folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Danıştay Katsayı Farkını Durdurmuş

Danıştay Katsayı Farkını Durdurmuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhder
    muhder's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

SeRDaR bunu yazdı:

oyunu kömür ve makarna karşılığı oyuyla birlikte onurunuda satan kaç kişi varsa onlara diyorum artık yüzdesini sen hesapla  ;)

oy kullanmak onurunu satmak mıdır ?

milletin devleti yönetsin diye seçtiği insanlardır meclistekiler.Dağdan inen teröristler değil.Biraz empati yapmanı tavsiye ederim.Eğer toplumda ciddi sorunlar olmasaydı o kadar oyu nasıl alacaktı hükümet ? Ayrıca muhalefetin anası oy için din istismarı yapmadı mı çarşaf açılımıyla.Buna ne demek lazım ?

Bi çarşaf için oylarını sattılar denmez mi ?

Karşılıklı düşünmek lazım.Tek taraflı olmaz bu işler.Hükümetteki insanların da ayrıca toplumun her kesimine kulak vermesi lazım.Münkün olduğunca ortak noktada birleşmek lazım.Ayrışmak değil.

sui misal emsal olamaz

çarşaf için de derler aynısını

başka bir şey için de derlerdi

o yüzden buna bir şey dememek lazım

ortak noktada birleşmek ise son derece güzel bir ütopya ülkemiz adına

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

oyunu kömür ve makarna karşılığı oyuyla birlikte onurunuda satan kaç kişi varsa onlara diyorum artık yüzdesini sen hesapla  ;)

oy kullanmak onurunu satmak mıdır ?

milletin devleti yönetsin diye seçtiği insanlardır meclistekiler.Dağdan inen teröristler değil.Biraz empati yapmanı tavsiye ederim.Eğer toplumda ciddi sorunlar olmasaydı o kadar oyu nasıl alacaktı hükümet ? Ayrıca muhalefetin anası oy için din istismarı yapmadı mı çarşaf açılımıyla.Buna ne demek lazım ?

Bi çarşaf için oylarını sattılar denmez mi ?

Karşılıklı düşünmek lazım.Tek taraflı olmaz bu işler.Hükümetteki insanların da ayrıca toplumun her kesimine kulak vermesi lazım.Münkün olduğunca ortak noktada birleşmek lazım.Ayrışmak değil.

beni anlayamadığın gibi muhalefetin anasınıda anlayamamaışsın ben oy kullanmak onurunu satmaktır mı dedim gözlerin mi bozuk alıntı yaptığım mesajı bence iyi birşekilde oku ben oyunu kömür ve makarnaya satanlara onurunuda satmışlardır dedim hala diyorum ne kadar böyle kişi varsa hepsine diyorum

muhalefetin anası o mevzuyu insaların giyim kuşamına karışmıyoruz dışarıda istediği gibi giyebilir ama devlet dairlerinde laikliğe karşı bir durum olduğu için kabul etmiyoruz amacıyla öyle bir şey yaptı ama zorularına gidenler hemen başka bir tarafa çektiler eğer deselerdi ki devlet dairelerinde  böyle birşey istiyoruz o zaman bende öyle muhalefetin ansını ... derdim sana zaten böyle bişey de yoktur muhalefetin dine değil laikliğe karşı olanlara karşı olduklarını gösterdikleri güzel bir harekettir. özgür ülke isteyen istediğini tabi giyecek "devlet kurumları haricinde" ...

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

böyle sistem mi olur.Ben bilgisayar mühendisi olmak istiyorum dedim adamlar bana sırf öss için kimya, biyoloji verdi hemde ağırlaştırarak.

Bu ülkede liseden itibaren herkes kendine göre ayrılacak bence.Yani kim ne istiyorsa lisede oraya gidecek.Atıyorum doktorluk mu istediniz lisede doktorluk lisesine gideceksin.

Yoksa bu işin altından kalkılmaz.

abi öle demesi çok kolay

mühendis olmayı ne zannediyorsunuz

kimya,ve biyoloji yazmışın sen

ama fizik ve matematikte gösterecekler

sana birkaç muhasebe ve otomasyon programından ilerisini yapamayacaksan nasıl mühendis olacaksın

ikimiz bir şirkette çalışıyoruz sende şirketteki bilgisayar mühendisisin ben sana geldim bana şu fonksiyonun 3 boyutlu uzayda grafiğini ççizdirebilecek bir porgram yaparmısın(ki bu çok kolay bişey ddurum dahada karışık olabilir) yada böle bişeyle gelsem bezier eğleri ile bir grafik çizeceğim program lazım desem 3+5=8 mi dersin

ki ayrıca burada reddettiğiniz şey bilgidir arkadaşlar :S bilgiyi red ediyorsan buraya en kral sistemi getirsen gene bişey olmaz

senin için demiyorum ama ben makine mühendisi inşşat mühendisi elektrinik mühendisi olacam diyor adam

ama burada gelmiş bana fizik matematik kimya biyoloji benim ne işime yarayacak diyor böle şeymi olur

tıp elektroniği diye bişey duymadınızmı siz

yada mazleme bilimi diye bişey duymadınızmı

yada yarı iletkenler diye bişey duymadınızmı

bu yukarıda bahsettiğim fizik kimya biyoloji konuları

ondan sonra grekçe harflere font diyen tayfadan olursunuz

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

kuytul bunu yazdı:

