Danıştay Katsayı Farkını Durdurmuş
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
SeRDaR bunu yazdı:
o kadar kapasitesi olanın torna tesvide bölümünde işi ne hoca sende bırak Allah aşkına bu katsayının olmaması düz liseliye yapılan büyük bir eşitsizliktir her zaman derim düz liselinin anadolu liselinin hakını hiç düşünen yok
-----------------------------ya bi kak git allah aşkına!
görende anadolu liselerinde düz liselerde insanüstü bir eğitim veriliyordabu düzenleme ile bu kadar mükemmel eğitim alan sizlerin önü kesiliyor sancak.
Serdar doğru söylemiş.Ayrıca düz lisede hiç olmazsa belirli bir düzeyde matematik fizik kimya biyoloji görüyorsun.. Bomboş adamın üniversitede işi ne..Sanki çok kalite varmış gibi birde bunlar girerse iş iyice boka sarar. -
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------AbdullahAzad bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
o kadar kapasitesi olanın torna tesvide bölümünde işi ne hoca sende bırak Allah aşkına bu katsayının olmaması düz liseliye yapılan büyük bir eşitsizliktir her zaman derim düz liselinin anadolu liselinin hakını hiç düşünen yok
görende anadolu liselerinde düz liselerde insanüstü bir eğitim veriliyordabu düzenleme ile bu kadar mükemmel eğitim alan sizlerin önü kesiliyor sancak.
Serdar doğru söylemiş.Ayrıca düz lisede hiç olmazsa belirli bir düzeyde matematik fizik kimya biyoloji görüyorsun.. Bomboş adamın üniversitede işi ne..Sanki çok kalite varmış gibi birde bunlar girerse iş iyice boka sarar.
-----------------------------Gören de her imamhatipli tıp fakültesi istiyor gidecek sanıcak. Mantığnıza sokim. Olay şu adam imamhatip de olsa full çekiyosa neden hacettepe tıpa gitmesin?
Tamamen siyasal bi karar -
Düznelendi: neyse ban yemeyelim durduk yere ...
-
aq lise 4 yıllığıda bize vurdu sınav sistemi değişikliğide,
meslek > pc > web tasarım bölümündeyim zaten alanımla ilgili bölüm istiyomda bana giren
eski sistemde 160 dakkada 120 soru felanmış şimdi kitlendik 160 'a 160 :|
2.sınavda, 1.sınavın puanı azalmayacağı için sallamasına onada gircez :|
askerde kalcam ben aq. :|
-
APTAL! ları almayın şu foruma.
edit: Memlekette APTAL dan bol şey yokmuş; forumda olmasında sakınca yoktur.
-
iceberg bunu yazdı:
APTAL! ları almayın şu foruma.
edit: Memlekette APTAL dan bol şey yokmuş; forumda olmasında sakınca yoktur.
-----------------------------senden başlanabilir alınmama olayı?
kimse kimseye aptal diyemez.. mantıksız buldugun düşünceler varsa adam gibi eleştir.
-
ben meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum ama bölümümle ilgili tercih yapmak istemiyorum.çünkü bilgisayardan hoşlanmıyorum. ömrümün sonuna kadarda hoşlanmam. beni bilgisayar okutturmak isteyen zihniyete sıçayım. okumak istemiyorum kardeşim zorlamı okutturacaksınız ? bu sistemle meslek liselerine çok büyük haksızlık yapılıyodu tam düzeldi derken yine sıçtılar.
bilirsinizki meslek liselerinde gördüğün edebiyat , matematik,tarih düz liselere göre çok çok çok alt seviyelerde. hatta hiç yokta denebilir. yani kendini geliştirmediğin sürece zaten siktim sene iyi üniversitelerin iyi bölümlerini kazanamazsın. kardeşim o zaman bırakında kazanabilen kazansın istediği bölüme gitsin.
düz liselilere haksızlık yapıldığı falanda yoktu. zaten 4 sene sınavda çıkıcak konuların derslerini görüyosun. meslek liseli sınav konuların hiçbirini görmemiş ama onlarla rekabet içinde olmaktan korkuyosun. gerizekalımısın ?
