folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cemaat Evleri?(Nurcular)

Cemaat Evleri?(Nurcular)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

sen kendını bılırsen sorun olmaz. ben kaç kez gıttım ıplemedım aykırı takıldım sallamam dedım bi şeycık olmadı. gidersen ei çalıştırırlar ama beynının yıkanması olayı da var tabı tamamen senın ıradene bağlı...

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Anlaşılan herkez bilmeden konuşuyr ... 

Ben gittim gördüm her türlü ortamada girdim tarikatından tut bütün islam bayragı altına ... 

Cemaat dendiği zaman genellikle cahillerin aklına Gülen (Cemaat)-i(Topluluk demek) gelir ...
    Ama Nur cemati denilen bir cemaat var Bunlar risale i nur  okurlar risale i nurlarda Said Nursi tarafından yazılmıştır bu ilk defa bilimle dinin birleştirildiği en mükenmemel bir oluşumdur ...

Biraz araştırın risale i nur ları yazan Said Nursi sıradan biri deyildir ... Şuanda Büyük Hizmetleri var ... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Beynimin yıkanmasından korkuyorum demek gibi bi şey olmuş bu.Aklın var fikrin var,madem çok merak ediyorsun ya da gitmek istiyorsun git,dinle aklına yatmazsa ya sorarsın ya da sallamazsın bu kadar basit.Haşhaşin değiller neticede.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

konusu bile açılmayacak bi konu. tabikide gitmeyeceksin. onlar direk terörist yetiştiriyorlar...

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Matchup bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu hareket ve cemaate  karşı öyle akıl almaz iddialar duyuyorum ki bu yazdıklarım , duyduklarıma göre çok daha gerçekçi kalıyor. Birazcık fazla film izliyorum bu aralar onunda etkisi var sanırım :).

bigün konu açıp yayınlarmısın merak ediyorum :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

zeki öğrencileri okutup kendileri için çalışmasını istiyorlarmış.. mesela üniversiteye gittik ya ordada peşimi bırakmazlarsa ne yapcam?? bunlar hayatım boyunca burdaki arkadasların dediği gibi benimle uğraşırlarmı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

KarakartaL bunu yazdı:

zeki öğrencileri okutup kendileri için çalışmasını istiyorlarmış.. mesela üniversiteye gittik ya ordada peşimi bırakmazlarsa ne yapcam?? bunlar hayatım boyunca burdaki arkadasların dediği gibi benimle uğraşırlarmı?

yok arkadaş ya,bazıları fazla abartıyor.Ben istemiyorum dersin olur biter.Namaz kılmak,Kuran okumayana terörist değildiğinide bura okudum.

Zor bir şey olmuyor.Sen kendi karalarını kendin ver.Git gör nasıl birileri sonra gel konuşalım.Yok bombaymış,yok teröristmiş.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    intikam91
    intikam91's avatar
    Erkek

git onlardan bşiriymiş gibi görün yüksel dahah sonra içten çökert

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şu bir gerçek adamların başarı seviyeleri yüksek iş garanti :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KiberGenius
    KiberGenius's avatar
    Erkek
    nurcular Bizde yani Azerbaycanda Ehli-Din yani Islam dinine awiklar anlamina gelir. Şu beyni yikama işini ben anlamadim. Beynini niye yikasinlar ki, beynin kirlimi. Ola bilir ki, (beyninde positiv enerjiyi atsinlar) beynideki seni dinden uzaklaşdiran şeyleri temizlesinler.

Dont learn to hack, learn to protection. KiberGenius
Toplam Hit: 39273 Toplam Mesaj: 153