Bekara karı boşamak kolay. meslek lisesi öğrencisi olup da buraya doğru karar diye yazan bi tane adam görsem içim yanmaz. Ben de kız meslek lisesinde rehber öğretmen olarak çalışıyorum. tuzu kuru arkadaşlar zorla mı yazıldılar derken çoğu öğrencinin istemeyerek yazıldığının farkında ve bilincinde değil. Ayrıca ortaokulda başarısız olup da lisede başarılı olan birçok öğrenci vardır. niçin ortaokuldaki başarısızlığı yüzünden "meslek öğrensin bari" fikriyle bu okullara yazdırılan çocuklar istemedikleri bir alanda takılıp kalsınlar? Herkesin eşit olduğu ama aynı zamanda kendi mesleğini tercih edenlere teşvik amacıyla ek puan verilen bir sistemin neresi sakıncalı?

başarılı olmalarının nedeni doğru lisede olmalarından kaynaklanıyordur belki? yani düz liseye gitmiş olsalar görmedikleri derslerde başarısız olacaklardır? kimi arkadaşların dedigine göre bazı dersler görülmüyormuş meslek liselerinde peki nasıl başarılı oluyor bu öğrenciler? yoksa ayrıyeten görmedikleri dersleremi calışıyorlar?

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

kuytul bunu yazdı:

Bekara karı boşamak kolay. meslek lisesi öğrencisi olup da buraya doğru karar diye yazan bi tane adam görsem içim yanmaz. Ben de kız meslek lisesinde rehber öğretmen olarak çal < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ışıyorum. tuzu kuru arkadaşlar zorla mı yazıldılar derken çoğu öğrencinin istemeyerek yazıldığının farkında ve bilincinde değil. Ayrıca ortaokulda başarısız olup da lisede başarılı olan birçok öğrenci vardır. niçin ortaokuldaki başarısızlığı yüzünden "meslek öğrensin bari" fikriyle bu okullara yazdırılan çocuklar istemedikleri bir alanda takılıp kalsınlar? Herkesin eşit olduğu ama aynı zamanda kendi mesleğini tercih edenlere teşvik amacıyla ek puan verilen bir sistemin neresi sakıncalı?

başarılı olmalarının nedeni doğru lisede olmalarından kaynaklanıyordur belki? yani düz liseye gitmiş olsalar görmedikleri derslerde başarısız olacaklardır? kimi arkadaşların dedigine göre bazı dersler görülmüyormuş meslek liselerinde peki nasıl başarılı oluyor bu öğrenciler? yoksa ayrıyeten görmedikleri dersleremi calışıyorlar?

aynen öyle.benim arkadaşım dişini tırnağına takıp sabahlara kadar çalıştı yemedi içmedi dersanelerde süründü anca kazandı bilgisayar öğretmenliğini.İsteriz ki düz liselerle aynı olsun dersler ve üniversitelere girme şansları da eşit olsun.

Eşitlik neden rahatsız ediyor birilerini ? Fırsatlar eşitleniyor bi ayrıcalık yok.Sende giriyorsun sınava o da.Yoksa onların diğerlerini geçeceğinden mi korkuyorlar ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

eşitlik nerede? düz liselere,anadolu liselerine nasıl bir eşitlik tanınıyor peki?

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkknight
    darkknight's avatar
    Erkek

ulan bende fen lisesi mazunuyum yasa çıkınca ne güzel tm ye geçmiştim siyasal okumak için şimdi yine katsayı durdurulmuş.. ulan a.q lanet olsun böyle sisteme...

Son Kozum Olsun Zorda Sukunet...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkknight
    darkknight's avatar
    Erkek

..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

darkknight bunu yazdı:

ulan bende fen lisesi mazunuyum yasa çıkınca ne güzel tm ye geçmiştim siyasal okumak için şimdi yine katsayı durdurulmuş.. ulan a.q lanet olsun böyle sisteme...

İşte biz böyle durumlar olmasın özgürlük olsun dedikçe kötü oluyoruz nedense.Belirli bir kesim değil tüm herkesi kapsasın diyoruz ama gel de anlat :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkknight
    darkknight's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

darkknight bunu yazdı:

İşte biz böyle durumlar olmasın özgürlük olsun dedikçe kötü oluyoruz nedense.Belirli bir kesim değil tüm herkesi kapsasın diyoruz ama gel de anlat :)

Hocam bide çok kötü oldu ya ben 2 aydır edebiyat kasıyorum şimdi değişti bi daha fene dön. çocukluğumda yaptığım yalnış bi seçim şimdi nefret ettiğim bi hayata mal olucak. Harbi ne yapcağımı hiç bilmiyorum böyle giderse gidicem sanayi de çalışcam ya :(

Toplam Hit: 17487 Toplam Mesaj: 122