Cemaat Evleri?(Nurcular)
-
Oraya gidersen sana çok yardım ederler ve sonra bigün beline bombayı bağlayıp bu kadar emeğimiz geçti derler. Karşılğını beklerler. Ayrıca sık sık zikir yapıp vücutlarına zincirlerle vururlar. Bir kere girdin mi hayatın boyunca peşini bırakmazlar . Bir keresinde ev abisinin gözünün içine baktım diye 50 kırbaç vurdular bana. Peşimi bırakmadılar hala tehdit telefonları alıyorum . Kesinlikle uzak dur. Polis bile kendi adamları bir kere gittin mi işin biter :|.
-
2-3 sene önce 3 arkadas davet etmisti olay diyarbakırda su emekci vs. vs capında olmustu herneyse gittik
calısan gibi alay semti civarında bi yer var yaklasık grubun 400 üyesi var idi pclerinin bakımlarını yapıydum
3 gün gittim baktım bunlar ac yemek desen oda yok bi cay var oda ücretsiz
bi hafta gitmedim aradılar yok hoca bana göre degil dedim
grubumuzun sana ihtiyacı war gibisinden ülkücüyüm emekciyim calısırım ama insan kullanmaya hayır dedim ,
görüslerinize saygım var ama yasamında sartları var dedim ondan sonra bi daa gitmedim .
kısa öz insanlara destek ol ama kullandırma kendini, din bazında gözükenleri var farklı icatlar pesinde olanlarda var .
-
Dini, propaganda aracı- senide ileride kendi işlerinde kullanacak dini ve imanını paralarıyla yöneten ve büyüten , pkk'dan daha tehlikeli orospu çocukları onlar hocam - haklarında bilmen gereken en önemli husus bu!
-
hocalar o kadar da abartmayın :| ben bi kaç kere bulundum. benim iki amcam da nurcu. ama yine de sevmiyorum ben bu nurcuları :) sabah akşam aynı kitabı okuyular. aralarından bilmiş biri de her cümle sonu açıklıyor felan. ben kaptırmadım kendimi. kaptırmam da. eğer kendini her başladığın şeye kaptırıyorsan gitmemen daha iyi tabiki. fakat o kadar abartacak hatta bombalı eylem yaptıracak kadar zararlı değiller :|
bi de tek eğlenceleri çay içmek :| -
mmb ; gercekten nurcu ve gercekten dindar kisilere lafımız yok ama dini vs. alet edenleredir dediklerimiz.
-
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------
Oraya gidersen sana çok yardım ederler ve sonra bigün beline bombayı bağlayıp bu kadar emeğimiz geçti derler. Karşılğını beklerler. Ayrıca sık sık zikir yapıp vücutlarına zincirlerle vururlar. Bir kere girdin mi hayatın boyunca peşini bırakmazlar . Bir keresinde ev abisinin gözünün içine baktım diye 50 kırbaç vurdular bana. Peşimi bırakmadılar hala tehdit telefonları alıyorum . Kesinlikle uzak dur. Polis bile kendi adamları bir kere gittin mi işin biter :|.
-----------------------------Sallama lan
-
bir tek orası için söylemiyorum ama bir mekân görme konusunda duyumlarla ya da önyargıya kapılarak yaklaşman -bana göre- yanlış,
her türlü ortama gireceksin tabi önyargıların yoksa ve doğruyu yanlışı ayırt edebilme konusunda kendine güveniyorsan ..
bu arada beyin yıkama nedir ya ..beynin kirli veya temiz olduğuna kim karar veriyor ?
-
GodLife bunu yazdı:
mmb ; gercekten nurcu ve gercekten dindar kisilere lafımız yok ama dini vs. alet edenleredir dediklerimiz.
hocam ben öyle dini alet edenlerin sohbetinde vs bulunmadım şimdiye kadar. ben de sevmem onları. fakat normal nurcular vs abartıyolar her bi haltı :| yahu yaz gelmiş kısa kollu gömle giyince huylanıyolar :| neymiş efem benim kolum çok kıllı değilmiş insan huylanıyomuş :| yuh daha neler.. kadınsız yaşıyolar. bi de bu insanlar sanki Hz. Peygamber'i değil de; Said Nursi yi örnek alıyolar. evlenmiyolar aga... halbu ki sünnet. neymiş efem Said evlenmemiş... -
MMB bunu yazdı:
GodLife bunu yazdı:
hocam ben öyle dini alet edenlerin sohbetinde vs bulunmadım şimdiye kadar. ben de sevmem onları. fakat normal nurcular vs abartıyolar her bi haltı :| yahu yaz gelmiş kısa kollu gömle giyince huylanıyolar :| neymiş efem benim kolum çok kıllı değilmiş insan huylanıyomuş :| yuh daha neler.. kadınsız yaşıyolar. bi de bu insanlar sanki Hz. Peygamber'i değil de; Said Nursi yi örnek alıyolar. evlenmiyolar aga... halbu ki sünnet. neymiş efem Said evlenmemiş...
-----------------------------bo$werr hayata gülümse bigwawe nin yazdıklarını canlandır o kadar kiside istek varsa, ne denilir sigara elde tutulsada
duman agızdan yada burundan cıkar :)
-