folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Danıştay Katsayı Farkını Durdurmuş

Danıştay Katsayı Farkını Durdurmuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAXION
    HAXION's avatar
    Erkek

Bir de bu olay, Hukukun kişiye göre nasıl değiştiğinin çok güzel bir örneği oldu..

Eskiden liseler arasında katsayı farkı yoktu...

Sonra birileri katsayı olayını çıkardı..

Liseler arasında katsayı farklılıştırılmasına gidildi..

Sonra bu farklılaştırma danıştay a dava edildi..

Ve Danıştay..

KATSAYI İŞİ YÖK ÜN İŞİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ DİYEREK

bu davayı red etti..

Ama aynı Danıştay...

Katsayı düzenlenmesi için açılan davaya baktı..

Ve bu düzenlemeyi İPTAL etti...

E zamanında ret ettiğin şeyin davasına bu gün niye bakıyorsun ?

Yaşasın Hukuk! demenin ne manası kaldı ?

Demek ki hukuk, Türkiye de kişilere ve olaylara göre değişebilen bir şeymiş..

http://www.haber7.com/haber/20091125/ONDERden-katsayi-tepkisi-Donus-yok.php

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

HAXION bunu yazdı:
    -----------------------------

Bir de bu olay, Hukukun kişiye göre nasıl değiştiğinin çok güzel bir örneği oldu..

Ve Danıştay..

bu davayı red etti..

Ama aynı Danıştay...

işlerine gelmeyince konuşurlar tabi car car.

danıştay alınan kararlara bakar, herhangi bir kanuna ters düşüyorsa iptal eder. olay budur.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

herşeyi geçtim bu katsayı nanesinitartışacağımza neden gelişmiş ülkeler gibi bu üniverste sınavını kaldırım isteyenin istediği bölüme gitmesi sağlanmıyor ota boka boş para aktarılacağına üniverste yapımına neden aktarılmıyor istdihtama neden akrtarılmıyor da bizi böyle katsayı davasına birbirimizi yediriyorlar düşününün biraz

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

Peki Müridler ben meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümünü odudum 2 yıllık meslek yüksek okulu bilgisayar bölümü sınavsız geçiş hakkımı kullanabilecekmiyim ve 2 yıllık sınavsız geçişler kalkacak diyorlardı sonuç nedir çok acımasızca sistem var . ben kendi bölümümü okuyamayacaksam ozaman niye okudum meslek lisesi 4 yıllığı tutturabilmek için yırtınmak gerek düz lisedeki dersleri bizler görmüyoruz ne olacak peki . gücü olan bi yasa çıkartıyor af ola ama masa altına giren biz oluyoruz. yazık değilmi 2 yıllıklar kalkmasa bari bu millette vicdan bile kalmamış e peki bizden öncekiler okudu meslekten dikey geçiş ile bizim hakkımızı niye öldürüyorlar. birde benim 4 yıllık üniv okuyacak kadar maddi gelirim ve sınavları geçicek kadar bi bilgim yok e ozaman ben neyim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

HAXION bunu yazdı:

Ve Danıştay..

bu davayı red etti..

Ama aynı Danıştay...

burdaki yorumu yazan  avukat senmisin ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

herşeyi geçtim bu katsayı nanesinitartışacağımza neden gelişmiş ülkeler gibi bu üniverste sınavını kaldırım isteyenin istediği bölüme gitmesi sağlanmıyor < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ota boka boş para aktarılacağına üniverste yapımına neden aktarılmıyor istdihtama neden akrtarılmıyor da bizi böyle katsayı davasına birbirimizi yediriyorlar düşününün biraz

Artık her ilimizde bir üniversite var bilmem farkında mısın.Herşey yavaş yavaş olur."Ergenekoncular" başımıza bela olmasalardı şimdiye kadar çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çoktan çıkmıştık.Milleti birbirine kırdırarak sadece gelişmemize engel oldular.Uluslararası alanda yeni yeni sesimiz duyulmaya başladı.Önceden höt dediğimizde avrupa korkudan altına ederdi.Osmanlı Tokadı diye bişey vardı.Şimdi hala ingiltere gibi ülkelerde çölde deveyle yaşıyoruz sanıyorlar :)

inanmazsanız chat sitelerine girip bi kaç yabancıyla muhabbet edin.Hala eski zamanda zannediyorlar bizi :D

Türkiye çok değişti son 6-7 senedir.Eskiye oranla gerçekten çok iyileşti.Bunu görmek lazım ileri geri konuşmadan önce.Yapılan yanlışlar olabilir.Yanlışların savunucusu değiliz.Ama icraatleri de görmek lazım.

