoğunluğu türban takmaktadır.ve bu çoğunluk bazı haklardan mahrum kalıyorsa, ülkede sorun var demektir.bu klasik biz istemezük, bizim kalıplarımız vardır zihniyetini bıraksınlar.bıraksınlar diyorum ama bırakamayacakları apaçık ortada.zira böyle bir mevzuyu saçma sapan laflara bağlayanlar da bu arkadaşlar.merak ediyorum bu partiye oy veren türbanlılar ne düşünüyor acaba...

     


    -----------------------------

    sana katılmamak elde değil hacı.


    twitter.com/KezzapliMakarna
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    66albay bunu yazdı:
    -----------------------------

    bak kardesim tane tane anlatayım:

    -bu borç devletin değil özel sektörün borcu

    -borç/gsmh bi örnek: şimdi benim 2000 lira maaşım var 1000 lira borcum var; arkadaşımın 6000 lira maaşı var 2000 lira bo < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> rcu var. kim daha zor durumda.

    RAKAM OYUNU yapma zümsük.

    -----------------------------

    http://www.yaklasim.com/anasayfa/borc/dis_borc_tablo.htm

    devletin borçlarınada bakabiliriz.Rakam oyunu yapmadan.Devlet olmak bu yüzden zordur, sen Türkiye'de olan bitenden sorumlusundur.Sonuçta Türkiye'de olan özel sektörün başındaki adamların becerisi kadar, devletin tanıdığı imkanlarda oyun dahilinde.

    Yıllar önce esnaflar kralken devlet yine baskı altındaydı.Bu günde baskı altında.Kaldı ki özel sektörlerin kapanması , işsizlik sorununu büyüteceğinden, devletin tedbir alması gerken, üstünde çalışması gereken bir konu.

    vs..vs..

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek

    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

    Earcome bunu yazdı:
    -----------------------------

     1.Dokunulmazlık diyorsun akp hadi kaldıralım dedi ama temelli kalsın ne başbakanın nede cumhur başkanının nede vekillerin sonuç? chp ve mhp biz yokuz yada İSTEMEZÜK!!!

    2.duble yolları bizzat kendim gördüm bana hikaye anlatma çift gidiş çift geliş ve hiçbir sıkıntı yok ki ben rizede o yolun alt geçitini gördüm sel fln diyorsunuzya öyle olsa komple subasar hiçbirşey yok.

    3.Son memur alımlarına baktınmı sen? bakmamışsın belli 2010 için 51bin memur alınacak ve kriz deyip felaket getirmeye çalışanlar a da 20 bin kişilik memur alımı ve dahası da yapıldı hee memur ne alıyor yanlış hatırlamıyorsam 1.480tl

    4.kişi başı 8bin civarı olduğunu biliyorum ve istenilen seviyo 10.000tl

    5.Kim vergileri buzamana kadar düzgün vermiş? eskiden yaılan hortumları unutma devlete kimin nekadar borcu olduğunu biliyoruz..

    Kürt meselesi kendi oy kaybı uğruna bile yapılmış bir adım sen buna kötü diyorsan belliki malum örgütün istedini yapıyorsun o olayların hemsinin düzmece olduğunu cümle alem biliyordu hani varmı bir olay? yok hep bir adım atıldığında birileri bu olaylardan yararlanıyor ve butür oolayları çıkartıyor sen inanmaya devam et aferim.

    Azınlıklar gündemde ve çalışmalar devam ediyor!!!

    Artık millet herşeyi iyi biliyor parası yok demi? hee olmadıda ondan %47 ile geldi ve tek başına iktidar oldu siz bu kafayla devam edin ki AKP tekrardan gelebilsin durmak yok yola devam!!!


    -----------------------------

    1- elinde akp nin dokunulmazligi kaldirmaya yonelik bi tane girisimini bana gosterebilirmisin ? chp mhp istemiyoruz dedigi bi tane dokuman evrak goruntu haber gosterebilirmisin ? (ufuruyorsun)

    2- karadeniz yoluna hangi yoldan gittin ? haberlerde televizyonlarda bangir bangir bagiriyorlardi buraya yol olmayacagini soyledik diye sonuc sel de yol uctu gitti yama yapa yapa yol yaptilar ve sen ustunden gittiysen buyuk ihtimalle gormemissindir.

