Danıştay Katsayı Farkını Durdurmuş
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
hackworm bunu yazdı:
bırakın bu işleri katsayı farkı siz o okullara girerkende vardı o zaman bilmiyormuydunuz zorla girdiniz sanki şimdi inim inim inliyorsunuz oksde 300 puan fark attığım adamla aynı yerde mi okuyacam lan ben
-----------------------------ben girerken yoktu? ben girdikten 1 sene sonra geldi? benim suçum ne? Arkadaşımın birtanesi Tr de ilk 100 içine girdi ancak 4 yıllık öğretmenliğe gidebildi düşün artık
ama tabi bekara karı boşamak kolay
düz lisede okuyanların götleri tutuşuyo kontejyan kalmayacak diye :)
edit : bu arada 1 sınıfda bu kanun çıkınca çıkış istedim okuldan diplomamı vermediler mahkemeye gidenler mbile oldu düz liseye geçmek için sonuç 0
bilmiyosunuz konuşmayın
99-02 arasında okuyanlara ciddi haksızlık yapıldı. ancak bu konunun onunla bir ilgisi yok.
meslek lisesine giden adam ne olduğunu bilerek gidiyor bu dönemde.
-
2 yıllık mesleki yüksekokullara ilk önce kontenjanda meslek lisesi çıkışlılar alınırken kimsenin sesi çıkmıyordu o zaman düz liselerin mesleki yüksekokullara girişi 2. planda bunuda kimse dile getirmiyor kontenjanda açık varsa düzü alıyorlar
4 yıllıklara da aynı sistem gelse iyi olur aslında önce düz liselinin hakkı kalırsa meslek liseli girsin :) onada yanaşmasınız değilmi çok bencil bu insalar -
DJ_Alper bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
bırakın bu işleri katsayı farkı siz o okullara girerkende vardı o zaman bilmiyormuydunuz zorla girdiniz sanki şimdi inim inim inliyorsunuz oksde 300 puan fark attığım adamla aynı yerde mi okuyacam lan ben
-----------------------------ben girerken yoktu? ben girdikten 1 sene sonra geldi? benim suçum ne? Arkadaşımın birtanesi Tr de ilk 100 içine girdi ancak 4 yıllık öğretmenliğe gidebildi düşün artık
edit : bu arada 1 sınıfda bu kanun çıkınca çıkış istedim okuldan diplomamı vermediler mahkemeye gidenler mbile oldu düz liseye geçmek için sonuç 0
bilmiyosunuz konuşmayın
aynen hocam götleri tutuştu hiç objectif bakan yok.oks de 300 puan fark attıysan bu sınavda da atarsın ne salça oluyorsun ? madem kral benim diyosun tutan yok sen fark at sen gir.ama yok işte yemiyor bir yerleri bu tarz kişilerin.hem bok atıyorlar meslek liseliye hem korkuyorlar. -
Neyse daha bu konuyu yazmıyacağım katsayı geri geldi ohhh içimin yağları eridi çok da güzel oldu yırtının şimdi bakayım :D:D:D:D
-
husnuweb bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
bilmiyosunuz konuşmayın
99-02 arasında okuyanlara ciddi haksızlık yapıldı. ancak bu konunun onunla bir ilgisi yok.
meslek lisesine giden adam ne olduğunu bilerek gidiyor bu dönemde.
-----------------------------yav bu dönemde öylede benim komple hayat gitti?? böyle bir saçma sapan salakça bir şey yüzünden? ne oldu söyleyim
muhasebe okudum 2 yıllık muhasebe çıktım 4 yıla işletmeden tamamladım sonuç ne oldu bütün 2 yıllık 4 yıl işletle lisans tamamlama hakkı verdiler benim okuduklarım ne oldu? hemşireye sen işletme lisans tamamlama verirsen ben iş bulamam
ben bu sene inadına tekrar öss ye girecektim giremiyeceğim?? suçum ne? saçmalık resmen bu kanun saçmalık kardeşim endüstri ticaret çok programlı bu adamlar Tc cumhuriyetinde okumuyormu ya?
bu kanunu getirenin anasını bacısını 99 dan beri küfür ediyorum 10 yıldar anasına avradına kayıyorum itoğlu itlerin
imam hatipmiş kanal d de diyoki imamhattiplerin kanunu hassikter ordan tek imam hatipmi var
onlarında ebesini ..
-
Demekki doğru olan bu ki bu karar çıkmış niahahah :F
Sızlanmaya gerek yok madem doktor olmak istiyo neden meslek lisesinde ufakken çalışıp anadolu fen lisesine gitseymiş.
Herkesin canı cennet istiyo valla. -
bu ülkede konuşarak birşeyler halledilmiyor.bi şekilde 100-200 kişi toplayıp danıştayı taşlayalım mk.
-
bunu haletmenin 2 yolu var:
1. imam hatip liselerini sayısını azaltmak. hayır sanki islam tarihinde kadın imam var da kız öğrencileri alınıyo. bunun nedeni ideoloji ile mücadele etmektir. sadece imam yetiştirmek amacı ile bu liseler hizmet vermeli. buda demektir ki Türkiye çapında maksimum 15-20 imam hatip okulu yeterli.
2. meslek liselilere serdar'ın dediği gibi arta kalan kontenjan şansı tanınabilir. ancak sadece uzman olduğu bolumde. gidipte alakasız bolum seçmemeli.
3. birde 2 yıllıkların kalitesi artırılmalı ve ara eleman olarak istihdam yaratılmalıdır.
ben düz liseyi bitirip 2 yıllık işletmeyi kazanmıştım Afyonda. ardından dgsyi kazandım. bizim okul Türkiye'deki en iyi 3-5 meslek okulundan biriydi. proflar derse girerdi. ancak Türkiye'deki çoğu 2 yıllığın durumu içler acısı.
-
scream_vasiyet bunu yazdı:
bu ülkede konuşarak birşeyler halledilmiyor.bi şekilde 100-200 kişi toplayıp danıştayı taşlayalım mk.
-----------------------------el bombası diyecem şimdi emniyet hakkımda inceleme başlatacak demiyorum :)
-
suKo bunu yazdı:
Demekki doğru olan bu ki bu karar çıkmış niahahah :F
Sızlanmaya gerek yok madem doktor olmak istiyo neden meslek lisesinde ufakken çalışıp anadolu fen lisesine gitseymiş.
Herkesin canı cennet istiyo valla.
benim o zaman ki lgs puanım gayet iyiydi.ama kusura bakma 14 yasinda bilgisayar bitirince devamında üniversitede bilgisayar okuyabilceğimi düşünüyordum.bi sikim beni yönlendircek biride yoktu.lisede öğrendim ki liseyi bitirince ucuz işçiden baska bir şey olamıyormusum.gelde anarşist olma mk.