Edit : Bu arada sitede acayip şeyler oluyor gönder butonunun adı <script gibi bişey oldu.Sanırım kodlarda değişiklik yapılıyor yine :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

gericiler başımıza oturmaya çalıştığı için fetocular ülkenin her yanında kadtolaştığı için osmanlı ve hilafet yanlıları başımızda olduğu için öyle zannediyor olmasınlar  ergenekoncu dediklerin hepsi çağdaş akademisyen aydın insalar ya bu yobazlar

Türkiye en çok bu hükümetin dönümnde gerilemiştir bana kalırsa memleketi satmak çağdaşlaşmak değildir artık bırakın yalakalığıda gözünüzü açın

çıkarmışlar ergeneko diye bir şey herşeyin sorumlusu o oldu  günah keçisi herşeyi ona yıkın götünüzdeki ıslaklığında sorumlusu ergenekondur değilmi bunlar sütten çıkmış ak kaşık

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

herşeyi geçtim bu katsayı nanesinitartışacağımza neden gelişmiş ülkeler gibi bu üniverste sınavını kaldırım isteyenin istediği bölüme gitmesi sağlanmıyor < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ota boka boş para aktarılacağına üniverste yapımına neden aktarılmıyor istdihtama neden akrtarılmıyor da bizi böyle katsayı davasına birbirimizi yediriyorlar düşününün biraz

Artık her ilimizde bir üniversite var bilmem farkında mısın.Herşey yavaş yavaş olur."Ergenekoncular" başımıza bela olmasalardı şimdiye kadar çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çoktan çıkmıştık.Milleti birbirine kırdırarak sadece gelişmemize engel oldular.Uluslararası alanda yeni yeni sesimiz duyulmaya başladı.Önceden höt dediğimizde avrupa korkudan altına ederdi.Osmanlı Tokadı diye bişey vardı.Şimdi hala ingiltere gibi ülkelerde çölde deveyle yaşıyoruz sanıyorlar :)

inanmazsanız chat sitelerine girip bi kaç yabancıyla muhabbet edin.Hala eski zamanda zannediyorlar bizi :D

Türkiye çok değişti son 6-7 senedir.Eskiye oranla gerçekten çok iyileşti.Bunu görmek lazım ileri geri konuşmadan önce.Yapılan yanlışlar olabilir.Yanlışların savunucusu değiliz.Ama icraatleri de görmek lazım.

Edit : Bu arada sitede acayip şeyler oluyor gönder butonunun adı

----------------------------

6 senede Türkiyeyi Ecnebiler Türkiyeyi adeta yıkım projesinin ortasına oturtmuştur.

Bütün herşeyimiz elimizden gitti..vergilere her gün zam haberleri yapılıyorken neyin çağdaş düzeyinden bahsediyorsun hacım.

fakir gittikçe daha fakirleşti. zengin malına mal kattı. dış borç desen ödenemeyecek tutarda gittikçe artyor. ekonomi batmış yolsuzluktan bitmiş borsanın %75 i yabancıların hegomanyası altında...bugün yabancılar gitse bitmiş sıfırlanmış durumdayız. yabancı höt demez yabancı ben sana para verdim benim dediklerimi yapacaksın der yani seni sömürür...en kolayıda başkasının parasını harcıyoruz her gün...Ben şimdi sana ülkenin ne hale getirildiği neler yapıldığına dair durumları açıklarsam bu sayfada yer kalmaz.