    3- evet memur alimlarini gorduk, thy nin yeni alinan butun teknik kadrosu imam hatipli Allaha emanet ucuyoruz. madem o kadar isci alindi niye bu kadar cokissiz var ve niye issizlik siralamasinda dunya liderligine oynuyoruz ?

    4- yanlis hatirliyorsun. hatirladiklarini yazma arastirdiklarini yaz

    teror orgutu orda bir devlet kurmak icin dagda yillarca askerimizi halkimizi katletti. gelinen nokta ismi bile gecmeyen kurdistan bugun akp iktidar olduktan sonra dillenmeye haritalar boy boy gosterilmeye baslandi.

    %47 yi olusturmak icin canla basla seferber olan devlet bu kis nerde ? hani komur yardimi yiyecek icecek sohben camasir makinesi yardimi ? hani sosyal devlet anlayisdi ?


    -----------------------------

    üfürmüyor doğru söylüyor ..

    Baykal mal varlığını açıklasın dediler baykalda dokunulmazlığa getirdi konuyu ..dokunulmazlığı kaldırın dedi.

    onlarda sen önce mal varlığını açıkla bizde heryerdeki dokunulmazlığı kaldıralım dediler vs vs..

    okadar temizse mal varlığını açıklasın baykal ..sadece antalyadaki arazilerini satsa tayyibi 3 defa satın alır boş boş konuşuyorsunuz.

    diyorki birikimim vardı yatırım yaptım e tayyipte söylüyor bunu şimdi bunun tayyipten ne farkı kaldı?

    dokunulmazlık asla kalkmaz buna kimse cesaret edemez.bazı aşiret üyeleri kaçakçılık ihaleye fesat karıştırma hepsini yapıyor .ve chpdede aşiret liderleri var her partide var. 100 150 bin oy kim cesaret edebilir ? ayrıca yargıda dokunulmaz onadamı dokunalım?akp nin heryerde kalksın dediğide bu zaten..

    ikiside topu atıyor birbirine golü halk yiyor .. 

    aklımın almadığı şey nasıl olurda dokunulmazlığın kaldırılacağına inanırsın?

     


    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Earcome
    Earcome's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ocak/2010
    Erkek

    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

    66albay bunu yazdı:
    -----------------------------

    bak kardesim tane tane anlatayım:

    -bu borç devletin değil özel sektörün borcu

    -borç/gsmh bi örnek: şimdi benim 2000 lira maaşım var 1000 lira borcum var; arkadaşımın 6000 lira maaşı var 2000 lira bo < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> rcu var. kim daha zor durumda.

    RAKAM OYUNU yapma zümsük.

    -----------------------------

    http://www.yaklasim.com/anasayfa/borc/dis_borc_tablo.htm

    devletin borçlarınada bakabiliriz.Rakam oyunu yapmadan.Devlet olmak bu yüzden zordur, sen Türkiye'de olan bitenden sorumlusundur.Sonuçta Türkiye'de olan özel sektörün başındaki adamların becerisi kadar, devletin tanıdığı imkanlarda oyun dahilinde.

    Yıllar önce esnaflar kralken devlet yine baskı altındaydı.Bu günde baskı altında.Kaldı ki özel sektörlerin kapanması , işsizlik sorununu büyüteceğinden, devletin tedbir alması gerken, üstünde çalışması gereken bir konu.

    vs..vs..


    -----------------------------

    Hep borç diyorsun ama hiç gelir göstermiyorsun buyur burdan gelir neymiş gör

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Gayri_Safi_Mill%C3%AE_Has%C4%B1la

    Gayrisafi Milli hasıla 2006=400.000Milyar dolar borç=205.265milyar dolar ee burda neyin ne oldunu gördünüz

    BÜYÜME %6.0 HALA DEVAM EDECEKMİSİNİZ?????

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Aralık/2009
    Erkek

    zumsuk bunu yazdı:
    ----------------- < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ------------

    66albay bunu yazdı:
    -----------------------------

    -ato başkanını biliyoz. ergenekoncuların kankası.

     

    -o birikimi birşekilde elde ediyolarmış ya ne şekil olduğunu öğrenebilirsen haber ver bizde bi şekilde elde edelim.

    -bankaya taksitleri nasıl ödüyo bu insanlar. öpücük mü veriyo taksit yerine.

    -senin avm dükkan kiralarından haberin varmı. babasının hayrına mı duruyo o adam o dükkanda. millet gezsin gezsin bişey almasın. maksat insanlığa hizmet. hocam daha mantıklı cevaplara......

