Danıştay Katsayı Farkını Durdurmuş
-
herkes yerini bilsin ne seçtiyse onu okusun imam imam kalsın meslek seçen mesleğini yapsın o alan gelişsin ne işi var tornacının tıp fakültesinde
-
darkknight bunu yazdı:
-----------------------------
ats30 bunu yazdı:
darkknight bunu yazdı:
ulan bende fen lisesi mazunuyum yasa çıkınca ne güzel tm ye geçmiştim siyasal okumak için şimdi yine katsayı durdurulmuş.. ulan a.q lanet olsun böyle sisteme...
-----------------------------İşte biz böyle durumlar olmasın özgürlük olsun dedikçe kötü oluyoruz nedense.Belirli bir kesim değil tüm herkesi kapsasın diyoruz ama gel de anlat :)
-----------------------------Hocam bide çok kötü oldu ya ben 2 aydır edebiyat kasıyorum şimdi değişti bi daha fene dön. çocukluğumda yaptığım yalnış bi seçim şimdi nefret ettiğim bi hayata mal olucak. Harbi ne yapcağımı hiç bilmiyorum böyle giderse gidicem sanayi de çalışcam ya :(
-----------------------------Hocam bekle.YÖK itiraz edecektir mutlaka bi sonuç çıkar.Sen çalışmaya devam et sınavlara var daha zaman.Aslınde eğitim sisteminde köklü bir değişiklik yapılması gerekiyor gibi geliyor bana ne dersiniz ? Böyle gitmez galiba.
-
ats30 bunu yazdı:
darkknight bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
darkknight bunu yazdı:
ulan bende fen lisesi mazunuyum yasa çıkınca ne güzel tm ye geçmiştim siyasal okumak için şimdi yine katsayı durdurulmuş.. ulan a.q lanet olsun böyle sisteme...
-----------------------------İşte biz böyle durumlar olmasın özgürlük olsun dedikçe kötü oluyoruz nedense.Belirli bir kesim değil tüm herkesi kapsasın diyoruz ama gel de anlat :)
-----------------------------Hocam bide çok kötü oldu ya ben 2 aydır edebiyat kasıyorum şimdi değişti bi daha fene dön. çocukluğumda yaptığım yalnış bi seçim şimdi nefret ettiğim bi hayata mal olucak. Harbi ne yapcağımı hiç bilmiyorum böyle giderse gidicem sanayi de çalışcam ya :(
-----------------------------Hocam bekle.YÖK itiraz edecektir mutlaka bi sonuç çıkar.Sen çalışmaya devam et sınavlara var daha zaman.Aslınde eğitim sisteminde köklü bir değişiklik yapılması gerekiyor gibi geliyor bana ne dersiniz ? Böyle gitmez galiba.
-----------------------------öylede hocam insanın içinde bi korku oluyo yine başlicaz fen çalışmaya ama harbi adamın azına s.çıolar..
-
SeRDaR bunu yazdı:
herkes yerini bilsin ne seçtiyse onu okusun imam imam kalsın meslek seçen mesleğini yapsın o alan gelişsin ne işi var tornacının tıp fakültesinde
-----------------------------tıp fakültesini kazanacak kapasitesi varsa bal gibi işi var.Bundan mahrum etmek eşitliğe aykırı.Yaptıkları tek seçimle onları ömür boyu mutsuzluğa sevketmek ne kadar doğrudur tartışılır...
Dikkat edin her imamhatipli meslek liseli gidecek diye bir kural yok.dersler girsin müfredat fln ayarlansın bunun yanında lisenin özelliği de korunsun bak bakalım ne kadar kaliteli insanlar yetişiyor.
-
Danıştayın ben a.q Herkes eşit olsa bu memlekette şaşarım zaten.
-
o kadar kapasitesi olanın torna tesvide bölümünde işi ne hoca sende bırak Allah aşkına bu katsayının olmaması düz liseliye yapılan büyük bir eşitsizliktir her zaman derim düz liselinin anadolu liselinin hakını hiç düşünen yok
-
SeRDaR bunu yazdı:
o kadar kapasitesi olanın torna tesvide bölümünde işi ne hoca sende bırak Allah aşkına bu katsayının olmaması düz liseliye yapılan büyük bir eşitsizliktir her zaman derim düz liselinin anadolu liselinin hakını hiç düşünen yok
-----------------------------Yani sen oraya gidenlerin hepsi bilerek isteyerek gitti katlanacak mı diyorsun ? Ortada bir haksızlık varsa o kapasite olan öğrenciler varsa onlara engel olmak sence eşitlik ilkesine uyar mı ? hani adalet.Belki kazanacak adam ama engel oluyor danıştay.Zaten site sansürleme mantığıyla eşdeğer bi durum bu da.
Atatürk'e hakaret ediliyor diye site sansürleniyor.Bilmiyorlar ki Atatürk kalbimizde başkasının ne dediği çok mu önemli ? Mahkemece sabit.değer mi kaybeder sanki Atatürk ? Aynı şekilde düz lise ya da diğer liselerin fırsatı mı alınıyor elinden ? Tam tersine rekabet oluyor.Rekabetin kuralıdır eşitlik.Eğitim sisteminde köklü değişiklik yapılması lazım.
-
birsürü şey yazmışsınız buraya neyse bencede son derece doğru bir karar.
-
ohh iyi olmuş... Ünivin bu halinde bile yeterince matematik fizik bilmeyen eleman varken katsayı kalkmasıyla kim bilir daha neleri gelirdi :S
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------ya bi kak git allah aşkına!
görende anadolu liselerinde düz liselerde insanüstü bir eğitim veriliyordabu düzenleme ile bu kadar mükemmel eğitim alan sizlerin önü kesiliyor sancak.