folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cemaat Evleri?(Nurcular)

Cemaat Evleri?(Nurcular)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

haci ben sağlam adamım kanmam, büyülenmeme etkilenmem, aldanmam diyorsan git gir aralarına takıl.. bu devirde nurcu olacan...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

WooPeRHacK bunu yazdı:
    -----------------------------

Matchup bunu yazdı:

Oraya gidersen  sana çok yardım ederler ve sonra bigün beline bombayı bağlayıp bu kadar emeğimiz geçti derler. Karşılğını beklerler. Ayrıca sık sık zikir yapıp vücutlarına zincirlerle vururlar. Bir kere girdin mi hayatın boyunca peşini bırakmazlar . Bir keresinde ev abisinin gözünün içine baktım diye 50 kırbaç vurdular bana. Peşimi bırakmadılar hala tehdit telefonları alıyorum . Kesinlikle uzak dur. Polis bile kendi adamları bir kere gittin mi işin biter :|.

Sallama lan 

oha sen taliban evlerine gittin heralde:D:D

hoca git gör ortamı sana göre değilse, sıkılırsan felan cıkar gidersin evine bu kadar basit yani.

amacın ders calısmak ise ve evde bu kampı tek basına saglayamıyorsan. bu ev ortamlarında cok iyi calısma imkanı saglanır.

namaz kılarsın, akşamları 1 saatlik hoş sohbet modelleri, sigara yasak vs. adam sölemiş işte kamp diye diğerlerinden farkıda dini bir kurum olması.

korkma bögregini çalmazlar, beyin kısmı sana kalmıs :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Hocam ben arada bir gidiyorum aklımı yıkayamazlar diyosan git bedava ders veriyolar baya faydaları dokunur..

Ben bu insanları anlamıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

adamı uzak tutacaz diye palavra atmanızın alemi yok.

paso makara için gittiğimi bilirim kaç ay.

tamamen sana bağlı.

ayrıca bizede risale okutmaya kalktılar okumak istemiyorzu dedik tamam dediler.

oturup burda bol keseden atmayın ayrıca ders konusunda iyiler o konuda herkes hemfikir.

eğlence için gitceksen acayip makarayı yaparsın.

ders için de gidiyorsan zaten herkes hemfikir o konuda.

oturup beyin yıkama falan olmuyor g.tten uyduruyorlar.

ona davet ediyorlar ama zorla bişey yaptırdıklarını görmedim gelmek istermisin diyorlar o kadar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

Komşumuzun oğlu gitmişti 6 ay önce. Bir daha haber alamadık. 

Namaz kıldırıp, Kuran okutuyolarmış. Sakın gitme, dinini öğrenirsin mazallah. Birde namaza başlarsan tam terörist olur çıkarsın. 

Sonra sıslanırız Avrupa bize terörist gözüyle bakıyor diye. Ey insan, sen kendine nasıl bakıyorsun ? Başkası olmayamı çalışıyorsun ?

" Kro "
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

beynini nasıl yıkayacaklar beyin yıkama işlemi yapabilecek kadar kim ileri gidebilir ülkede? anlattıkları duydukların mantıklı gelip şimdi içinde bulunduğun yanlış davranışlar varsa bunlardan utanacaksan, bu davranışlarını değiştireceksen bu beynin yıkanacak demek değil. istemediğin bir şey yaptırmazlar, düşünmediğin bişeyi düşünmen için zorlamazlar. hangi şehre gidersen git, hangi ülkeye gidersen git her zaman gidecek bir evin olur. misafir gibi değil kendi evinde gibi kalırsın orda. yanlışlarını bulamazsın.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hayatım boyunca islâmı teğet yaşarım ben böyle müslümanım diyorsan gitme .Müslümanlığı anne baba yanında geçirenler için bu tip mekanlar daha katı kurallı gelir ve kafalarındaki cici müslümanlık kabına uymaz.Bu yüzden beyin yıkıyolar, Atatürk düşmanı yapıyorlar derler.Evet gidersen gerçek müslümanlığı yaşarsın ve büyük ihtimalle Atatürk düşmanı olarak safları doldurursun, eğer doldurmamışsan ve hala hem dinciyim hemde Atatürkçüyüm diyorsan o zaman bende sana derim ya hala dini bilmiyorsundur yada Atatürkçülüğü.

Beyin yıkama olayıda, sana gerçek islâmı benimsetmeleridir.Bu insanlarımızın hayallerrindeki toz pembe islâm olmadığı için beyin yıkama sözü olarak dışa vurur.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

Hayatın boyunca islâmı teğet yaşarım ben böyle müslümanım diyorsan gitme .Müslümanlığı anne baba yanında geçirenler için bu tip mekanlar daha katı kurallı gelir ve kafalarındaki cici müslümanlık kabına uymaz.Bu yüzden beyin yıkıyolar, Atatürk düşmanı yapıyorlar derler.Evet gidersen gerçek müslümanlığı yaşarsın ve büyük ihtimalle Atatürk düşmanı olarak safları doldurursun, eğer doldurmamışsan ve hala hem dinciyim hemde Atatürkçüyüm diyorsan o zaman bende sana derim ya hala dini bilmiyorsundur yada Atatürkçülüğü.

Beyin yıkama olayıda, sana gerçek islâmı benimsetmeleridir.Bu insanlarımızın hayallerrindeki toz pembe islâm olmadığı için beyin yıkama sözü olarak dışa vurur.

cidden merak ediyorum art niyet değil.

gerçek islam demişsinde sana göre gerçek islamın tanımını bi yaparmısın hocam ama hiçbirşeyi kısaltmadan yada editlemeden :)

yani gerçek manada duygularını öğrenmek istiyorum burdan olmaz ban yerim diyorsan ö.m ile de olur farketmez

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

3 / 5 kendini bilmez gruplasmis insan toplulugu katilmani tavsiye etmiyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

bu adamların en sevmediğim huyu imamlık yapmaya çalısıyolar adamlar daha doğru düzgün fatiha suresini okumayı bilmiyo dili dönmüyo almış arkasına 5 6 kişiye 5 vakit namaz kıldırıyo önce bi kuranı düzgün okumayı öğren ondan sonra milletin namazını kıldır

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
Toplam Hit: 39346 Toplam Mesaj: 153