-
HolySeclorum bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
Serdar doğru söylemiş.Ayrıca düz lisede hiç olmazsa belirli bir düzeyde matematik fizik kimya biyoloji görüyorsun.. Bomboş adamın üniversitede işi ne..Sanki çok kalite varmış gibi birde bunlar girerse iş iyice boka sarar.
-----------------------------meslek lisesindekı adamın düz liseliden daha boş olduqunu nereden cıkardın ? neye dayanarak bunu soyluyorsun ?
-
Seastar bunu yazdı:
ben meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum ama bölümümle ilgili tercih yapmak istemiyorum.çünkü bilgisayardan hoşlanmıyorum. ömrümün sonuna kadarda hoşlanmam. beni bilgisayar okutturmak isteyen zihniyete sıçayım. okumak istemiyorum kardeşim zorlamı okutturacaksınız ? bu sistemle meslek liselerine çok büyük haksızlık yapılıyodu tam düzeldi derken yine sıçtılar.
bilirsinizki meslek liselerinde gördüğün edebiyat , matematik,tarih düz liselere göre çok çok çok alt seviyelerde. hatta hiç yokta denebilir. yani kendini geliştirmediğin sürece zaten siktim sene iyi üniversitelerin iyi bölümlerini kazanamazsın. kardeşim o zaman bırakında kazanabilen kazansın istediği bölüme gitsin.
düz liselilere haksızlık yapıldığı falanda yoktu. zaten 4 sene sınavda çıkıcak konuların derslerini görüyosun. meslek liseli sınav konuların hiçbirini görmemiş ama onlarla rekabet içinde olmaktan korkuyosun. gerizekalımısın ?
Madem hoşlanmıyorsun bokmu var meslek lisesine gittin şimdi de burada zırlıyorsun -
ats30 bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
herkes yerini bilsin ne seçtiyse onu okusun imam imam kalsın meslek seçen mesleğini yapsın o alan gelişsin ne işi var tornacının tıp fakültesinde
-----------------------------tıp fakültesini kazanacak kapasitesi varsa bal gibi işi var.Bundan mahrum etmek eşitliğe aykırı.Yaptıkları tek seçimle onları ömür boyu mutsuzluğa sevketmek ne kadar doğrudur tartışılır...
Dikkat edin her imamhatipli meslek liseli gidecek diye bir kural yok.dersler girsin müfredat fln ayarlansın bunun yanında lisenin özelliği de korunsun bak bakalım ne kadar kaliteli insanlar yetişiyor.
-----------------------------ne alakası var uleyn. imam hatip okumuş adamın tıpta ne işi var.
imam hatipli bi kız öss ye girmiş gelmişti bizim mekatronik bölümüne.
şimdi bu kıza hocalar ne anlatırsa anlatsın kafası almıyor. görmemişki elektronik elektrik makina bilmiyo ki...sürekli dini dersi görmüş bide ingilizce buna şimdi devre çizimi göstersem anlayacak mı ...anlamıyor direnç transistör kondansatör devrede görevi nedir çakmıyor. sınavlarda ne yapacak bu kız ? hocalar zorla geçirdi kızı.
seni sezdiğim düşüncemde tipik bir feytullah uşağı akepe yardakçısı gibisin..zaten televizyon internet sitelerindeki haberlere baktığımda medyanın kitlesi ortada gösteriyor kendini niye bu sızlanma bu şikayet diye düşündümde böylesin kardeşim...sırf tereyağımız eriyor diye bu sızlanmadır..yökte ki adamların yaptığı hatayı danıştaya suç bulmuşsunuz...danıştay bu kararı yökün beceriksiz bir yasal olarak maddeleri adam gibi değiştirmeyi yapamadığı için karşı görüş vermiş.adam gibi maddeleri değiştirseydi danıştayda bu kararı durdurmazdı.
bu düzen kaldırılsada değiştirilsede eskisi gibi olsada hiçbir şey farketmez. kimse eşit filanda olmaz. meslek lisesinde eğitim mi var sanki. bi halt yok meslek lisesinde. vay efendim temiz gençlik var meslek lisesinde demişsin. eğitim bile yok. orta okuldaki eğitimin aynısı meslek hariç...mesleğide ezberci sisteme oturtmuşlar.
tekrar diyorum : yök kaldırılmalı. adil bir sistem oturtulmalı. yoksa yıllar boyunca böyle geriye gider dururuz..