Cemaat Evleri?(Nurcular)
-
hocam 3 farklı cemaat yurdunda kaldım iş sende biter bende değişen bişi yok : |
-
nurcuların amk hoca
-
yemınle bÖyle konulara Mesaj yazmaktan bile Korkuyorum benide paket yaparlar diye, Çok tehlikeli insanlar aklın varsa gitme yoksada aklın gitme
-
adama bunu yazdı:
-----------------------------
yemınle bÖyle konulara Mesaj yazmaktan bile Korkuyorum benide paket yaparlar diye, Çok tehlikeli insanlar aklın varsa gitme yoksada aklın gitme
Dostum sen cahilmisin ? Kaçtane nur talebesi bu siteye üye biliyormsun ? -
Hocam kimin beynini yıkıyabilirler ? Ancak çocukların...Sen çocuksan bişey diyemem.Ama değilsen, aklın başındaysa, karakterin oturmuşsa kimse seni inanmak istemediğin bişeye inandıramaz.Yalnız namaz kılmak iyi birşeydir.Bunu söylemeye gerek yok tabi.Eee dinde zorlama yoktur ama davet vardır.Onlarda seni davet ederler.Görevleri budur.Sende istersen davete icabet edersin, yada tınlamaz yoluna devam edersin.En açık hali bu...
-
yok hocam hayır ünvde onların evlerinde durursan sana yaptıracakları şey eline 4 tane öğrenci verip aftada bir bunlara ders çalıştırman olacak. ha dersin ki abi ben zor bölüm okuyorum çocuklarla ilgilenenmem derslerim etkilenr biraz naz yaparlar ama yok yapamam dersen sana dokunmazlar daha. sadece çalışırsın. okuldan sonra da gel bize çalış gibi bi saçmalık sözkonusu değil.
-
12 sayfa olmuş. Git diyenlerdeki üslup ile gitme diyenler arasındaki üslup herşeyi belli ediyor. Karar vermen çok kolay aslında.
Nur cemaati ile bir bağlantım yok. Yalnız itikadi açıdan peygamberimizin gösterdiği Ehli sünnet vel cemaat inancıyla uyuştukları için severim kendilerini.
Her şey bir kenera hani ayet_i kerimede mealen Allah buyuruyor ya : Onlar (kafirler) Allahın nurunu ağızlarıyla söndürmeye çalışıyorlar. Hayır Allah nurunu tamamlayacaktır. Kafirler istemesede.
İnanıyorum ki islam yeniden cihana hakim olacak islam güneşi kıyametten önce bir kere daha parlayacak. Bu oluşumlarda buna vesile olacak.
Bizede safımızı belli etmek düşüyor.
Hayırlı cumalar.
-
Bunu soran adam gider. Gitte gör
-
intikam91 bunu yazdı:
git onlardan bşiriymiş gibi görün yüksel dahah sonra içten çökert
-----------------------------nikiyle böyle uyumlu bir post :D:D şahane
-
İş yapmayacaksan gitme...
Oranında bı ahenkı var.. Kımsenın tadını kacırma...