En basitinden geçen sene kurban bayramına girerken başbakanın söylediği sözün ne kadar sahte konuştuğu delildir ; neydi o konuştuğu söz : yine geçen sene kurbanlıklar satıldı diye başbakan diyor ki : Kurbanlıklar çabuk tükenmesiyle krizin teğet geçtiğini kanıt olarak gösteren başbakan ne kadar sahte konuştuğu ortadadır...kurbanlıkların satılmasıyla krizin teğet geçmesi ne alaka der insan...

Dün fatihin torunuyuz diye övündüğünüz bugün ab denen haçlı birliğinin yalakalığından başka bişey yoktur ortada. dün çanakkalede kurtuluş savaşında düşmana tokat attık diye bugün haçlı yine aynı şekilde gelmiş intikamını almak için ülkemizin altını üstüne getirmek için türlü planlar yapmaktadır. bunun için akp yi maşası olarak kullanmaktadır. millet akp ninde bi işe yaramadığını anlıyor anladı...milleti düşünmeyenler gidici olmuştur hep...ama olan yine millete olmuştur...eski yöneticilerin hiçbiri sorumlu tutulmuyor yine yaşamlarına devam ediyorlar...ülkeyi bataklığa sürükleyen bunlar deyip kimse sorgulamıyor...

konuya dönersek.

hep diyorum yök kaldırılmalıdır.82 anayasasındaki yök derhal kaldırılmalıdır.yeni bir üniversite eğitim planlanması yapılması gerekmektedir fakat şu günde bunu yapacak kimse yoktur...

olan yine öğrencilere oluyor...

//
    ]]>

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

herşeyi geçtim bu katsayı nanesinitartışacağımza neden gelişmiş ülkeler gibi bu üniverste sınavını kaldırım isteyenin istediği bölüme gitmesi sağlanmıyor ota boka boş para aktarılacağına üniverste yapımına neden aktarılmıyor istdihtama neden akrtarılmıyor da bizi böyle katsayı davasına birbirimizi yediriyorlar düşününün biraz

çünkü bizde iti kopuğu çok.. gelişmiş ülkeler bunu yıllar öncesinden yaptılar. bizim ülkemizde eğitim yokken onlar bu işe böyle başladılar. türkiyede başa geçen cebini dolduracak diye ülke ne hale geldi. bizim başbakanımız 3çocuk yapın ülke nüfusuna katkıda bulunun, simit satın tarzı msjlar veriyor. böyle ideolojiye sahip kişinin yönettiği ülkenin gelişme konusunda ancak nüfusunun arttığını görürüz kaldıki nüfus artışı gelişmişlik değil gerilemenin göstergesidir. bazı gelişmiş ülkelerin nüfusundan çok bizim sadece öğrenci sayımız var. öğünmekmi bu? rezillik. sadece 1.5milyon öğrenci öss sınavına giriyor. aldığı kontejyan 100,150 bin civarı. yani 10 katı. kaldırsa ne yapacak? bir sırada 10 kişimi oturacaklar. yoksa bu yaşa sürünerek gelmiş üni okuyamamış insanların gazabındanmı kurtulacak. sınavın kalkması söz konusu olamaz eğitim problemi çocuk yapmayı yasaklayana kadar devam edecek. tek çocuk abi. yada hiç yapmayın ne gerek varki strese? yakındır bu ülkede işsizlik oranının çalışan nüfusu geçeceği..

ne yapalım millet. hepimizin kafasının içinde her dakika öss, sınav ders stresi.. gençliğimizi yaşayamadan yaşlanıp gidiyoruz.

Nerde o eski TBT...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

olması gereken karar. imam hatip lisesi adı üstünde imam hatip biri niçin bu liseye gider? doktor olmak için imam hatip'e gitmek nasıl bir mantıktır? sonra hakkımız yeniliyor deniyor. sen bu liseye kayıt olurken katsayı olayını bilmiyormuydun ki sonra çıkıp hakkımız yeniliyor diye bagırıyorsun? aynı şey meslek liseleri içinde geçerli adı üstünde meslek lisesi.

...
Toplam Hit: 17490 Toplam Mesaj: 122