    -şimdi bi başka zart sendikasına göre türkiyede bütün herşey yolunda, bundan daha iyi olamaz, herkes zengin dese ona nasıl inanmıyorsam senin bu yanlı istatistiğinin de güvenirliği yok.

    -araba kredisi çekenler bilir faizler baya düştü. neden düşüyo bi fikir sahibi misin.

    2001 DE AYNI MİKTAR KREDİYE NE KADAR FAİZ ÖDENDİĞİ HAKKINDA Bİ FİKRİN VARMI. YOKSA GOOGLE AMCA SANA YARDIM EDER.

    BANKALAR BABASINI HAYRINA, AKP HATIRINA FAİZ DÜŞÜRMEZ. TAMAMEN EKONOMİ İLE İLGİLİ Bİ DURUMDUR BU.

    NOKTA 

    ----------------------------- 

     

    - kanıtlandı mı ergenkon ilişkisi ?

    - Nasıl olacak bundan önceki yıllarda dişinden tırnağından arttırdı.Ayrıca tarikat destekleri cabası.NE kadar alıyorlar şimdi tarikate kazandırılan kişi başına ? siz daha iyi bilirsiniz

    - nasıl mı ödüyor ? dyaım şu an eşiyle birlikte memur.Öğretmen.KRediyle v aldılar.90 bine.Bunu ödemek için 7-8 yıl uğraşacaklar.ARaba aldılar bundan önce kredi ile (Arab dediysem clio seçti düşük ve lden çıksın diye yüksek fiatlı 60 binlik değil) , 90 bini ödemek için 7-8 yıl.Öpücükle mi ödüyorlar ? hayır.Ekstra harcamaya yeryok.En ufak bir ekstrada büyük şekilde sıkıntı.Böyle ödüyorlar.HAzır fırsat varken kaçırmayalım diyorlar.Yoksa ekonomik krizde evle uğraşmayalım derlerdi.

    -Alışveriş merkezlerinde çıkanlardan haberin varmı ? babamın eskişehirde dükkanı var.Geçeceklerdi araştırdılar geçmediler.Şimdi içindeyiz, takiplelr.Bir çok kişi yerleşiyor ve çıkıyor.HAberim var rahat ol.Hepsi orda durmuyor.Büyük firmalar bile boşaltıyor.

    - istatistiğimin güvenirliğiliği yok mu ? devlet istatistiklerini, hesaplarını muhalefet partiler tutmadığı sürece devletede güvenmem.ADam kendini mi kötüleyecek.

    2001 yılında 113 milyar dolar dış borç varmıydı ? Vardı.Şimdi 247 milyardolar.

    FAizi geçtik, borçlara bak sen.FAiz düşmüş.Aman ne iyi.İmf de bizim faizleri düşürür şimdi.

    NOKTA


    -----------------------------

     

    - yaw  ANLAMAMAZDAN MI GELİYOSUN NEDİR. ----DAYIN O EVİ 2001 DE KREDİ İLE A-LA-MAZ-DI.---- FAİZ ORANLARI BU YÜZDEN ÖNEMLİ.

    -BORCUN MİKTARI İLE İLGİLİ YUKARIKİ CEVAPTA ÖRNEK VERDİM.

    -ANLAMAMAZDAN GELME ŞU NOKTAYI BORÇ DEVLETİN DEĞİL. ÖZEL SEKTÖRÜN HİÇ HABER İZLEMİYO MUSUN. BANKA 2 MİLYAR DOLAR KREDİ BULUYO VE BUNUNLA ÖVÜNÜYO. ADAMI BAĞLAYACAN MI AMAN KREDİ ALMA TOPLAM BORCUMUZ ARTIYO DİYE

    -ESKİŞEHİR ŞİŞME Bİ ŞEHİR. YANİ ÖĞRENCİDEN İBARET. BELKİ O YÜZDEN OLABİLİR.(AMA KESİN BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM)

    -YUNANİSTAN İFLASINI AÇIKLAYACAK DURUMDA, İNGİLTERE GSMH NIN 2(İKİ) KATI BORCA BATMIŞ DURUMDA Kİ BU BORCUN ÖNEMLİ Bİ KISMI DEVLETİN BORCU.(BAK DEVLETİN BORCU ÖZEL SEKTÖRÜN BORCU DİYE Bİ AYRIM VAR.) BİDE  BİR MİKTAR DURGUNLUK OLMASI ABES Mİ DÜNYA EKONOMİLERİ Bİ BİR DEVRİLİRKEN. BURSA DA VALLA MOK GİBİ PARA VAR MİLLETTE. 

