Cemaat Evleri?(Nurcular)
-
@Ssativa
o kadar meşhur olduğunu bilmiyordum
cemaattakileri bi görseniz varya,tebessüm sadakadır hesabı Abdullah Gül gibi sürekli sırıtıyorlar:), ve ayrıca bi ara cimbom şampiyon olmuştu, fenerli bi arkadaş grubu var bunlarda, yoldan geçen gs araçlarını tekmeliyorlardı açmışlar fb marşlarını adamlar tam fanatik piskopat mk:), ben bjk liyim o gün fb kazanamadı diye, gs lilerle bir olmuş, başka yerlerde eğleniyorduk:)(anti-fb hesabı) mahalle coşku yeri olmuştu:) evlere dağılırken gördüm onları:) -
Ssativa bunu yazdı:
-----------------------------
DeliMermi bunu yazdı:
rahmetli seyda h.z den tövbe almissin.sana nasip olan herkese nasip olmuyor neyazikki.ayrica,nurcular tehlikeli filan degildir,seyda h.z. naksibendi seyhidir.
kimi insan kendi imanindan habersizdir,kimi insanlarda diger insanlarin imani icin endise ederler.perspektif meselesidir. olay budur.zorlama filan asla yoktur.
canli bomba,beyin yikama filan diyenler olmus cok güldüm.
bilmem ne hzretlerinden tövbe almakta ne demektir hoca ya günahları affolmuşmuş seyda ''hazretlerimi'' affetmiş günahlarını bu olay hristiyanlıktaki papazların günah çıkarması olayını andırıyo oldu olacak cennetten yerde ayırtsın peygamberimiz kim bi topluluga benzemeye çalışıyosa onlardandır demiştir.Kulla allah arasına kimse giremez seyda kim oluyoda günahsızlaştırıyo insanları bende senin bu konuyu desteklemene çok güldüm -
Kollarımı açaydım gitme diyeydim :|
-
konu birden-bire hopladımı ya.
hey Allahım yaa.birileri size namaz kıl,Kuran oku diyor.Siz onlara dediğiniz laflara bak.
Madem gitmemişsin, bilmiyorsun bari sus.
Bende gittdim hiçde pişman değilim.şimdide tam serbestim(kebap yani) :D
Allah razı olsun onlardan, sigara içmiyorum,içki içmiyorum.
Kim ne derse desin ben onlardan bir kötülük görmedim.
tabii bazılarına kötülük namaz kılmak,Kuran okumaksa o ayrı
-
evet bende lisedeyken safzamanımda gitmiştim said nursi nin sekizinci sözünü bir bitiremezlerdi adamı dinden soğuturlar anca bi çıktım çıkış o çıkış :D
güya sana dürütslükten vs. bahsederler kendilerine baksan yemedikleri bok yok. Ama şöyle ayrı bir şey var iyi olanlarda var şimdi işin açıkçası ben mesela gördüğüm bir kaç kötü örneği kalkıpta hepsine yıkamam adam gibi dinini öğretiyorlarsa namaz kılmayı vs. teşvik ediyorlarsa düzgünse yaptığı hareketleride git hiçbirşey olmaz özellikle atatürk düşmanı oluyor çoğu atatürk analarına bişeymi yaptı bilmiyorum o tiplerden uzak dur işte :D
-
Ssativa bunu yazdı:
DeliMermi bunu yazdı:
rahmetli seyda h.z den tövbe almissin.sana nasip olan herkese nasip olmuyor neyazikki.ayrica,nurcular tehlikeli filan degildir,seyda h.z. naksibendi seyhidir.
kimi insan kendi imanindan habersizdir,kimi insanlarda diger insanlarin imani icin endise ederler.perspektif meselesidir. olay budur.zorlama filan asla yoktur.
Toşşaklarını öpüp koklasan daha büyük sevabı olabilir,geçmişteki muz yalama olayları hesabı. -
HolySeclorum bunu yazdı:
Ssativa bunu yazdı:
DeliMermi bunu yazdı:
Toşşaklarını öpüp koklasan daha büyük sevabı olabilir,geçmişteki muz yalama olayları hesabı.
öyle deme hoca ya adam tevbe dağıtıyomuş bizde alaydık keşke :p -
WooPeRHacK bunu yazdı:
ben bizzat gittim :) gidersin ziklemessin olur biter :) kitap verirler kitabın arasına telefon koyar oynarsın. namaz kıldırırlar o da sana kalmış.Vallahi benim benimi yıkadılar mı ? Hayır o kadarda büyütülecek bir şey değil çoğu körfez,fem,güvender li arkadaşlar da bu tür aktivitellre bolca katılırlar.
Şahsen arkadaşlarınla iyi tSk yapabilirsin :D çoraptan veya plastik topla maç yaparsın.. maklube yersin vsvs :D
-----------------------------++
-
Gideceksin orada onların kurallarına uy. Denileni yap. efendi uslu bir çocuk ol. Yok hoca banane dersen.. Gitme a.q oraya... NE işin var. Kendi yoluna bak. Yani diyeceğim kimsenin huzurunu bozma. ORdaki üniversiteli insanlar dışarda gidip kızarkadaşlarıyla sevişmek yerine sizin sorunlarınla ilgileniyorsa gittiğinz yerin hakkını vermek gerekiyor. Başa bela olucaksanız sırf gitmek için gidiyorsanız delikanlı olun. Siz beyin yıkıyorsunuz sizi mal olarak görüyorum de... sizin huzurunuzu bozmak istemiyorum de gitme a.q... Anlayacağın delikanlı ol diyorum sana... Hadi eywallah...
-
adamlar okuyorlar sizde OKUYUN, karı kız peşinde KOŞMAYIN, zina ETMEYiN, adamı DELiRTMEYiN :¤ illae şafakmı söyleyelim :)hayreTT bişeyY :))