    - İSTATİSTİK KONUSU İSTİSMARA ÇOK AÇIK Bİ KONU O YÜZDEN ÖYLE YAZDIM

    -SİNAN AYGÜN OLAYI: ADAM TUTUKLANDI. ELE GEÇEN BELGELERDEKİ PLANLARI BİREBİR UYGULAMIŞ. AMA MAHKEME DEVAM EDİYO TABİ

    -FAİZİ GEÇTİK DİYEBİLİYOSAN EKONOMİYLE İLGİLİ BİRİKİMİNİ ÇOK CİDDİ SORGULARIM

    NOKTA

     

    O, BANKA KREDİ VERMİYO DİYEN ARKADAŞ: DÜNYADA Bİ TON BANKA BATIYO. BİZDE BATAN YOK. KREDİLERİN KESİLMESİ KANAATİMCE BANKALARIN KENDİLERİNİ SAĞLAMA ALMA ÇABASI. KORKAKLILKLARI BİR NEVİ(8000 borç verirmisin diyen arkadası kastettim)


    c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    abi siz niye 3-4 tane gözleri perdeyle örtülmüş dinle beyni yıkanmışlarla uğraşıyorsunuzki.

    Atalarını düşünmeyip önüne geleni satan amerikancı müslümanlara değmezki. feytullah uyuşturmuştur uyanamazlarki.

    dini kullanan bi tane parti bu zamana kadar amerikaya karşı duramamışki.duramazda köledirler.bırakın amerika abileriyle kucaklaşsınlar.

    Başbakan memura, işçiye, taksiciye, bakkala, kahveciye, meyhaneciye, itfaiyeciye, gemiciye, işadamına, tüccara, tacire, gazeteciye, sana, bana kızdı.. Dedi ki.. Beni iktidara siz değil, milletim getirdi.. * * * Millet dediği ne ola ki?

    bırakın biz tayibin milletinden olmayalım. biz özgür Türk genci olalım. böylesi daha güzel.


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    elevator bunu yazdı:
    -----------------------------


     

    üfürmüyor doğru söylüyor ..

    Baykal mal varlığını açıklasın dediler baykalda dokunulmazlığa getirdi konuyu ..dokunulmazlığı kaldırın dedi.

    onlarda sen önce mal varlığını açıkla bizde heryerdeki dokunulmazlığı kaldıralım dediler vs vs..

    okadar temizse mal varlığını açıklasın baykal ..sadece antalyadaki arazilerini satsa tayyibi 3 defa satın alır boş boş konuşuyorsunuz.

    diyorki birikimim vardı yatırım yaptım e tayyipte söylüyor bunu şimdi bunun tayyipten ne farkı kaldı?

    dokunulmazlık asla kalkmaz buna kimse cesaret edemez.bazı aşiret üyeleri kaçakçılık ihaleye fesat karıştırma hepsini yapıyor .ve chpdede aşiret liderleri var her partide var. 100 150 bin oy kim cesaret edebilir ? ayrıca yargıda dokunulmaz onadamı dokunalım?akp nin heryerde kalksın dediğide bu zaten..

    ikiside topu atıyor birbirine golü halk yiyor .. 

    aklımın almadığı şey nasıl olurda dokunulmazlığın kaldırılacağına inanırsın?

    ----------------------------- 

     

    sen bayağı bi üfürüyosun

    yıllar önce açıkladı baykal

    televizyonlarda çıktı haberler 100milyar (eski tl ile) parası vardı o aklımda kalmış dairesi arazisi aklımda kalmadı ama arşivlerden bakarsın

    baykal sevdiğim bi adam değil buna rağmen arazisiyle değil ama hiç olmazsa karakteriyle birkaç kere satın alacağı çok adam var

     

    chp yıllardır bağırıyo dokunulmazlıkalrı kaldırın diye

    ara sıra tv izlesen illa denk gelirdin tabi samanyolu falan izliyosan sürekli bilemem

     

    nerden çıkarıyosunuz böyle yalan açıklamaları haberleri bilmiyorum

     


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 23443 Toplam Mesaj: 225